Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(taniai @ 2011 03 02, 13:48)
Sveikos,
Beveik pries savaite gimdziau AK. Galiu pasakyti, kad visas personalas yra labai labai profesianalus ir geranoriskai nusiteikes. Nes skaiciau kaip cia rasote, kad personalas yra "antzmogiai".
Nebuvau susitariusi. Gimdymas buvo labai sunkus, tai daltvavo visa komanda: vedejas Jursenas, gyd. S. Daudarys, akusere Oksana ir rezidentas Tomas. Visi buvo labai malonus ir palaike. Aciu jiems labai labai  4u.gif
O skyriuje pragulejau 3 dienas ir visos akuseres irgi buvo superines, naujagimiu gyd. t.p.
Del studentu ir rezidentu, tai AK yra universitetine ligonine ir cia jie ateina atlikti praktikos. Juk ir jiems reikia kaskur mokytis. Man tai visai netrugde, nes rezidentai yra zimiai atsargesni smile.gif
Kai mane siuvo dalyvavo turbut 3 studentai stebetojais ir man buvo visiskai vienodai kur jie ten ziuri  blush2.gif

Sveikinam ir ačiū už informaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal AK gimdiusios mamytės žino ar gimdyklose yra magiukai, kad pasileisti savo CD? akušerė per paskaitą minėjo, kad galima klausytis muzikos, bet nepasakė ar reikia su savo magnetola ateiti ar ji yra gimdykloj... o pati kai buvau gimdykloj tai nepastebėjau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerndar @ 2011 03 05, 18:18)
gal AK gimdiusios mamytės žino ar gimdyklose yra magiukai, kad pasileisti savo CD? akušerė per paskaitą minėjo, kad galima klausytis muzikos, bet nepasakė ar reikia su savo magnetola ateiti ar ji yra gimdykloj... o pati kai buvau gimdykloj tai nepastebėjau...  ax.gif

Gimdykloje kurioje gimdziau tikrai nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunyte01 @ 2011 03 06, 14:17)
Gimdykloje kurioje gimdziau tikrai nebuvo  smile.gif

Ir kur aš gimdžiau nebuvo.. schmoll.gif Nebent buvo paslėptas kur nors gydytojų kambarėly.. g.gif
Atsakyti
gal nelabai i tema,nes katik grizau is patologinio skyriaus,tai ten gyditojos ir sesutes superines,begalo malonios ir demesingos,buvau maloniai nustebinta,o maistas irgi tikrai neblogas,taigi 9 is10 balu...,nes truputi nepatiko,tvarkytojos,per dien kokius 5 ir daugiau kartu uzeinancios su veju,net nesibeldziancios,bet irgi malonios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerndar @ 2011 03 05, 17:18)
gal AK gimdiusios mamytės žino ar gimdyklose yra magiukai, kad pasileisti savo CD? akušerė per paskaitą minėjo, kad galima klausytis muzikos, bet nepasakė ar reikia su savo magnetola ateiti ar ji yra gimdykloj... o pati kai buvau gimdykloj tai nepastebėjau...  ax.gif

diskoteka ruosiates daryt biggrin.gif ne tas galvoj buna
Papildyta:
QUOTE(Gerndar @ 2011 03 01, 13:45)
Sveikos smile.gif
kalbėjoį dėl studentų ir nuskausminamųjų siuvant.. tai praeitą savaitę mes su vyru buvome paskaitoje AK ir vyr.akušerė patikino, kad jeigu ir stebės gimdymą studentas/rezitentas, tai tik vienas ir ne daugiau. O siuvant tarpvietę būtinai visada nuskausmina smile.gif
[

aha nuskausmina. Gimdziau pas eringyte, vienoj vietoj nuskausmino susiuvo, kitoj pradejo siut, o nuskausmint nesugalvojo
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2011 02 28, 19:22)
Bet tai kam tada reikalingas tas punktas, kur pazymi, jog nenori, kad dalyvautu studentai, jei i ji vis tiek niekas neatsizvelgia  blink.gif  As tai pabandyciau priminti, kad nedaviau savo sutikimo del studentu. Nes jei jau yra toks punktas, tai ir atsizvelgti i ji turi.

studentai nedalyvaus, o rezudentas gali buti - jis juk darbuotojas skaitosi biggrin.gif
gydytojaapziuri , paskui liepia rezidentui ziureti, ir jiems vienodai kad nera maloni ta apziura
Atsakyti
Nezinau ar rashau kur priklauso, bet apie AK, tai gal...
KLAUSIMAS
Greiciausiai turesiu planini CP. Du jau turejau, tai trecias matyt garantuotas. Gal kuri nors zinote kaip tokiu atveju vyksta veiksmas? Ar gausiu siuntima is priziurincios gines poliklinikoj? Jei taip, tai kur ir kada su juo turesiu prisistatyti? Ar tokiu atveju galiu rinktis gyd? Jei galiu, kaip su tais visais vokeliais ir atsidekojimais? Planinis CP darbo metu, tai gal gi jau nereikia vokeliu?
Busiu dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo status quo: 07 kovo 2011 - 12:58
QUOTE(status quo @ 2011 03 07, 14:53)
KLAUSIMAS
Greiciausiai turesiu planini CP. Du jau turejau, tai trecias matyt garantuotas. Gal kuri nors zinote kaip tokiu atveju vyksta veiksmas? Ar gausiu siuntima is priziurincios gines poliklinikoj? Jei taip, tai kur ir kada su juo turesiu prisistatyti? Ar tokiu atveju galiu rinktis gyd? Jei galiu, kaip su tais visais vokeliais ir atsidekojimais? Planinis CP darbo metu, tai gal gi jau nereikia vokeliu?
Busiu dekinga uz bet kokia info  4u.gif

Aš kadangi tariausi su konkrečiu gydytoju, tai jis man ir pasakė kada atvykti į ligoninę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivika1: 07 kovo 2011 - 16:59
Norejau paklausti ar sie gimdymo namai turi normalia masinu parkingo aikstele? Ir kur ji randasi? mirksiukas.gif Viena karta teko ten lankytis, tai pasistateme masina i salia esancia aikstele priesais Antakalnio polklinika, bet reikejo nemazai pedint paskiau, nes ten gi tie gimdymo namai tvora aptverti, tai galvoju taip atvaziavus nakti ir kulniuoti per visa gatve aplinkui? g.gif Ar ten kazkaip is kitos puses yra privaziavimas ir kazkokia aikstute butent gimdymo namu gyventojams? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2011 03 09, 20:09)
Norejau paklausti ar sie gimdymo namai turi normalia masinu parkingo aikstele? Ir kur ji randasi?  mirksiukas.gif  Viena karta teko ten lankytis, tai pasistateme masina i salia esancia aikstele priesais Antakalnio polklinika, bet reikejo nemazai pedint paskiau, nes ten gi tie gimdymo namai tvora aptverti, tai galvoju taip atvaziavus nakti ir kulniuoti per visa gatve aplinkui?  g.gif  Ar ten kazkaip is kitos puses yra privaziavimas ir kazkokia aikstute butent gimdymo namu gyventojams?  biggrin.gif

yra kitas ivaziavimas.
tolialiau. i ji ivaziavus, reik aplinkui apvaziuoti ir susti prie pat priemimo duru, kad islipti. ir vietos masinai pasistatyti galima surasti
Atsakyti
QUOTE(status quo @ 2011 03 07, 13:53)
KLAUSIMAS
Busiu dekinga uz bet kokia info  4u.gif

man antras Cezaris ka tik buvo, tai tiesiog atvykau i ligonine nustatyta gimdymo diena (be jokio spec. siuntimo), atliko tyrimus ir kadangi vel buvo tos pacios priezastys, kodel negalejau gimdyti pati, tiesiog iskart pagulde ir ta pacia diena jau turejau lialiuka smile.gif gydytoja buvo budinti, kadangi as del jos nepriestaravau, tai net tiksliai ir nzn, ar yra galimybe rinktis (tiesa, esu kazka girdejus, kad lyg ir gali paprasyt). niekam nieko nemokejau, bet esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2011 03 09, 19:49)
yra kitas ivaziavimas.
tolialiau. i ji ivaziavus, reik aplinkui apvaziuoti ir susti prie pat priemimo duru, kad islipti. ir vietos masinai pasistatyti galima surasti

Man tas pats klausimas parūpo biggrin.gif Bet kur tas tolėliau? Iš kurios pusės kur įvažiuot? Vakar bandėm ieškot, nesėkmingai schmoll.gif
Atsakyti