Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(varniukas @ 2011 01 21, 19:41)
Siaip nuo langu biskiuka pucia, nors ir plastikiniai langai, bet greiciausiai sudeti nekokybiskai  g.gif Nes ant palanges rode +20,5 laipsnius.
ten orlaidės viršuj mikroventiliaciją palaiko. aš jas uždarydavau, tik labai sunkiai ten tos virvelės tampėsi. o pradžioj irgi galvojau, kad langai nesandarūs.

Dėl mišinuko. Esu tikrai, kad padarė naujo, nes atėjo paprašyt vyras. Prieš juos ten jos visos kaip avinėliai...
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2011 01 23, 13:31)
ten orlaidės viršuj mikroventiliaciją palaiko. aš jas uždarydavau, tik labai sunkiai ten tos virvelės tampėsi. o pradžioj irgi galvojau, kad langai nesandarūs.

tas orlaides vyras buvo uzdares.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2011 01 21, 16:12)
Mamytės, sakykit, ar šilta AK palatose, galvoju vežtis ar naktinukus ar pižamą kuri yra šilta. Planuoju ten lankytis kovo mėn. smile.gif

Gimdziau AK 2009 m. kova, palata buvo suremontuota, papuole i sauleta puse, tai radiatorius dienai vos vos siltus laikiau, bet vis tiek nuo saules buvo labai silta, palatoje vaiksciojau vienais plonais naktinukais. Bet man siluma netrukde, jau geriau siek tiek per silta nei per salta smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(savoja27 @ 2011 01 20, 14:02)
Mielosios būsimos mamutės,

Nemėtykit pinigėlių. Nereikia nei tartis nei privačiai tokius pinigus mokėt. Aš vakar buvau AK akušerijos ginekologijos skyriuje, didžiojoje auditorijoje (antras akštas) ir išklausiau trijų val. paskaitą apie gimdymą, ir vaikelio maitinimą. Tikrai, labai išsami paskaita  nestuke.gif , po to aprodė palatas, gimdyklas ir atsakė į visus klausimus. Kai buvo paklausta apie tarimasi, buvo atsakyta:" jei mamytė turi vieną vienintelį gyd. nusižiūrėjus, tai kodėl ne? Bet aš asmeniškai nežinau nei vieno gydytojo,kuris važiuotų ne darbo metu vien dėl to, kad jūs sumokėsite į ligonių kasą." Tai reiškia, mano mielosios, jei norit susitarti su gydytoju, tek ne ti vokelį duoti,bet dar ir ligonių kasą sumokėt. Be to, AK visi be išimties gydytojai yra profesionalai ir tikrai atliks savo darbą be priekaištų. Tarsitės ar nesitarsit. Odėl privačių gydytojų... Tai mano nėštumą prižiūri mano šeimos gydytoja, kuri yra tikrai nuostabi, o į visokias ekoskopijas su siuntimu nuvažiuoju į bet kuria arčiausiai esančią polikliniką.
Geriau tuos pinigėlius išleisti savo ir vaikelio reikmėms, galų gale po gimdymo į kokią gerą kirpyklą ar grožio saloną. Viskas priklauso TIK NUO JŪSŲ.Niekas už jus nestums gimdan ir nepagimdys.Jei tarsitės su gydytoju, Jūs padėsit jo šeimai, bet ar nemanote, kad Jūs pačios nusipelnėte atvažiuoti į ligoninę oriai ne kaišiojant pinigus į kišenes, o  galėdamos gauti visą pagalbą už tai, kad mokate valstybei mokesčius ir pagimdote dar vieną potencialų mokesčių mokėtoją.

P.S. Gydytojo per maža alga yra ne paciento, o valstybės reikalas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 31 sausio 2011 - 22:31
sveiki, as gimdziau lapkricio menesi ir galiu apie ak atsiliepti tik bloguoju, geriau vaziuoti gimdyti i vilniaus gimdimo namus.ak dirba vieni gyvuliai, kuriems jai neduosi pinigu tai prieziuros ir nelauk, o naujagimiu skyriui dirba tokios kur sugeba is pykcio taip paimti kudikeli, kad jam melynes lieka.vienu zodziu baisu
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2011 02 02, 21:04)
sveiki, as gimdziau lapkricio menesi ir galiu apie ak atsiliepti tik bloguoju, geriau vaziuoti gimdyti i vilniaus gimdimo namus.ak dirba vieni gyvuliai, kuriems jai neduosi pinigu tai prieziuros ir nelauk, o naujagimiu skyriui dirba tokios kur sugeba is pykcio taip paimti kudikeli, kad jam melynes lieka.vienu zodziu baisu

laba diena 4u.gif
gal galima placiau kuo pasireiskia personalo gyvuliskumas? blush2.gif
Atsakyti
man buvo atliktas neplanuotas cezario pjuvis, uzkilusi auksta temperatura, tris dienas negalima buvo keltis is lovos, vienintele sesele ateidavo kartais apiprausti, o taip vyras prausdavo, nes niekas nesiruosdavo ateiti, laseline pasibaigdavo,o pakeisti ateidavo po valandos, nors vyras apie tai pranesdavo.Ateidavo gyditojos aprekdavo, kad daiktai ne ten padeti, kad vyras guli, nors buvom pasieme mokama palata.Vyras nueidavo mazyles paziureti, nes man nedave jos tris dienas, del komplikuoto gimdimo, tai ji apsaukdavo, ko cia vaiksto.paprasiau kad nufotkintu parodyti man, tai niekas neleido, kol gyditojos paprasiau kad pakalbetu.mano Saulei buvo blogai uzdetas tas plasmasiukas ant bambytes , tai nutryne pilviuko odele,kai parodziau vaiku gyditojai, tai ji liepe nudilditi su dilde ir patepti spiritu, bet ta diena vyras nebegavo nupirkti spirito, tai vakare nuejau paprasyti pas personala, jos paklause kam reikia,kai pasakiau kam, jos nusigando ir pradejo ant musu rekti, kad jauni tevai prisigalvoja nesamoniu, juk cia atvira zaizda ir taip daryti yra pavojinga, kai jau baige rekt, tai pasakiau kad ta daryti liepe vaiku gyditoja.liepe nueiti i naujagimiu skyriu ir ten paklausti ka daryti.nuejau ir paprasiau pagalbos, tai moteriskes baisiausia susinervavo, nes sutrugdziau televizoriu ziureti.atejusi i palata taip sugriebe mazyle, nes norejo issinesti nuimti ta plasmasiuka, kad net melynes nuo pirstu liko.O be to per tas tris dienas, kai mazyle buvo naujagimiu skyriui man buvo ja atnese tik 5 min.Kai parasiau kad dar atnestu, pasake kad jos neturi laiko.O anesteziologas sugebojo mane aprekti del to kad nusisypsojau ir visa laika kartojo kad labai nenoretu jog pradeciau gimdyti per jo pamaina.
Atsakyti
QUOTE(body @ 2011 01 21, 16:12)
Mamytės, sakykit, ar šilta AK palatose, galvoju vežtis ar naktinukus ar pižamą kuri yra šilta. Planuoju ten lankytis kovo mėn. smile.gif

As gimdziau AK 2008 03 29, jau mnan rodos buvo atjungtas sildymas, palata buvo neremontuota, bet joje buvo LABAI KARSTA doh.gif Diena su atvirais langais budavom, nes saule i langus kaitindavo ir kepdavom mes ten doh.gif O dabar gal isvis karsta, kai suremontuota g.gif Na as tai labai gailejausi, kad pasiemiaus stora chalata i ligonine biggrin.gif Bet kai reikdavo eiti per skersvejuotus koridorius i WC ar i dusa, tada jis praversdavo wink.gif

Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2011 02 02, 21:04)

negalima sakyti kad visi kas dirba ak yra gyvuliai.. tikrai taip nera 4u.gif
suprantu ir tikrai gaila kad taip negraziai su jumis elgesi, bet negalima taip sakyti.

as pati gimdziau ak. ir tikrai pasitaike ir gero personalo... aisku buvo ir nemaloniu moteryciu...

ir jei reiks vel gimdyti tikrai vaziuosiu i ak...
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2011 02 03, 19:54)
man buvo atliktas neplanuotas cezario pjuvis, uzkilusi auksta temperatura, tris dienas negalima buvo keltis is lovos, vienintele sesele ateidavo kartais apiprausti, o taip vyras prausdavo, nes niekas nesiruosdavo ateiti, laseline pasibaigdavo,o pakeisti ateidavo po valandos, nors vyras apie tai pranesdavo.Ateidavo gyditojos aprekdavo, kad daiktai ne ten padeti, kad vyras guli, nors buvom pasieme mokama palata.Vyras nueidavo mazyles paziureti, nes man nedave jos tris dienas, del komplikuoto gimdimo, tai ji apsaukdavo, ko cia vaiksto.paprasiau kad nufotkintu parodyti man, tai niekas neleido, kol gyditojos paprasiau kad pakalbetu.mano Saulei buvo blogai uzdetas tas plasmasiukas ant bambytes , tai nutryne pilviuko odele,kai parodziau vaiku gyditojai, tai ji liepe nudilditi su dilde ir patepti spiritu, bet ta diena vyras nebegavo nupirkti spirito, tai vakare nuejau paprasyti pas personala, jos paklause kam reikia,kai pasakiau kam, jos nusigando ir pradejo ant musu rekti, kad jauni tevai prisigalvoja nesamoniu, juk cia atvira zaizda ir taip daryti yra pavojinga, kai jau baige rekt, tai pasakiau kad ta daryti liepe vaiku gyditoja.liepe nueiti i naujagimiu skyriu ir ten paklausti ka daryti.nuejau ir paprasiau pagalbos, tai moteriskes baisiausia susinervavo, nes sutrugdziau televizoriu ziureti.atejusi i palata taip sugriebe mazyle, nes norejo issinesti nuimti ta plasmasiuka, kad net melynes nuo pirstu liko.O be to per tas tris dienas, kai mazyle buvo naujagimiu skyriui man buvo ja atnese tik 5 min.Kai parasiau kad dar atnestu, pasake kad jos neturi laiko.O anesteziologas sugebojo mane aprekti del to kad nusisypsojau ir visa laika kartojo kad labai nenoretu jog pradeciau gimdyti per jo pamaina.

Labas vakaras, gimdziau ak pries vienuolika metu ir pries du su puse, dabar laukiuosi trecio. Abu kartus gimdziau nesitarus ir nemokejau, ir trecia gimdysiu ten. Man kazkaip nesinori tiketi kad ten toks personalas dirba, nesakau kad jus issigalvojote bet kazkaip neitiketina kad visas dienas nebuvo ne vieno zmonisko zmogaus, kuris pasirupintu ir jumis ir kudikeliu
Atsakyti
Superine buvo akusere kuri priiminejo gimdima, nes is pradziu bandziau naturaliai.Kiek prisimenu jos vardas buvo Rasa, pavardes neprisimenu.visa laime kad visa laika vyras buvo su manim kitaip butu ir stogas nuvaziaves.nieko neperdedu, gulejau penkias dienas ir niekas net patalynes nepakeite, kai paprasiau pasake kad tuoj, bet to tuoj nesulaukiau iki isvaziavimo.Jums gal pasiseke, o gal cia tik man nepasiseke.
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2011 02 03, 21:08)
Superine buvo akusere kuri priiminejo gimdima, nes is pradziu bandziau naturaliai.Kiek prisimenu jos vardas buvo Rasa, pavardes neprisimenu.visa laime kad visa laika vyras buvo su manim kitaip butu ir stogas nuvaziaves.nieko neperdedu, gulejau penkias dienas ir niekas net patalynes nepakeite, kai paprasiau pasake kad tuoj, bet to tuoj nesulaukiau iki isvaziavimo.Jums gal pasiseke, o gal cia tik man nepasiseke.

na tada uzuojauta jums ir linkiu kad sekantys leliukai ateitu pas jus kitokioje aplinkoje, kurioje maziau streso ir daugiau supratimo smile.gif
Atsakyti