QUOTE(muji @ 2011 02 03, 22:47)
echh, na labai liudna, kad jums sitaip
Gal pasirodysiu naivi naujoke, bet nejaugi ir tokiu atveju negalima rasti iseities ir zmogaus, kuris kitaip elgtusi tokioje situacijoje. Jei vienas atsisako pakeisti patalyne, nejaugi negalima paprasyti kito zmogaus. O lasalines pakeitimo laukti valanda? nezinau , bet tokiu atveju siusciau vyra kas penkias minutes prasyti kad ir to paties, kol tai butu ivygdyta.Nebent taip ir darete. O jei koks nors apsauke uz sypsena, juk galima paklausti, uz ka tokia reakcija . Ir sypsotis dar labiau. Arba isvis nereaguoti ir ignoruoti ir elgtis taip kaip geriausia paciai ir tavo vaikui. Koks skirtumas, ka sako ten naujagimiu skyriuje dirbancios. Imi ir darai, kas manai reikalinga paciai ir vaikeliui.
Na žinokit merginos tikrai YRA ten LABAI nekokio personalo ir nemažai
PVz mano kambariokems pries istraukiant slapimo kateteri ateidavo slauges ar kas ten nezinau, nuprausdavo su basona po dupce pakise, ir tik tada svelniai istraukdavo ta kateteri....
Mano atveju atėjo seselė ir taip kaip šone kabo kateteris ėmė ir ištraukė iš jėgos iš šono
MB tuo metu buvo palatoj ir kai jis pamatė mano veido išraišką, suprato kaip man skanu
Dėl lašelinių: mes palatoj gulėjom trise, ir visos buvom po CZ, nei viena pajudėti negalėjom... Lašelinės tikrai ištuštėjo ir ne mana vienai, o sesučių nėra... Tai ką palatos kaimynė paspaudė mygtuką, nes mes nei viena juk negalėjom nueiti ir paprašyti kad mums lašines pakeistų.... Tuščia lašinės buvo tikrai ilgai... Tai ką atlėkus seselė mus apšaukė, kam čia veltui spaudinėjam mygtukus
Nors seseliųū nei kvapo nebuvo visą vakarą pas mus užėjusių
Vyrų tuo metu jau nebebuvo
Patalynę kol kaimynei pakeitė irgi ji nabagė vargo
Ne vieną kartą prašė, nes buvo visa kruvina
Ačiū D, mane išgelbėjo mano paklotai
Nereikia vienareikšmiškai sakyti, kad mes prisigalvojam, tikrai neprisigalvojam, kad mums buvo blogai AK...
Palatos gydytoja buvo labai faina, ir viena sesute ir pora naujagimiu slaugytoju irgi buvo fainos, o visos kitos pritariu pasisakymams buvo "žvėrys"
Nors aš tikrai nekonfliktiška ir rami asmenybė...
Bet kai paprašiau vaistų nuo skausmo (nes gimda LABAI skaudžiai susitraukinėjo po CZ), man buvo pasakyta, kad "na jūs kaip maži vaikai
" o kad aš visą naktį nemiegojus dėl to skausmo buvau, niekam neįdomu...
galėčiau rašyti ir rašyti, bet tikrai nereikia VIENAREIKŠMIŠKAI sakyti, kad VISI PUIKUS ar VISI BAISUS, bet as is AK tik neigiamus atsiminimus turiu....
Ten gulėjau 7paras tai tikrai mačiau DAUG personalo....
Papildyta:
QUOTE(liaudija @ 2011 02 04, 08:04)
Sveikos,
Noriu paklausti tų, kurioms buvo planinis CP. Ieškojau info senesnėj temoj, bet neradau.
Ar važiuojant reikia pasistatyti klizmą ir kiek depiliuotis? Viską ar tik viršutinę dalį
?
Taip pat po CP užmauna kelnaites su paketu? nedirgina jos pjūvio vietos?
Su spinaline nejautra po kiek laiko atneša vaikelį?
ir ar gali CP metu būti šalia vyras?
Ačiū
Na man buvo netikėtas planinis CZ
Nes atvykus į apžiūrą buvau išoperuota tą pačią dieną
Tai ką nuskuto ten mane su atšipusiais peiliukais, bet iki kiek nebepamenu jau...
Pastatė klizmą tokią gerą
Su vandens nežinau kiek ten litrų pila
Po CP jokiu kelnaičiu ir jokiu paketu nieks nemove, tarp kojų buvo padėta pala, o ir slapimo kateteris manau trukdytu toms kelnaitems
Pjūvio vieta būna užklijuota su pleistru, tai tikrai nedirgina
Kitą dieną po CP istraukia slapimo kateteri ir liepia jau savarankiskai eiti
Ėjau į dušą esantį kitam koridoriaus gale - kelionė LABAI prailgo
Išoperavo mane 12val., t.y. 12val yra vaiko gimimo laikas. Tai pabaigė mane operuoti vėliau
Vaiką pirmą kartą man atnešė apie 17val., bet maitinti negalėjau, nes lašelinės buvo, tai bent jau tik pagulėjo maniškis ant rankų man
O po to neša kas 3val maitinti vaiką, trečią parą vaiką jau palieka su mama
Vyras operacijos metu buvo už durų.... Nežinau ar pats vyras būtų norėjęs matyti visą tą operaciją
Gimdžiau 2008m.