Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Jicky @ 2010 12 03, 08:18)
O kaip ten su epidūriniu nuskausminimu? Ar reikia savo turėt, ar jie turi? Nėra taip, kad jei neturi, tai ir negausi?  unsure.gif

Kai aš klausinėjau prieš gimdymą, tai sakė, kad retai, kada neturi, tai patarė iš anksto tikrai nepirkti..
Atsakyti
Sveikos busimos ir jau mamytes 4u.gif .
Gal kuri nors zinote,viresnems moterims leidzia pacioms gimdyti,ar tik Cezario pjuvi daro.Pas savo daktare kazkaip ir nepaklausiau ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 04 gruodžio 2010 - 20:20
QUOTE(Cansado @ 2010 12 03, 08:55)
Kai aš klausinėjau prieš gimdymą, tai sakė, kad retai, kada neturi, tai patarė iš anksto tikrai nepirkti..
reiks tikėtis, kad nepapulsiu būtent tada, kai jie neturės biggrin.gif
o atpirkt visada reikalauja?
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo šviežiais (gimdžiau 2010 12 01) įspūdžiais apie gimdymą AK. Esu be galo laiminga, kad pasirinkau gimdyti būtent čia, nors esu nemažai girdėjusi nekokių atsiliepimų.
Gimdymą priėmė gyd. R.Povilaitienė. Jai padėjo akušerė Monika (atrodo toks vardas). Abi elgėsi super - mes su vyru jautėm jų profesionalumą ir paramą.
Tik gimusią dukrytę davė priglausti prie krūtinės, deja trumpam, nes turėjo mane siūti (nepavyko išvengti kirpimo). Tuo metu akušerė sutvarkė dukrytę ir davė tėčiui palaikyti. Vėliau mus paliko trise. Gimdykloj prabuvom gal 2 val, akušerė pagelbėjo su maitinimu.
Kai mane vežė į palatą, mergytę paėmė į naujagimių skyrių. Prieš tai atsiklausė, ar norim, kad ją ten palaikytų, ar iškart grąžinti. Mes norėjom jos kuo greičiau, tai į palatą atnešė gal po pusvalandžio.
Palatos akušerė buvo taip pat nuostabi (Rita). Vėlgi turėjau sunkumų su žindymu, pagelbėjo, patarė. Jokių pasiūlymų dėl mišinukų neišgirdau nei vieną kartą.
Ir naujagimių skyriaus sesutė pagelbėjo, parodė, kaip su vaikeliu elgtis, kaip nešioti ir pan.
Na nežinau, neturiu nei vieno priekaišto visam personalui.
Tai tiek. Pasikartosiu, kad džiaugiuosi nusprendus gimdyti būtent čia.
Atsakyti
QUOTE(S@ulyte @ 2010 12 05, 21:24)
Noriu pasidalinti savo šviežiais (gimdžiau 2010 12 01) įspūdžiais apie gimdymą AK. Esu be galo laiminga, kad pasirinkau gimdyti būtent čia, nors esu nemažai girdėjusi nekokių atsiliepimų.
Gimdymą priėmė gyd. R.Povilaitienė. Jai padėjo akušerė Monika (atrodo toks vardas). Abi elgėsi super - mes su vyru jautėm jų profesionalumą ir paramą.
Tik gimusią dukrytę davė priglausti prie krūtinės, deja trumpam, nes turėjo mane siūti (nepavyko išvengti kirpimo). Tuo metu akušerė sutvarkė dukrytę ir davė tėčiui palaikyti. Vėliau mus paliko trise. Gimdykloj prabuvom gal 2 val, akušerė pagelbėjo su maitinimu.
Kai mane vežė į palatą, mergytę paėmė į naujagimių skyrių. Prieš tai atsiklausė, ar norim, kad ją ten palaikytų, ar iškart grąžinti. Mes norėjom jos kuo greičiau, tai į palatą atnešė gal po pusvalandžio.
Palatos akušerė buvo taip pat nuostabi (Rita). Vėlgi turėjau sunkumų su žindymu, pagelbėjo, patarė. Jokių pasiūlymų dėl mišinukų neišgirdau nei vieną kartą.
Ir naujagimių skyriaus sesutė pagelbėjo, parodė, kaip su vaikeliu elgtis, kaip nešioti ir pan.

sveikinu su stebukleliu thumbup.gif
norejau paklausti, ar taretes is anskto su gydytoja, ar vaziavote be susitarimo?
ir ar uz visa sita rupesti ir demesi "atsidekojote" gydytojai, akuserei pries ar po gimdymo? gal is vis nieko nemokejote?
Atsakyti
QUOTE(S@ulyte @ 2010 12 05, 21:24)

As taip pat prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif .
Noriu paklausti,ar palatoje nebuvo salta,ir ar nereikia paimti is namu lialiui dekiuka siltesni rolleyes.gif ?
Atsakyti
Noreciau paklausti apie klizmute. Kaip yra AK su tuo reikalu? Ar reikia paciai pirkti? Jei taip, tai kokias?
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 04, 20:16)
Sveikos busimos ir jau mamytes 4u.gif .
Gal kuri nors zinote,viresnems moterims leidzia pacioms gimdyti,ar tik Cezario pjuvi daro.Pas savo daktare kazkaip ir nepaklausiau ax.gif .

Manau, kad turėtų leisti pačiai gimdyti, jei nėra rizikos ar pavojų.
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2010 12 05, 13:33)
reiks tikėtis, kad nepapulsiu būtent tada, kai jie neturės biggrin.gif
o atpirkt visada reikalauja?

manau, kad prireikus tikrai susiveiksit, vyras palėks iki kokios budinčios vaistinės..netikiu, kad jau taip neturės ir negausit nuskausminimo.. 4u.gif

QUOTE(Mamusik @ 2010 12 06, 07:32)
Noreciau paklausti apie klizmute. Kaip yra AK su tuo reikalu? Ar reikia paciai pirkti? Jei taip, tai kokias?

nieks net nesiūlė klizmos..aš pati ir nesidariau..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 06, 10:07)
nieks net nesiūlė klizmos..aš pati ir nesidariau..

Anksčiau darydavo. Dabar kažkaip jau nebesiūlo.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 06, 12:02)
Anksčiau darydavo. Dabar kažkaip jau nebesiūlo.

Gimdziau ne pilnai pries metus jokiu klizmuciu nedave ir nesiule. Manau reiketu tuo pasirupinti paciai. O man ju nereikejo, is "streso" savaime issitustinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 06, 09:48)
Manau, kad turėtų leisti pačiai gimdyti, jei nėra  rizikos ar pavojų.

Gerai butu kad leistu rolleyes.gif ,nes Cezario laabai bijau blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(Mamusik @ 2010 12 06, 08:32)

As tai turiu nusipirkusi ir bandysiu pati namie pasidaryti.O pirkau tai Antakalnio poliklynikos vaistineje.Vadinasi-vienkartinis klizmavimo rinkinys. mirksiukas.gif Tik kazkur skaiciau kad vienos neuztenka,tipo viena neisvalo gerai zarnyno.As tai bandysiu su viena,nes ir apetitas pries gimdyma jau prapuldineja rolleyes.gif .
Papildyta:
Gal gajite parasyti,kaip ten reikalai palatose,ar silta ar salta ax.gif .Ir ar reikia is namu pasiimti lialiui siltesni dekiuka,kad nesusaltu g.gif ?
Atsakyti