Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Mylia @ 2011 03 12, 20:45)
Mes turejom maza virduliuka ir juo naudojomes soskiukams sterilizuoti. Ir sau arbatos uzsivirdavom, buvo patogiau nereikejo nieko prasyti.

Na cia logiskiausia man irgi atrodo, sutariau su vyru kad jeigu ka, atves man virduli ax.gif
Atsakyti
kadangi skaiciau ne nuo pradziu tj kilo klausimas: ar butinai dalyvauja tie studentai per gimdyma? ar kas klausia mano ar mano vyro sutikimo?
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2011 03 16, 16:48)
kadangi skaiciau ne nuo pradziu tj kilo klausimas: ar butinai dalyvauja tie studentai per gimdyma? ar kas klausia mano ar mano vyro sutikimo?

Kaip aiškino per paskaitėlę, tas klausimas užduodamas pasirašant visus dokumentus, tačiau net jei ir nesutinki, kad dalyvautų studentai, tu gali net nežinot, jog studentas dalyvauja, nes jie būna po vieną, max 2, niekad nebūna 10.
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2011 03 16, 18:54)
Kaip aiškino per paskaitėlę, tas klausimas užduodamas pasirašant visus dokumentus, tačiau net jei ir nesutinki, kad dalyvautų studentai, tu gali net nežinot, jog studentas dalyvauja, nes jie būna po vieną, max 2, niekad nebūna 10.

as tikrai pries ju dalyvavima. Aciu dievui pussesere ten dirba ir dalyvaus vyras tj tikiuosi, kad nepaklius ten koks stebetojas... O siaip tj db tikrai suabejojau ar noresiu antakalnyje gimdyt...
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2011 03 17, 07:54)
as tikrai pries ju dalyvavima. Aciu dievui pussesere ten dirba ir dalyvaus vyras tj tikiuosi, kad nepaklius ten koks stebetojas... O siaip tj db tikrai suabejojau ar noresiu antakalnyje gimdyt...

Na jei tokie dalykai sukelia abejones, tuomet tikrai gal paieškokit, kur jaustumėtės patogiau biggrin.gif Mane asmeniškai visai kiti dalykai motyvuoja ir ši "smulkmena" neatmuša noro gimdyti AK ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2011 03 17, 08:54)

Geriau ne del studentu sukit galva, o del gydytoju, akuseriu ir kito med. personalo profesionalumo. Ne pirma ir ne paskutine, kuria studentai matys gimdancia, jiems tai pakankamai iprastas reikalas.
O siaip tai dazniausiai dalyvauja rezidentai gimdyme (bent jau viena akusere taip minejo).
Atsakyti
As ir dabar svarstau apie AK,nes ten gimdziau,jokiu pinigu nedaviau,ir tie studentai netrukde,kaip tik padejo,paguode,nes vyras tuo metu buvo isvykes verysad.gif ,o siap daktarai pakankamai lakste.........bet va paskui........naujagimiu gyd.ragana,pastoviai rekianti doh.gif mamytem infarkta vos neivare doh.gif
Atsakyti
kai as buvau studente ir stebejom gimdyma tai tai moteriskei buvo po vienodai ar viena as 10... ji tik norejo kad greiciau viskas baigtusi...
o as buvau idarbinta masazuoti jai nugara, vandens paduoti, nuraminti... ir likdavom tik dviese su ja... kol vyras atvaziavo ir tikrai ji manes nevare, o tik dekojo, kad nepalikau jos vienos...

aisku tai buvo jau senokai, bet priekaistu ji neissake...

dabar atrodo, negimdysiu pas vyra dak, neleisiu to neleisiu ano, skandala kelsiu del trecio.... o kai ateina laikas po vienodai viskas, kad tik greiciau vaikeli paimti ant ranku, o kas tau ten ziuri, vyras, moteris ar ono...
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2011 03 17, 11:44)
kai as buvau studente ir stebejom gimdyma tai tai moteriskei buvo po vienodai ar viena as 10... ji tik norejo kad greiciau viskas baigtusi...
o as buvau idarbinta masazuoti jai nugara, vandens paduoti, nuraminti... ir likdavom tik dviese su ja... kol vyras atvaziavo ir tikrai ji manes nevare, o tik dekojo, kad nepalikau jos vienos...

dabar atrodo, negimdysiu pas vyra dak, neleisiu to neleisiu ano, skandala kelsiu del trecio.... o kai ateina laikas po vienodai viskas, kad tik greiciau vaikeli paimti ant ranku, o kas tau ten ziuri, vyras, moteris ar ono...

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2011 03 17, 12:44)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2011 03 17, 12:44)

Visišką teisybę pasakei thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(status quo @ 2011 03 07, 13:53)
Nezinau ar rashau kur priklauso, bet apie AK, tai gal...
KLAUSIMAS
Greiciausiai turesiu planini CP. Du jau turejau, tai trecias matyt garantuotas. Gal kuri nors zinote kaip tokiu atveju vyksta veiksmas? Ar gausiu siuntima is priziurincios gines poliklinikoj? Jei taip, tai kur ir kada su juo turesiu prisistatyti? Ar tokiu atveju galiu rinktis gyd? Jei galiu, kaip su tais visais vokeliais ir atsidekojimais? Planinis CP darbo metu, tai gal gi jau nereikia vokeliu?
Busiu dekinga uz bet kokia info  4u.gif

Jūsų gydytojas išrašys jums siuntimą į ligoninę. Apie 39 savaitę nuvyksite į ligoninę konsultacijai, jus apžiūrėjęs gydytojas pasakys kurią dieną atvykti. Operacija atliks tuo metu dirbantis gydytojas. Mokėti niekam nieko nereikia.
Atsakyti