Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(NORA* @ 2011 01 11, 15:00)
tai kad geru gydytoju nepazistu poliklinikoje, be to nesinori laukti eilese. ka galite  rekomenduoti AK kad ir gimdyma priimtu ir prieziura butu.

nezinau ir as geru poliklinijoke. vaikstau Seskineje pas Vasjanova, esu visai patenkinta. Jei neshtumas nekomplikuotas nelabai to daktaro ir reikia. kadangi trecias neshtumas, atrodo visai pakanka to ka polikina siulo.
del eiliu taip, jos yra. Bet pvz privaciam kabinete Neliga, kur dirba daug gyd is AK, kartais taip pat tenka palaukti kol priims.

QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 01 12, 19:19)
Reziumuosiu: svarbiausia yra vaikelis  good.gif ir gimdyme būtinai turi dalyvauti vyras ar kitas artimas žmogus, kad kontroliuot daktarėlius ir tada viskas liuks

tai gal daktaru ir nereikia, jei artimieji gali viska kontroliuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(status quo @ 2011 01 13, 18:25)
n
tai gal daktaru ir nereikia, jei artimieji gali viska kontroliuoti  tongue.gif

Kontrolė vis gi turi būti . O be to aš nenoriu, kad mano kūdikį skiepytų pirmais nereikalingais skiepais. Tai vyras tai kontroliuos. Vieną kart gimdžiau be vyro , man to pakako...kai siuva gyvai ir į mano riksmą iš nežmoniško skausmo daktarė : jei dar cyptelsi, paliksiu kaip yr, nesiusiu, galėsi suplyšus vaikščiot...mat kokia mamytės dukrelė mad.gif ir taip kalbėjo moteriškė, kuriai prieš gimdymą nemažai sumokėta ! todėl dabar nemokėsiu, nešvaistysiu pinigų, pakaks to, kad vyras mano bus šalia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 01 14, 12:13)
Kontrolė vis gi turi būti . O be to aš nenoriu, kad mano kūdikį skiepytų pirmais nereikalingais skiepais. Tai vyras tai kontroliuos. Vieną kart gimdžiau be vyro , man to pakako...kai siuva gyvai ir į mano riksmą iš nežmoniško skausmo daktarė : jei dar cyptelsi, paliksiu kaip yr, nesiusiu, galėsi suplyšus vaikščiot...mat kokia mamytės dukrelė  mad.gif  ir taip kalbėjo moteriškė, kuriai prieš gimdymą nemažai sumokėta ! todėl dabar nemokėsiu, nešvaistysiu pinigų, pakaks to, kad vyras mano bus šalia  tongue.gif

tai juk nieks ir nesako, kad moketumet.
o del skiepu. tai skiepija pirma para po gimimo, ne iskart gimus. ir apie savo nora neskiepyti, pasakykit akuserem, kad pazymetu, korteleje... nes skiepija naujagimiu sk, o ne gimdykloje... be to jums turi atnesti pasirasyti sutikima del skiepijimo, kad sutinkate, jei ne taip pat turit pasirasyt, kad atsisakote skiepyti...

o del gyt kuri prieme gimdyma,labai gaila, kad tokia jums pakliuvo.... tikrai nekokia moteriske...
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2011 01 14, 11:22)
tai juk nieks ir nesako, kad moketumet.
o del skiepu. tai skiepija pirma para po gimimo, ne iskart gimus. ir apie savo nora neskiepyti, pasakykit akuserem, kad pazymetu, korteleje... nes skiepija naujagimiu sk, o ne gimdykloje... be to jums turi atnesti pasirasyti sutikima del skiepijimo, kad sutinkate, jei ne taip pat turit pasirasyt, kad atsisakote skiepyti...

o del gyt kuri prieme gimdyma,labai gaila, kad tokia jums pakliuvo.... tikrai nekokia moteriske...

Dėkui už išsamią informaciją , dabar bus ramiau, žinosiu kas ir kaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 01 14, 12:13)
Kontrolė vis gi turi būti . O be to aš nenoriu, kad mano kūdikį skiepytų pirmais nereikalingais skiepais. Tai vyras tai kontroliuos. Vieną kart gimdžiau be vyro , man to pakako...kai siuva gyvai ir į mano riksmą iš nežmoniško skausmo daktarė : jei dar cyptelsi, paliksiu kaip yr, nesiusiu, galėsi suplyšus vaikščiot...mat kokia mamytės dukrelė  mad.gif  ir taip kalbėjo moteriškė, kuriai prieš gimdymą nemažai sumokėta ! todėl dabar nemokėsiu, nešvaistysiu pinigų, pakaks to, kad vyras mano bus šalia  tongue.gif

Mane 2004 AK irgi gyvai siuvo,siaubas kazkos,sakiau jau geriau dar 10 kartu pagimdyciau,negu taip doh.gif bet as nemokejau. Tai galvojau gal del to.....o cia pasirodo sumoki ir visvien tas pats š..... doh.gif . Jo si kart tikrai vyra prikabinsiu su savim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oka78 @ 2011 01 14, 12:57)
Mane 2004 AK irgi gyvai siuvo,siaubas kazkos,sakiau jau geriau dar 10 kartu pagimdyciau,negu taip doh.gif  bet as nemokejau. Tai galvojau gal del to.....o cia pasirodo sumoki ir visvien tas pats š..... doh.gif . Jo si kart tikrai vyra prikabinsiu su savim thumbup.gif

cia kaip sakant ant kokio gydytojo pakliusi...
as gimdziau nemokejau, nesitarus ir viskas buvo ciki piki....
vaikas gime 4 kg ir neplysai ir nekirpo... bet jau buvo daktarai su akusere viskam pasiruose....

isvada tokia laimes dalykas, paskoki dakatara pakliusi, jei pakliusi pas toki kuriam svarbiausia esi tu ir tavo vaikas, o po to kisenes reiklai tai viskas bus ciki, bet jei svarbiausia kisene, na tada tai nekas...
pvz zinau situacija kai atejo ir pasake kiek turi moteryte susimoketi kad viskas butu sklandziai, aisku cia ne sitoj istaigoj taip pasake....
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2011 01 11, 11:03)
reikia savo naktinukus tureti gimdymui ar ten duoda?
Jei reikia tureti, tai kokie geriau ? ar ten visai nesvarbu? Itariu jie po to i siuksliu deze keliauja?
nebūtinai. mano maikė-naktiniai nei sušlapo, nei išsitepė, todėl išskalbus puikiai ir toliau tarnauja kaip naktiniai rolleyes.gif
Jei ne CP, savus reikia turėt. Geriausia - laisvi, neilgi ir kuo paprastesni. Kad būtų patogu 4u.gif
QUOTE(NORA* @ 2011 01 11, 13:00)
ka galite  rekomenduoti AK kad ir gimdyma priimtu ir prieziura butu.
Nesusitarus ten irgi gimdymus priima ir puikiausiai prižiūri tongue.gif Sakau iš patirties.
Atsakyti
QUOTE(oka78 @ 2011 01 14, 11:57)
Mane 2004 AK irgi gyvai siuvo,siaubas kazkos,sakiau jau geriau dar 10 kartu pagimdyciau,negu taip doh.gif  bet as nemokejau. Tai galvojau gal del to.....o cia pasirodo sumoki ir visvien tas pats š..... doh.gif . Jo si kart tikrai vyra prikabinsiu su savim thumbup.gif

...siaubas! O jaigu paprasyt kad nuskausmintu? Girdejau kad buna nuskausmina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veola: 16 sausio 2011 - 00:55
QUOTE(Veola @ 2011 01 16, 01:52)
...siaubas! O jaigu paprasyt kad nuskausmintu? Girdejau kad buna nuskausmina

nu ka jus kalbat, nuskausmina AK smile.gif gimziau pries menesi, niekam nieko nemokejau, su niekuo nesitariau, ir kerpant nuskausmino ir siuvant nuskausmino smile.gif
o del skiepu, vos pagimdai, ateina i gimdykla is naujagimiu skyriaus ir paklausia ar skiepyt vaika sutinkat, jei taip, gauna pirma skiepa i keliuka ar kur ten, o paskui antras skiepas trecia ar antra diena gyvenimo, nebepamenu, bet ateina jau i palata smile.gif nieks neskiepyja per prievarta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike22 @ 2011 01 16, 13:56)
nu ka jus kalbat, nuskausmina AK smile.gif  gimziau pries menesi, niekam nieko nemokejau, su niekuo nesitariau, ir kerpant nuskausmino ir siuvant nuskausmino smile.gif
o del skiepu, vos pagimdai, ateina i gimdykla is naujagimiu skyriaus ir paklausia ar skiepyt vaika sutinkat, jei taip, gauna pirma skiepa i keliuka ar kur ten, o paskui antras skiepas trecia ar antra diena gyvenimo, nebepamenu, bet ateina jau i palata smile.gif nieks neskiepyja per prievarta smile.gif

gimdziau pries beveik tris men AK ir niekas tikrai manes neklause ar noriu skiepyt vaika ir pasirasyt irgi niekur nereikejo,paskiepijo ir viskas.. nors as buciau sutikus skiepyt,tai nieko cia tokio,bet jei nenorit skiepytis tai iskart garsiai pasakykit ir dar isitikinkit,kad isgirdo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike22 @ 2011 01 16, 12:56)
o del skiepu, vos pagimdai, ateina i gimdykla is naujagimiu skyriaus ir paklausia ar skiepyt vaika sutinkat,]

Manęs niekas neklausė, ar skiepyti.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 16, 21:13)
Manęs niekas neklausė, ar skiepyti.

Tai gal vyro klause? Nes manes irgi niekas neklause, vyro klause ir jis ten psirasinejo.
Atsakyti