Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Žoržetta @ 2011 02 28, 16:21)
pries pora savaiciu gimdziau AK, tai toks jausmas, kad studentai ten valdo biggrin.gif Atvykus apziurai is pradziu apziuri rezidentas, o tik po to gydytojas, gimdyme rezidentas irgi dalyvauja. palatos gydytojas apziuri tik tada jei rezidentui pasiskundi (rytais vizituoja irgi rezidentai). na ir dar profilaktiskai kokia 15 studentu su skyriaus vedeju siaip pazioplineti i palatas uzeina.

aisku, o del nuojautos? Ar duoda nuskausminamus kai paprasai, ar ta paslauga mokama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 11 27, 21:36)
labai ačiū už išsamią informacija  thumbup.gif aš taip pat ruošiuosi važiuoti į AK, pradžioje galvojau apie RK, bet gydytojai neleido, dabar man bus ramiau smile.gif tik va lelius nelabai skuba, gerai jam  nestuke.gif

kodel neleido i AK?
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2011 02 28, 16:21)
pries pora savaiciu gimdziau AK, tai toks jausmas, kad studentai ten valdo biggrin.gif Atvykus apziurai is pradziu apziuri rezidentas, o tik po to gydytojas, gimdyme rezidentas irgi dalyvauja. palatos gydytojas apziuri tik tada jei rezidentui pasiskundi (rytais vizituoja irgi rezidentai). na ir dar profilaktiskai kokia 15 studentu su skyriaus vedeju siaip pazioplineti i palatas uzeina.
As zymejau,jog nenoriu, kad studentai dalyvautu, bet deja niekas i tai neatsizvelgia.
Svarbiausia nesinervinti, juk kaip jiems kitaip ismokti  g.gif

o pas mane neuzsuko nei vienas studentas.... ax.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad rezidentas ne tas pats, kas studentas.. schmoll.gif Juk rezidentai jau beveik gydytojai, juk jie ir patys gali priimti sprendimus, o ne tik stebėti..Mane irgi atvažiavus apžiūrėjo rezidentė ir gimdyme dalyvavo..Man atrodo, kad dokumentuose pažymim, kad nenorim dalyvaujančių daug studentų, kurie yra supažindinami su gimdymu, na, tokie, kur dar toli jiems iki rezidentų..
Čia mano pamąstymai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 03 01, 11:44)
Man atrodo, kad rezidentas ne tas pats, kas studentas..  schmoll.gif  Juk rezidentai jau beveik gydytojai, juk jie ir patys gali priimti sprendimus, o ne tik stebėti..Mane irgi atvažiavus apžiūrėjo rezidentė ir gimdyme dalyvavo..Man atrodo, kad dokumentuose pažymim, kad nenorim dalyvaujančių daug studentų, kurie yra supažindinami su gimdymu, na, tokie, kur dar toli jiems iki rezidentų..
Čia mano pamąstymai..  g.gif

pritariu, studentai tik stebi, bet manu pvz iki mano gimdymo jie ja bus atlike praktika ir ju nebebus, o as gimdau balandi
Atsakyti
Sveikos smile.gif
kalbėjoį dėl studentų ir nuskausminamųjų siuvant.. tai praeitą savaitę mes su vyru buvome paskaitoje AK ir vyr.akušerė patikino, kad jeigu ir stebės gimdymą studentas/rezitentas, tai tik vienas ir ne daugiau. O siuvant tarpvietę būtinai visada nuskausmina smile.gif
dėl lankymio, tai mūsų su vyru tokia nuomonė, kad AK niekas nelankytų, tik vyras būtų kartu smile.gif šiaip norėtume atsiriboti nuo visų lankytojų ir namuose bent jau apie dvi-tris savaites, bet deja gyvename su vyro tėvais, tai nuo ju nepabgsim, bet vyras griežtai nusiteikęs jiems paaiškinti, kad neeitų į mūsų kambarį ir nežiūrinėtų be reikalo,o mano tėvus pasikviesime irgi tik po poros savaičių, kai jau patys apsiprasime su vaikeliu, viską išmoksim ir neatrodysim kaip nemokšos kai kiti stebės....

gal kuri žinote ar vyrui AK priklauso maitinimas jeigu gauni mokamą palatą ir vyras kartu nakvoja?
Atsakyti
QUOTE(Gerndar @ 2011 03 01, 13:45)

gal kuri žinote ar vyrui AK priklauso maitinimas jeigu gauni mokamą palatą ir vyras kartu nakvoja?

Manau, kad ne
Atsakyti

ne, maitinimas nepriklauso.... schmoll.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus mergaitės smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
kalbėjoį dėl studentų ir nuskausminamųjų siuvant.. tai praeitą savaitę mes su vyru buvome paskaitoje AK ir vyr.akušerė patikino, kad jeigu ir stebės gimdymą studentas/rezitentas, tai tik vienas ir ne daugiau. O siuvant tarpvietę būtinai visada nuskausmina smile.gif

tau aciu uz atsakyma 4u.gif beje kursai kiekviena treciadieni ten vyksta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita @ edita,2011 03 01, 22:32)
beje kursai kiekviena treciadieni ten vyksta? ax.gif

Taip, kiekviena treciadieni nuo 15val.
http://www.vmul.lt/l...kitu-laiku.html
Atsakyti
Sveikos,
Beveik pries savaite gimdziau AK. Galiu pasakyti, kad visas personalas yra labai labai profesianalus ir geranoriskai nusiteikes. Nes skaiciau kaip cia rasote, kad personalas yra "antzmogiai".
Nebuvau susitariusi. Gimdymas buvo labai sunkus, tai daltvavo visa komanda: vedejas Jursenas, gyd. S. Daudarys, akusere Oksana ir rezidentas Tomas. Visi buvo labai malonus ir palaike. Aciu jiems labai labai 4u.gif
O skyriuje pragulejau 3 dienas ir visos akuseres irgi buvo superines, naujagimiu gyd. t.p.
Del studentu ir rezidentu, tai AK yra universitetine ligonine ir cia jie ateina atlikti praktikos. Juk ir jiems reikia kaskur mokytis. Man tai visai netrugde, nes rezidentai yra zimiai atsargesni smile.gif
Kai mane siuvo dalyvavo turbut 3 studentai stebetojais ir man buvo visiskai vienodai kur jie ten ziuri blush2.gif
Atsakyti