Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(lialia99 @ 2011 01 16, 19:19)
Tai gal vyro klause? Nes manes irgi niekas neklause, vyro klause ir jis ten psirasinejo.

Neklausė.
Atsakyti
Man atrodo, kad tikrai privalo visų klausti ir klausia apie skiepus..Juk pirmom minutėm ar pirmą parą suleidžia tik K vitamino leliukui, bet neskiepyja, tai ir neklausia..O skiepyja antrą-trečią parą, tada, kai ateina jau į palatą sesutė ir duoda popierius pasirašyt, vat tada ir galima atsisakyt.. g.gif
Atsakyti
Kai pagimdžiau savo mažylę,niekas neklausė manęs ar nori ar nenori,atėjo su popieriais brigada seselių ir pabedė pirštu kur pasirašyti ir paskiepijo,o ką mes ne medikės suprantam apie skiepus.
Tautinės apkalbos :staiga pasidarė pavojinga skiepyti mažylius... blink.gif
Atsakyti
mielosios.
tam yra liezuvis, kad paklausti ka pasirasineji....
jei jau esi nusprendusi neskiepyti tai taip ir pasakai... ir nepasirasyneji po sutikimu...

manau po tiek laidu ir staipsniu uz ir pries skiepus jau susidarem nuomone kiekvienas savo... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bova: 17 sausio 2011 - 17:45
Manes AK nieks neklause sutinku skiepyt ar ne, ir pasirasinet nereikejo...isvis as vonioj prausiausi kai atejo skiepyt, kai isejau - jau buvo paskiepyta.. blink.gif
Atsakyti
Gal tai priklauso nuo pamainos, nes manes klause, ar leisiu paskiepyti kudiki.
Atsakyti
QUOTE(status quo @ 2011 01 05, 21:31)
kodel privacia? Eik i poliklinika, susirask gyd, nereiks meketi nei zverishku, nei kt sumu.
Kvietkauskiene Neligoj man patare nemetit pinigu neshtumo prieziurai privaciai. Kelis kart per visa laika galima papildomai nueiti pas pasirinkta gyd, pasikonsultuti, pasiklausti kitos nuoones jei kas neaishku. Tai va kad jau patare, tai tai ir darau.

As apie Jakiuna mastau... 3 gimdymai, 3 gydytojai  ax.gif

Mielosios būsimos mamutės,

Nemėtykit pinigėlių. Nereikia nei tartis nei privačiai tokius pinigus mokėt. Aš vakar buvau AK akušerijos ginekologijos skyriuje, didžiojoje auditorijoje (antras akštas) ir išklausiau trijų val. paskaitą apie gimdymą, ir vaikelio maitinimą. Tikrai, labai išsami paskaita nestuke.gif , po to aprodė palatas, gimdyklas ir atsakė į visus klausimus. Kai buvo paklausta apie tarimasi, buvo atsakyta:" jei mamytė turi vieną vienintelį gyd. nusižiūrėjus, tai kodėl ne? Bet aš asmeniškai nežinau nei vieno gydytojo,kuris važiuotų ne darbo metu vien dėl to, kad jūs sumokėsite į ligonių kasą." Tai reiškia, mano mielosios, jei norit susitarti su gydytoju, tek ne ti vokelį duoti,bet dar ir ligonių kasą sumokėt. Be to, AK visi be išimties gydytojai yra profesionalai ir tikrai atliks savo darbą be priekaištų. Tarsitės ar nesitarsit. Odėl privačių gydytojų... Tai mano nėštumą prižiūri mano šeimos gydytoja, kuri yra tikrai nuostabi, o į visokias ekoskopijas su siuntimu nuvažiuoju į bet kuria arčiausiai esančią polikliniką.
Geriau tuos pinigėlius išleisti savo ir vaikelio reikmėms, galų gale po gimdymo į kokią gerą kirpyklą ar grožio saloną. Viskas priklauso TIK NUO JŪSŲ.Niekas už jus nestums gimdan ir nepagimdys.Jei tarsitės su gydytoju, Jūs padėsit jo šeimai, bet ar nemanote, kad Jūs pačios nusipelnėte atvažiuoti į ligoninę oriai ne kaišiojant pinigus į kišenes, o galėdamos gauti visą pagalbą už tai, kad mokate valstybei mokesčius ir pagimdote dar vieną potencialų mokesčių mokėtoją.

P.S. Gydytojo per maža alga yra ne paciento, o valstybės reikalas.
Atsakyti
QUOTE(status quo @ 2011 01 05, 21:31)
kodel privacia? Eik i poliklinika, susirask gyd, nereiks meketi nei zverishku, nei kt sumu.
Kvietkauskiene Neligoj man patare nemetit pinigu neshtumo prieziurai privaciai. Kelis kart per visa laika galima papildomai nueiti pas pasirinkta gyd, pasikonsultuti, pasiklausti kitos nuoones jei kas neaishku. Tai va kad jau patare, tai tai ir darau.

As apie Jakiuna mastau... 3 gimdymai, 3 gydytojai  ax.gif

gimdziau pas Jakiuna pries 3 men thumbup.gif nuostabus gydytojas,labai profesionalus,svelnus,konkretus thumbup.gif nesitariau,nieko nemokejau,bet viskas praejo labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mamytės, sakykit, ar šilta AK palatose, galvoju vežtis ar naktinukus ar pižamą kuri yra šilta. Planuoju ten lankytis kovo mėn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2011 01 21, 18:12)
Mamytės, sakykit, ar šilta AK palatose, galvoju vežtis ar naktinukus ar pižamą kuri yra šilta. Planuoju ten lankytis kovo mėn. smile.gif

As gulejau gruodzio vidury, kadangi tiek as tiek kaimyne buvom po ceario ir negalejm pasireguliuot radijatoriaus ir nakti jokia sesute nebuvo uzejusi tai net miegot negalejom kaip karsta buvo, as pusvalandi prasibudinejau nes nesu pratus prie tokio karscio doh.gif tai man buvo didziausias kosmaras doh.gif bet diena atsireguliavom jau kaip mum reik, bet susalt tikrai nesusalsit kol sildo;) o ir kai jau nesildys nemanau,kad ten salta butu, nes plastikiniai langai, taip kad nepergyvenkit det to tai tikrai;)
Atsakyti
Gimdziau Antakalnio klinikose pres 4 dienas smile.gif Gime nuostabi dukryte wub.gif
Ir tiesa pasakius neturiu jokiu nusiskundimu. Bent siai minutei viskas buvo gerai smile.gif
Aisku norint galima surasti prie ko prisikabinti. Ypac, kai pirmaja dukryte gimdziau VGN'e, tai yra daug skirtumu,kazkas geriau, kazkas blogiau....

Siaip ci abuvo komentaru, kad naujagimiu skyriaus personalas nemalonus ir pan. Tai galciau paneigti. Nebuvo jokiu problemu. Visi labai malonus.
Pas mus lankesi naujagimiu skyriaus daktare Kristina Razmuviene. Labai maloni moteris. Ir viska paaiskindavo, ir maloniia bendravo. smile.gif
Reikejo mums sterelizuoti soskiuka, buteliuka, tai vyras eidavo i Naujagimiu skyriu pasiskolinti verdancio vandens. Tai be problemu, jei reikia, tai imi.
Taip pat ejome prasyti misinuko, nes labai nukrito svoris. Tai irgi nieko nesake, kodel mes savo neturime ar pan. Misinukas pas juos jau is karto paruostas, tik reikia isipilti i savo butelius. O vyras mano paprase, kad padarytu sviezia prie jo akiu, tai ir padare smile.gif

Del palatu siltumo. Tikrai nesalta. As sildyma laikiua 4-5 silumos, tai kambario termometras rode +22 laipsniu. Siaip nuo langu biskiuka pucia, nors ir plastikiniai langai, bet greiciausiai sudeti nekokybiskai g.gif Nes ant palanges rode +20,5 laipsnius.
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2011 01 21, 19:41)
Gimdziau Antakalnio klinikose pres 4 dienas smile.gif Gime nuostabi dukryte  wub.gif

Sveikinu 4u.gif
.................................

Ir dar - labai pritariu savojos27 pasisakymui drinks_cheers.gif
Atsakyti