Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(dushianerami @ 2011 01 10, 11:46)
Merginos, o kokios galimybes AK vyrui pasilikti nakciai? Imanoma?

Jei gauni mokamą palatą, tuomet gali būti ir vyras.
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2011 01 10, 12:46)

As kadangi gulejau vienvietej palatoj, tai ten buvo dar viena laisva lova ir vyras viena nakti liko nakvoti smile.gif niekas nepriestaravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2011 01 10, 13:46)

Jei bus laisvos VIP palatos ir jums pasiseks ja gauti. Mano vyra paprase iseiti jau 19.30, nors palatos kaimynes dar neturejau.

Si karta gert man irgi neleido, o pries 5 metus leido.
Atsakyti
QUOTE(Mamusik @ 2011 01 10, 20:02)
Jei bus laisvos VIP palatos ir jums pasiseks ja gauti. Mano vyra paprase iseiti jau 19.30, nors palatos kaimynes dar neturejau.
Si karta gert man irgi neleido, o pries 5 metus leido.

Na gal cia nuo dirbanciu akuseriu priklauso, nes tik po gimdymo kai atveze mane i palata, ten jau buvo kita mergina, ir pas ja vyras su mama gal kazkur iki 2val sedejo ir akusere nieko nesake. O mano vyras kazkur apie 9ta val iseidinedavo, tik reikejo jam striuke butinai kabint ten kur personalo rubine yra, o ne ankytoju, nes ji trumpiau dirba.
O del vandenuko, tai man irgi neleido gerti, bet visiems isejus vistiek pagurksnodavau, nes laaaaaabai jau troskino.. ax.gif
Atsakyti
Mano palatos kaimynės vyras išeidavo apie 21-22 val.. o ryte apie 8 val. ateidavo, bet niekas nieko nesakė dėl to.
Atsakyti
Dar vienas klausimelis, o jei gimdymas normalus, ne CP - reikia savo naktinukus tureti gimdymui ar ten duoda?
Jei reikia tureti, tai kokie geriau ? ar ten visai nesvarbu? Itariu jie po to i siuksliu deze keliauja?
ir del tu VIP palatu, kuo jos skiriasi nuo standartiniu? Kiek kainuoja? Kokia tvarka jas ten galima gauti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 10, 20:05)
Mano palatos kaimynės vyras išeidavo apie 21-22 val.. o ryte apie 8 val. ateidavo, bet niekas nieko nesakė dėl to.

Gerai mamai su leliuku, kad leidzia, tik turbut palatos kaimynems tai nelabai. 4u.gif O po kiek palatoje gulima? WC dabar jau gal prie palatos yra?
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2011 01 11, 11:03)
Dar vienas klausimelis, o jei gimdymas normalus, ne CP - reikia savo naktinukus tureti gimdymui ar ten duoda?
Jei reikia tureti, tai kokie geriau ? ar ten visai nesvarbu? Itariu jie po to i siuksliu deze keliauja?

ir del tu VIP palatu, kuo jos skiriasi nuo standartiniu?

o jūs šitą temelę perskaitykit, daug info prirašyta, ir apie naktinukus visai neseniai buvo rašyta, keli psls atgal.. 4u.gif

dėl palatų gal atsakys tos, kurios gimdė visai neseniai, po remonto..vipinės kaip suprantu, vienvietės, kainuoja 200Lt visam laikui..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 01 11, 12:11)
o jūs šitą temelę perskaitykit, daug info prirašyta, ir apie naktinukus visai neseniai buvo rašyta, keli psls atgal..  4u.gif 

dėl palatų gal atsakys tos, kurios gimdė visai neseniai, po remonto..vipinės kaip suprantu, vienvietės, kainuoja 200Lt visam laikui..

aciu, tada einu vartyti temos:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(status quo @ 2011 01 05, 21:31)
kodel privacia? Eik i poliklinika, susirask gyd, nereiks meketi nei zverishku, nei kt sumu.
Kvietkauskiene Neligoj man patare nemetit pinigu neshtumo prieziurai privaciai. Kelis kart per visa laika galima papildomai nueiti pas pasirinkta gyd, pasikonsultuti, pasiklausti kitos nuoones jei kas neaishku. Tai va kad jau patare, tai tai ir darau.

As apie Jakiuna mastau... 3 gimdymai, 3 gydytojai  ax.gif

tai kad geru gydytoju nepazistu poliklinikoje, be to nesinori laukti eilese. ka galite rekomenduoti AK kad ir gimdyma priimtu ir prieziura butu.
Atsakyti

Gerai mamai su leliuku, kad leidzia, tik turbut palatos kaimynems tai nelabai. 4u.gif O po kiek palatoje gulima? WC dabar jau gal prie palatos yra?
[/quote]

Palatoje gulima po dvi, o tualetas, dusas yra pacioj palatoj, niekur nereikia eiti;)
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2011 01 08, 19:01)
Sveikos 4u.gif .As ir pagimdziau niekam nieko nedavusi smile.gif ,nors turejau su savimi pasiemusi kaip padeka,ir soldainiu dezuciu,ir kavos,bet nedaviau,kazkaip nebuvo kaip ir kada paduoti biggrin.gif .As ir manau kad ar duosi ar neduosi,o pagimdysi taip pat,nemanau kad kazkas bus geriau,jei duosi pinigu.Na nebent po gimdymo dazniau vizituotu daktaras g.gif .

Pritariu mirksiukas.gif aš pirmą gimdžiau, tai tūkstančius sukišau, o po to neturėjau nei už ką sau vaistų, vitaminų nusipirkt...ką ten vitaminai, vežimėlį vaikui naujo nupirkt nesugebėjau blush2.gif tris mėnesius rankose vaiką laukan nešiojau, po to draugai nupirko blush2.gif o šį kartą niekam nieko neduosiu, už 1000 nupirkom puikų naują vėžimėlį, naują lovytę, nuostabių drabužėlių ir kitų dalykų. Geriau visus tuos pinigėlius, atidėtus vaikeliui, mes vaikeliui būtent ir išleisim, nei kažkam ir taip geras algas gaunantiems turtus kaupsim schmoll.gif Pirmą vaiką gimdžiau labai jauna būdama, bijojom komplikacijų, todėl tiek sukišom . O dabar jau į viską kitaip žiūriu, dabar net nesuprantu moterų, kurios daktarėms sukiša didžiules sumas, o vėžimą mylimam laukiamam vaikeliui ieško padėvėtą...arba dar baisiau- drabužėlius vaikui šiukšlyne (labdaryne) perka doh.gif gyvenime nesu net užėjus į tokią vietą. Reziumuosiu: svarbiausia yra vaikelis good.gif ir gimdyme būtinai turi dalyvauti vyras ar kitas artimas žmogus, kad kontroliuot daktarėlius ir tada viskas liuks
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 01 12, 18:19)
Pritariu  mirksiukas.gif  aš pirmą gimdžiau, tai tūkstančius sukišau, o po to neturėjau nei už ką sau vaistų, vitaminų nusipirkt...ką ten vitaminai, vežimėlį vaikui naujo nupirkt nesugebėjau  blush2.gif  tris mėnesius rankose vaiką laukan nešiojau, po to draugai nupirko  blush2.gif o šį kartą niekam nieko neduosiu, už 1000 nupirkom puikų naują vėžimėlį,  naują lovytę, nuostabių drabužėlių ir kitų dalykų. Geriau visus tuos pinigėlius, atidėtus vaikeliui, mes vaikeliui būtent ir išleisim, nei kažkam ir taip geras algas gaunantiems turtus kaupsim  schmoll.gif Pirmą vaiką gimdžiau labai jauna būdama, bijojom komplikacijų, todėl tiek sukišom . O dabar jau į viską kitaip žiūriu, dabar net nesuprantu moterų, kurios daktarėms sukiša didžiules sumas, o vėžimą mylimam laukiamam vaikeliui ieško padėvėtą...arba dar baisiau- drabužėlius vaikui šiukšlyne (labdaryne) perka  doh.gif  gyvenime nesu net užėjus į tokią vietą. Reziumuosiu: svarbiausia yra vaikelis  good.gif ir gimdyme būtinai turi dalyvauti vyras ar kitas artimas žmogus, kad kontroliuot daktarėlius ir tada viskas liuks

daliai minciu tikrai pritariu, bet kai kurioms noreciau papriestarauti... 4u.gif
labdarynuose, buna tikrai geru rubeliu, nereik ju nuvertinti. ax.gif
o gimdyme artimasis turi palaikyti pacia gimdyve, o ne daktaru darba kontroliuoti...
nes jie turi pilna teisia isprasyti isgimdymo artymaji, jei ziauriai kontruoliuos ir trukdys gimdyvei gimdyti.... ax.gif
o ar duoti ir kiek duoti tai cia kiekvienos asmeninis reikalas...
deja pas mus taip jau yra, kad mazai daktaru dirba is pasaukimo, ir nelaukia kada idesi i kisene...
tai tiek..
lengvo nesiojimo ir gimdymo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bova: 13 sausio 2011 - 14:39