Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Mylia @ 2011 02 04, 23:54)
Gaila, kad Jusu tokie atsiliepimai.
Bet AK tikrai yra ir geru zmoniu.
As irgi gulejau AK penkias paras ir irgi patalynes niekas nepakeite, tik kazkaip to visiskai nesureiksminau.

nu as sureiksminau, nes purvinoj pstslynej guleti tikrai yra bjauru, bet cia jau kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
Morfija, lialia99, Rasa Luksiene, ačiū už informaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2010 11 26, 18:21)
Sveikos. Man buvo paskirtas planinis cezaris. Paguldė praeitą antradienį, operacija paskyrė pirmadieniui (11.22d.), namo išleido vakar (11.25d.). Ėmėm mokamą palatą, kad tėvelis pasilikt galėtų. Už visą laikotarpį mokėjom 200lt. Operavo su spinaline nejautra. Operacijos metu išėmę mergaitę man ją parodė ir išsinešė praust, svert ir t.t. Tėvelis mergatės laukė naujagimių skyriuje. Po operacijos nuvežė į pooperacinę palatą, ten pragulėjau porą valandų. Poto atvežė į palatą. Po valandėlės atėjo sesutė iš naujagimių skyriaus ir paklausė ar atnešt mergaitę, nes ji jau valgyt reikalauja. Tai žodžiu operacija baigės 10val., o mergyte apie 13 val. atnešė.  smile.gif

Kaip as noreciau savo leliuka irgi atgauti kuo greiciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 02 06, 00:52)
Kaip as noreciau savo leliuka irgi atgauti kuo greiciau wub.gif

jei tik viskas gerai ir pagimdysit ryte ar diena tai tikrai gausit leliuka greitai... 4u.gif
Atsakyti
Iskylo toks klausimas, jei atvaziuoji gimdyti nakti, iejimas yra tas pats, i ginekologijos akuserijos priemimo poskyri is antakalnio g puses reiktu eiti, ar pro kitur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wesika @ 2011 02 06, 23:26)
Iskylo toks klausimas, jei atvaziuoji gimdyti nakti, iejimas yra tas pats, i ginekologijos akuserijos priemimo poskyri is antakalnio g puses reiktu eiti, ar pro kitur? blush2.gif

tas pats iejimas. per priemima, nuo antakalnio g.
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2011 02 04, 00:40)
mano patalyne ir kraujuota buvo ir oranziniai istepta, nes per cezari istepa kazkuo pilva.mano klaida buvo tik ta kad nebuvau nagla, gal tada butu buve kitaip.kaip jus susidarete apie mane tokia nuomone, rasydama apie stiklines, tai klystate. teko su mazyle guleti ligonineje panevezyje, tai ten dirba tikri zmones, pilnaja sio zodzio prasme.

Tokiu atveju tai jau ne kas schmoll.gif Turbut esat geras ir kantrus zmogus, o nedoras personalas tuom ir naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2011 02 06, 23:49)
tas pats iejimas. per priemima, nuo antakalnio g.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa444 @ 2011 02 07, 01:52)
Tokiu atveju tai jau ne kas schmoll.gif Turbut esat geras ir kantrus zmogus, o nedoras personalas tuom ir naudojasi.

nu nereik jau sakyt kad nedoras personalas ir pan

pas mus su kaimyne ir buvo kruvina patalyne, mes paprasem ryte kad pakeistu,moteriske pasake kai tik tures laiko laisvesnio ir pakeis...
taip ir buvo, aisku tai ivyko i po piet, jau i vakara, bet ji buvo pakesita 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bova: 07 vasario 2011 - 18:35
[quote=bova,2011 02 07, 18:34]
nu nereik jau sakyt kad nedoras personalas ir pan

o as sakau, kad personalas mano atveju man asmeniskai buvo baisus, bet cia del to kad nesugebejau buti nagla, deja tokia buti neturejau jegu.Zinau, kad tikrai ten savu noru niekada negrysiu.
Atsakyti
Laba vakarą esamos ir būsimos mamytės. Esu 37sav nėščia, kaip ir artėja jau mano valanda ax.gif Su pirmąją turėjau CP, dabar mano gydytojai siūlo važiuoti gimdyti į Antakalnį (pati esu iš mažo miestelio), bet nenoriu važiuoti jau tada, kai viskas bus prasidėję, o ir kelias netrumpas. Skaitydama susidariau nuomonę, kad čia daugelis yra susitarę su gydytojais, sakykit, o kaip tai padaryti blush2.gif
Antakalnyje nieko nepažįstu ir nė karto nesilankiau, kaip Jūs susitariate su gydytojais?
O kaip ten dažniausiai žiūri į tas, kurioms pirmas buvo CP- operuoja, ar leidžia pačiai?
Atsakyti
QUOTE(point @ 2011 02 07, 20:51)
Skaitydama susidariau nuomonę, kad čia daugelis yra susitarę su gydytojais,

sakykit, o kaip tai padaryti blush2.gif
Antakalnyje nieko nepažįstu ir nė karto nesilankiau, kaip Jūs susitariate su gydytojais?

tikrai ne dauguma.. mirksiukas.gif yra daug ir tokių, kurios sėkmingai pagimdė nesitarusios.. mirksiukas.gif

pirma nusprendi, su kokiu gydytoju nori tartis, tada susirandi jo kontaktus ir susisieki su juo tiesiogiai..arba kai kurie gimdymus priimantys gydytojai, budi tam tikrom valandom AK ir teikia konsultacijas, mokamas, visoms norinčioms, gali pabandyti taip pakliūti pas pasirinktą gydytoją.. 4u.gif
Atsakyti