Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

Tiesa pasakius nesuprantu ir bendradarbių ar giminių tolimų kurie veržiasi į tokias vietas smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos aš irgi pasisakysiu. Kai gimdžiau pirmą kartą, man darė cezarį ir po paros gulįjau poreanimacinėje palatoje. Mergaitės patikėkit kai pradėjo eiti lankyti manęs vyro mama, jo sesuo, pusseserės ir panašiai, jaučiaus tragiškai. Norėjau matyti tik vyrą ir savo vaikelį, dar beabejo mamą. Nenorėjau nei bendraut nei žiūrėt į jų pusę, atsikelt negali, guli visa išsidarkiusi, pagert neduoda, gerklė išdžiuvusi, o jos stovi tave sveikina ir džiaugiasi, norėjosi tik ištrenkti per duris jas. Dabar laukiamės antro leliuko ir vyrui pasakysiu griežtai, kad jokių pas mane lankytojų nebūtų. Vyras, mama, dukrytė palauks namie brolio ar sesės, tegu namus puošia bus daugiau išsiilgusi.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2011 02 26, 12:35)
4u.gif Sveikos aš irgi pasisakysiu. Kai gimdžiau pirmą kartą, man darė cezarį ir po paros gulįjau poreanimacinėje palatoje. Mergaitės patikėkit kai pradėjo eiti lankyti manęs vyro mama, jo sesuo, pusseserės ir panašiai, jaučiaus tragiškai. Norėjau matyti tik vyrą ir savo vaikelį, dar beabejo mamą. Nenorėjau nei bendraut nei žiūrėt į jų pusę, atsikelt negali, guli visa išsidarkiusi, pagert neduoda, gerklė išdžiuvusi, o jos stovi tave sveikina ir džiaugiasi, norėjosi tik ištrenkti per duris jas. Dabar laukiamės antro leliuko ir vyrui pasakysiu griežtai, kad jokių pas mane lankytojų nebūtų. Vyras, mama, dukrytė palauks namie brolio ar sesės, tegu namus puošia bus daugiau išsiilgusi.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2011 01 05, 14:10)
Aš lankausi pas D.Lištvanienę "Maxmedoj" 4u.gif
Ji AK kiek žinau dirba taip pat.
Na, kainos nežvėriškos. Reikėjo mokėti už pirmą konsultaciją + echo 150Lt (pagal "Maxmedos" įkainius - internete yra kainos, gali pasistudijuoti), o ji man išrašė kvituką ant 70LT smile.gif
Ir, kai pamatė mano išpūstas akis, pasakė, kad pas ją visada būna mažiau  biggrin.gif

Buvau tik kartą kol kas pas ją. Kaip žmogus pasirodė labai šiltas, mielas, maloniai bendrauja, smulkiai viską aiškina, vyrui vos ne kiekvieną kūdikio ląstelę apšnekėjo  wub.gif

Šiaip pincete, čia SM yra atsiliepimų apie ją.
Aš pasiskaičiau ir apsisprendžiau pas ją eit.

Ir viena pažįstama labai ją gyrė man.

Aš prisijungiu prie pagyrų Lištvanienei Max Medoje ax.gif Mums su brangiuoju taip pat viską aprodo, paaiškina,nuramina ir pataria. Puiki priežiūra už tikrai nedidelę kainą. Iš manęs taip pat visada mažiau ima blush2.gif Visoms rekokenduoju thumbup.gif
O kaip darysite dėl gimdymo, ji man regis nepriima gimdymų? Tai pergyvenu kažkaip, nesinori nesitarus važiuot...
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif Gal kas galetu man atsakyti ax.gif kaip yra su tais studentais? Nes kaip universitetine tai buna gi kad stebi jie gimdyma blink.gif , ar cia mano teise rinktis, noriu ar nenoriu, kad per gimdyma dalyvautu studentai? g.gif Ir dar jei per gimdyma plysciau, siunant duoda nuskausminimus? Is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2011 02 27, 18:39)
O kaip darysite dėl gimdymo, ji man regis nepriima gimdymų? Tai pergyvenu kažkaip, nesinori nesitarus važiuot...

Aš ir girdėjau, kad nepriima ji gimdymų..
Kol kas nesuku galvos, nes atšoksta man fantazija pamažu gimdyti AK biggrin.gif
Dėl tarimosi tai ir įdomiai.. Nei vieno gydytojo nepažįstu, tai tas ir tarimasis toks būtų keistas.. Vien iš išsakytų nuomonių tektų gydytoją rinktis.
O kita vertus galvoju, kad už mane visvien niekas nepagimdys.. Tai gal tiesiog pas ką papulsiu, tam tegu ir įdeda vyras kišenėn..
Yra dar kažkokia pažįstama iš vyro giminės, kuri VGN gimdymus priiminėja, tai gal su ja tarsimės..
Na čia tik pamąstymai, kol kas nieko konkretaus nesu nusistačius g.gif

Atsakyti
QUOTE(Edita @ edita,2011 02 28, 01:52)
Labas vakarelis 4u.gif  Gal kas galetu man atsakyti ax.gif  kaip yra su tais studentais? Nes kaip universitetine tai buna gi kad stebi jie gimdyma blink.gif , ar cia mano teise rinktis, noriu ar nenoriu, kad per gimdyma dalyvautu studentai? g.gif Ir dar jei per gimdyma plysciau, siunant duoda nuskausminimus? Is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif

duoda toki lapeli kur turi pasirasyti ir gali pazymeti kad nesutinki kad studentai stebetu
Atsakyti
QUOTE(Edita @ edita,2011 02 28, 02:52)
Labas vakarelis 4u.gif  Gal kas galetu man atsakyti ax.gif  kaip yra su tais studentais? Nes kaip universitetine tai buna gi kad stebi jie gimdyma blink.gif , ar cia mano teise rinktis, noriu ar nenoriu, kad per gimdyma dalyvautu studentai? g.gif Ir dar jei per gimdyma plysciau, siunant duoda nuskausminimus? Is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif

pries pora savaiciu gimdziau AK, tai toks jausmas, kad studentai ten valdo biggrin.gif Atvykus apziurai is pradziu apziuri rezidentas, o tik po to gydytojas, gimdyme rezidentas irgi dalyvauja. palatos gydytojas apziuri tik tada jei rezidentui pasiskundi (rytais vizituoja irgi rezidentai). na ir dar profilaktiskai kokia 15 studentu su skyriaus vedeju siaip pazioplineti i palatas uzeina.
As zymejau,jog nenoriu, kad studentai dalyvautu, bet deja niekas i tai neatsizvelgia.
Svarbiausia nesinervinti, juk kaip jiems kitaip ismokti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2011 02 28, 17:21)
pries pora savaiciu gimdziau AK, tai toks jausmas, kad studentai ten valdo biggrin.gif Atvykus apziurai is pradziu apziuri rezidentas, o tik po to gydytojas, gimdyme rezidentas irgi dalyvauja. palatos gydytojas apziuri tik tada jei rezidentui pasiskundi (rytais vizituoja irgi rezidentai). na ir dar profilaktiskai kokia 15 studentu su skyriaus vedeju siaip pazioplineti i palatas uzeina.
As zymejau,jog nenoriu, kad studentai dalyvautu, bet deja niekas i tai neatsizvelgia.
Svarbiausia nesinervinti, juk kaip jiems kitaip ismokti  g.gif

Nu nieko sau doh.gif As tai buciau nuejus ir pasakius... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunyte01 @ 2011 02 25, 22:38)
Tiesa pasakius nesuprantu ir bendradarbių ar giminių tolimų kurie veržiasi į tokias vietas  smile.gif

Mano galva cia yra pinigu taupymas mirksiukas.gif nes lialiui dovanu(aplankynu) niekas i ligonine nenesa-tiesiog atlekia pazioplinet,atsinesa mamytei kokiu vaisiu ir mano kad va pareiga atlikta doh.gif
Cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
[quote=Edita, edita,2011 02 28, 02:52]
Labas vakarelis 4u.gif Gal kas galetu man atsakyti ax.gif kaip yra su tais studentais? Nes kaip universitetine tai buna gi kad stebi jie gimdyma blink.gif , ar cia mano teise rinktis, noriu ar nenoriu, kad per gimdyma dalyvautu studentai?

Sveikos,

Aš kai prieš 9 m. AK gimdžiau sūnų, tai buvo visa "gauja" studentų iš Amerikos, manęs paklausė "ar sutinku, kad jie stebėtų gimdymą?" teisybę pasakius buvo jau tokie skausmai, kad buvo man vienodai ar jie ten yra ar ne smile.gif iš kitos pusės, taigi jei gimdoma stebint studentams, tai jau gydytojas priėminėjantis gimdymą tikrai padarys viską kas įmanoma, kad nebūtų komplikacijų smile.gif (čia man taip atrodo ax.gif )
šiaip tai ten gimdžiau jau 3 kartus ir likau viskuo patenkinta smile.gif gimdysiu ten ir ketvirtą.
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2011 02 28, 16:21)
Svarbiausia nesinervinti, juk kaip jiems kitaip ismokti  g.gif

Bet tai kam tada reikalingas tas punktas, kur pazymi, jog nenori, kad dalyvautu studentai, jei i ji vis tiek niekas neatsizvelgia blink.gif As tai pabandyciau priminti, kad nedaviau savo sutikimo del studentu. Nes jei jau yra toks punktas, tai ir atsizvelgti i ji turi.
Atsakyti