QUOTE(Cansado @ 2011 02 18, 01:01)
Neužsiprogramuok ant tos minties apie primaitinimus mišinuku.. maniškė irgi buvo paimta į naujagimių skyrių, o žindė paskui normaliai ir dabar dar maitinu, jau trylika mėnesių tuoj.. nenusiteik blogam ir viskas bus ok..
Pilnai sutinku su jusu nuomone, man po cezario vaikuti atnese tik kita diena ir savaime aisku, kad buvo duodamas misinukas, nes iekas man nenese vaiko maitinti, ir eme inai kruti labai puikiai, aisku mum dar tik du menesiukai siandien, bet kadani as vaikstau i paskaitas, tai nusitraukineju pienuka ir ja maitina is buteliuko, ir ima inai ir kruti ir buteliuka ir viskas yra tvarkoj, nei pieno del to nesumazejo, nei nieko, taip, buna, kad kai manes ilgiau nebuna tai sunkiai ima kruti, buna is 10to kart tik paima, buna visai neima, panesioju, nuraminu ir vel kisu kruti, kai jau gerokai praalksta ir supranta, kad as jai tikrai nenusileisiu ir neduosiu jokio buteliuko tai praded normaliai valgyt, aisku tam reikia dideles kantrybes, bet nejau tokiem maziem sudziukam leisim mumis manipuliuot;) pasimaivys, pasinervuos ir valgys is tos kruties, gal ir negraziai cia skamba, kad kisu tas krutis per prievarta kaip sakant ir po susierzinimu, bet taip manau geriau nei iskart pereiti prie misinuku, pries kurios esu nusiteikusi visiskai neigiamai.. gal biski ne i ta tema parasiau, bet gal nesupyks skaitytojos;)) VISKAS PRIKLAUSO NUO MUSU POZIURIO IR NUSITEIKIMO