Noriu pasidalinti savo šviežiais (gimdžiau 2010 12 01) įspūdžiais apie gimdymą AK. Esu be galo laiminga, kad pasirinkau gimdyti būtent čia, nors esu nemažai girdėjusi nekokių atsiliepimų.
Gimdymą priėmė gyd. R.Povilaitienė. Jai padėjo akušerė Monika (atrodo toks vardas). Abi elgėsi super - mes su vyru jautėm jų profesionalumą ir paramą.
Tik gimusią dukrytę davė priglausti prie krūtinės, deja trumpam, nes turėjo mane siūti (nepavyko išvengti kirpimo). Tuo metu akušerė sutvarkė dukrytę ir davė tėčiui palaikyti. Vėliau mus paliko trise. Gimdykloj prabuvom gal 2 val, akušerė pagelbėjo su maitinimu.
Kai mane vežė į palatą, mergytę paėmė į naujagimių skyrių. Prieš tai atsiklausė, ar norim, kad ją ten palaikytų, ar iškart grąžinti. Mes norėjom jos kuo greičiau, tai į palatą atnešė gal po pusvalandžio.
Palatos akušerė buvo taip pat nuostabi (Rita). Vėlgi turėjau sunkumų su žindymu, pagelbėjo, patarė. Jokių pasiūlymų dėl mišinukų neišgirdau nei vieną kartą.
Ir naujagimių skyriaus sesutė pagelbėjo, parodė, kaip su vaikeliu elgtis, kaip nešioti ir pan.
Na nežinau, neturiu nei vieno priekaišto visam personalui.
Tai tiek. Pasikartosiu, kad džiaugiuosi nusprendus gimdyti būtent čia.
norejau paklausti, ar taretes is anskto su gydytoja, ar vaziavote be susitarimo?
ir ar uz visa sita rupesti ir demesi "atsidekojote" gydytojai, akuserei pries ar po gimdymo? gal is vis nieko nemokejote?