Mielosios būsimos mamutės,
Nemėtykit pinigėlių. Nereikia nei tartis nei privačiai tokius pinigus mokėt. Aš vakar buvau AK akušerijos ginekologijos skyriuje, didžiojoje auditorijoje (antras akštas) ir išklausiau trijų val. paskaitą apie gimdymą, ir vaikelio maitinimą. Tikrai, labai išsami paskaita
, po to aprodė palatas, gimdyklas ir atsakė į visus klausimus. Kai buvo paklausta apie tarimasi, buvo atsakyta:" jei mamytė turi vieną vienintelį gyd. nusižiūrėjus, tai kodėl ne? Bet aš asmeniškai nežinau nei vieno gydytojo,kuris važiuotų ne darbo metu vien dėl to, kad jūs sumokėsite į ligonių kasą." Tai reiškia, mano mielosios, jei norit susitarti su gydytoju, tek ne ti vokelį duoti,bet dar ir ligonių kasą sumokėt. Be to, AK visi be išimties gydytojai yra profesionalai ir tikrai atliks savo darbą be priekaištų. Tarsitės ar nesitarsit. Odėl privačių gydytojų... Tai mano nėštumą prižiūri mano šeimos gydytoja, kuri yra tikrai nuostabi, o į visokias ekoskopijas su siuntimu nuvažiuoju į bet kuria arčiausiai esančią polikliniką.
Geriau tuos pinigėlius išleisti savo ir vaikelio reikmėms, galų gale po gimdymo į kokią gerą kirpyklą ar grožio saloną. Viskas priklauso TIK NUO JŪSŲ.Niekas už jus nestums gimdan ir nepagimdys.Jei tarsitės su gydytoju, Jūs padėsit jo šeimai, bet ar nemanote, kad Jūs pačios nusipelnėte atvažiuoti į ligoninę oriai ne kaišiojant pinigus į kišenes, o galėdamos gauti visą pagalbą už tai, kad mokate valstybei mokesčius ir pagimdote dar vieną potencialų mokesčių mokėtoją.
P.S. Gydytojo per maža alga yra ne paciento, o valstybės reikalas.