QUOTE(Mylia @ 2011 02 25, 01:32)
Jei gimdymas praejo skaldziai ir mama greit gris namo,tai kam tuos vaikucius ten vesti i ligonine? Ir apskritai kam gimdymo namuos reikalingi kazkokie lankymai? Na gi gris gimdyve su maziuku namo ir tegul eina nuo ryto iki vakaro pasja nors ir visa gimine, o kelias dienas ligonineje galima pabuti ir be palankynu, gerbiant ir palatos kaimynes ramybe.
as irgi taip manau. Nebent guli vienvieteje palatoje su vyru ir nori visu tu delagaciju... Taciau jei nepasiseke (na gal kitoms kaip tik noris kompanijos) ir turi palatos drauge, tai manau reikia pagalvot ir apie ja. Gal ji po cezario ar stipriai plysus, gal atsistoti normaliai negali, kraujuoja stipriai, o cia vargse dar be palydinciu akiu i tulika net nueit negales..
Asmeniskai man atrodo, kad lankyt gali vyras, o aplankyt (uzteks po 1 karta ir trumpai) - mama, anyta, na gal kokia sese.. O visi kiti galetu palaukt 3-ios dienos, kai gimdyve paleis namo:) Taciau butina salyga visiems lankytojams - jie turi buti VISISKAI sveiki, nesloguojantys, be perstinciu gerkliu ir pan..
Busimos mamos nepykit, bet jei kuri papultumet su manim i palata ir pas jus ateitu su persalimo simptomais, tik ka paruke ir smirdantys lankytojai, mazi vaikai ar tu lankytoju butu per daug... As arba pati nueiciau, arba pasiusciau vyra ir jus apskusciau..
man mano vaiko sveikata 100 k. svarbiau nei jusu giminiu ir pazistamu noras jus aplankyt:)