QUOTE(bova @ 2011 03 17, 11:44)
kai as buvau studente ir stebejom gimdyma tai tai moteriskei buvo po vienodai ar viena as 10... ji tik norejo kad greiciau viskas baigtusi...
o as buvau idarbinta masazuoti jai nugara, vandens paduoti, nuraminti... ir likdavom tik dviese su ja... kol vyras atvaziavo ir tikrai ji manes nevare, o tik dekojo, kad nepalikau jos vienos...
aisku tai buvo jau senokai, bet priekaistu ji neissake...
dabar atrodo, negimdysiu pas vyra dak, neleisiu to neleisiu ano, skandala kelsiu del trecio.... o kai ateina laikas po vienodai viskas, kad tik greiciau vaikeli paimti ant ranku, o kas tau ten ziuri, vyras, moteris ar ono...
o as buvau idarbinta masazuoti jai nugara, vandens paduoti, nuraminti... ir likdavom tik dviese su ja... kol vyras atvaziavo ir tikrai ji manes nevare, o tik dekojo, kad nepalikau jos vienos...
aisku tai buvo jau senokai, bet priekaistu ji neissake...
dabar atrodo, negimdysiu pas vyra dak, neleisiu to neleisiu ano, skandala kelsiu del trecio.... o kai ateina laikas po vienodai viskas, kad tik greiciau vaikeli paimti ant ranku, o kas tau ten ziuri, vyras, moteris ar ono...
Visiškai pritariu. O tokios popkos, kurioms trugdo studentai ar vyrai ginekologai, tai niekada nėra gimdziusios ir apskritai nesuvokia, kad gimdyme ne jos ir jų keisti, nepagrįsti kaprizai svarbiausi, o vaikelio sveikata ir gerove. O tokiems rezidentams/studentams kaip jus tik dėkoti norisi