Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 11 27, 13:34)
Fuzzy, sveikinimai Tau  4u.gif

Ačiū ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
O kelinta savaite galima tartis su akusere/gydytoja del gimdymo butent toje klinikoje? Mums 33 savaites.
Ir siaip, kaip ten viskas vyksta?
Jeigu imti mokama palata, ar vyras pasilieka iki pat israsymo namo?
Del palatos reikia tartis is anksto, ar cia sekmes dalykas? g.gif
Atsakyti
Lotos'ik, aš nesitariau, bet manau, kad ir 33 sav. jau galima tartis.
Jei gauni mokamą palatą, vyras gali būti iki pat išrašymo iš ligoninės.
Mokama palata - laimės dalykas. Jos neužsisakysi iš anksto.
Atsakyti
Ar dabar atrenovuoti abu gimdymo skyriai, ar vienus ju siuot metu yra siuolaikiskesnis?

Atsakyti
QUOTE(MamaB @ 2010 12 01, 16:34)
Ar dabar atrenovuoti abu gimdymo skyriai, ar vienus ju siuot metu yra siuolaikiskesnis?

Taip, dabar suremontuoti abu skyriai.
Atsakyti
QUOTE(1mamyte @ 2010 11 27, 19:25)
Sveikos,

as gimdziau AK 2010 m. lapkricio pradzioje, antras vaikelis. Skausmingi saremiai prasidejo 21 val. Ligonineje buvome po  23 val. Apziurejo priimamajame, kaklelis buvo atsidares 8 cm. Tad mazai liko laukti, iskart sake, kad tureciau pagimdyti greitai. Gimdziau nesusitarus, gimdyma prieme tamsi jauna gydytoja, pavardes neisidemejau (6 gindykla). Gimdziau naturaliai, viskas truko 2 val su trupuciu, nuskausminamuju nedave, kadangi galejo vaikeliui pakenkti. Ir akusere ir gydytoja tikrai labai malonios, ir abi man patiko. Kazkaip pasakiau, kad nekirptu, tai ir nekirtpo, kadangi neplysau tai pogimdyvinis laikotarpis zymiai lengvesnis. Pagimdzius vaikeli man uzdejo ant pilvo, tetis nukirpo virkstele, apiprause mazaja irgi salia manes, tada nunese pasveti ir pamatuoti, as pagimdziau placenta. Tada dave mazaja pamaitinti, siaip ja gali nesioti ir tetis ar guleti salia. Pamaitinus manoji buvo paguldyta i lovyte, nes man reikejo guleti ant nugaros. Labai nustebino, geraja prasme, kad idemiai gydytoja apziurejo, ar as neplysus, teko biskuti sukabinti, tada gimda, kakleli apziurejo ar nera kokiu pazeidimu (su pirmu maziau nei pries 2 metus, tikrai nieks nieko nepaziurinejo, uzsiuvo ir viskas).

labai aciu! labai aktuali informacija. Norejau dar pasiteirauti, kur lanketes nestumo prieziura? pas kokia gydytoja, privaciai ar ne?
Atsakyti
Kad Antakalnyje geri gydytojai, tai tiesa. Dar kai mums buvo 22 savaites su stipriu skausmu teko keliauti i Antakalnio ligonine, prieme daktaras Pazera, labai fainas, apziurejo, viska paaiskino thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas neseniai gimdet, sakykit, ar ligonineje salta? Ar reikia sau ir vaikiukui pasiimti siltesniu drabuziu?

Beveik pries du metus gimdziau savo dvynukus, buvau nesitarusi su niekuo. Likau patenkinta tiek medikais per gimdyma, tiek akuseriu prieziura po bigsmile.gif Net nezinau gyd pavardes atlikusios man CP. Bet labai thumbup.gif buvo. Gyd buvo gan jauna, tamsiais plaukai ax.gif
Si karta irgi gimdysiu AK. Ilgai svarsciau ar verta tartis ar ne, visgi nusprendziau nesitarti smile.gif Tikiuosi taip pat bus viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
gimdziau AK 2010 sausi, tikslaiu planinis CP buvo.
tariausi is anksto.
Mokama palata pasiulo, jei ji buna tuscia (nesvarbu kiek paru gulit, mokestis tas pats). bet mano palata buvo viengule, bet nebuvo lovos vyrui.. ji tokia gan maza. Lova man ir mazutei. atskirai palatoje dusas ir WC.
tikrai esu patenkinta gydytojais, pas kuriuos gimdziau..
prieziuros Po gimdymo nebuvo, galima sakyti, jokios.. labai labai retai kada uzsukdavo sesele.. gyd irgi kazkokia "nuplaukus"... NAujagimiu gydytoja atsakydavo i visus kl...
net nzn ka dar papasakot... klauskit, jei dar kas domina... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2010 12 02, 12:49)
Sveikos  4u.gif
gal kas neseniai gimdet, sakykit, ar ligonineje salta? Ar reikia sau ir vaikiukui pasiimti siltesniu drabuziu?

gimdžiau rugsėjo vidury tai rytais šaltoka būdavo, sūneliui dėdavau šiltą megztuką, manau įsimeskit kokį šiltesnį rūbelį, blogiau nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek gydytojai uz gimdyma mokama? g.gif
Atsakyti
O kaip ten su epidūriniu nuskausminimu? Ar reikia savo turėt, ar jie turi? Nėra taip, kad jei neturi, tai ir negausi? unsure.gif
Atsakyti