Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(NORA* @ 2011 01 05, 13:02)
gal kas galite rekomenduoti kad ir privacia klinika, kur lankytis nestumo metu, butu profesionalu bet kaina nezveriska?

Aš lankausi pas D.Lištvanienę "Maxmedoj" 4u.gif
Ji AK kiek žinau dirba taip pat.
Na, kainos nežvėriškos. Reikėjo mokėti už pirmą konsultaciją + echo 150Lt (pagal "Maxmedos" įkainius - internete yra kainos, gali pasistudijuoti), o ji man išrašė kvituką ant 70LT smile.gif
Ir, kai pamatė mano išpūstas akis, pasakė, kad pas ją visada būna mažiau biggrin.gif

Buvau tik kartą kol kas pas ją. Kaip žmogus pasirodė labai šiltas, mielas, maloniai bendrauja, smulkiai viską aiškina, vyrui vos ne kiekvieną kūdikio ląstelę apšnekėjo wub.gif

Šiaip pincete, čia SM yra atsiliepimų apie ją.
Aš pasiskaičiau ir apsisprendžiau pas ją eit.

Ir viena pažįstama labai ją gyrė man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 05 sausio 2011 - 13:11
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 01 05, 13:43)
Jei ne naujagimiu priziuretojos viskas AK butu gerai smile.gif

Pilnai sutinku, ir man jos paliko ne koki ispudi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORA* @ 2011 01 05, 13:02)

gal kas galite rekomenduoti kad ir privacia klinika, kur lankytis nestumo metu, butu profesionalu bet kaina nezveriska?

Aš abu nėštumus lankiausi pas gydytoją Mečėjų, Neligoj..Kainos normalios (pirma konsultacija 80 lt, visos kitos - 50lt, echo - irgi apie 80-90lt, maždaug), gal tik tyrimai brangesni, bet aš tyrimus dariausi arba poliklinikoj, arba AIDS centro laboratorijoj ir ten nusinešdavau tik atsakymus. Gydytojas geras, man patiko..
Atsakyti
O AK galima prasyti, kad atliktu gimdymo skatinima esant 38 savaitei? Ar visgi gydytojai netoleruoja tokio dalyko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfinėja @ 2011 01 05, 20:15)
O AK galima prasyti, kad atliktu gimdymo skatinima esant 38 savaitei? Ar visgi gydytojai netoleruoja tokio dalyko?  g.gif

schmoll.gif jeigu nėra jokių indikacijų gimdymo skatinimui, tai tikrai nieks neskatins..
Atsakyti
QUOTE(NORA* @ 2011 01 05, 15:02)

kodel privacia? Eik i poliklinika, susirask gyd, nereiks meketi nei zverishku, nei kt sumu.
Kvietkauskiene Neligoj man patare nemetit pinigu neshtumo prieziurai privaciai. Kelis kart per visa laika galima papildomai nueiti pas pasirinkta gyd, pasikonsultuti, pasiklausti kitos nuoones jei kas neaishku. Tai va kad jau patare, tai tai ir darau.

As apie Jakiuna mastau... 3 gimdymai, 3 gydytojai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo status quo: 05 sausio 2011 - 20:32
QUOTE(status quo @ 2011 01 05, 20:31)
kodel privacia? Eik i poliklinika, susirask gyd, nereiks meketi nei zverishku, nei kt sumu.
Kvietkauskiene Neligoj man patare nemetit pinigu neshtumo prieziurai privaciai. Kelis kart per visa laika galima papildomai nueiti pas pasirinkta gyd, pasikonsultuti, pasiklausti kitos nuoones jei kas neaishku. Tai va kad jau patare, tai tai ir darau.

tai vat gerai, kad poliklinikoj yra tinkamų ginekologų..mano poliklinikoj, deja, nelabai.. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, neseniai gimdziusios AK 4u.gif
netrukus ir manes laukia gimdymas AK, todel noreciau suzinoti kaip imanoma daugiau smulkmenu, kadangi pirmas kartas, tai labai jau nerimas kankina... 4u.gif
1 klausimas del daiktu. susikroviau dvi tases: vienoj daiktai man (paketai po gimdymo, vienkartines paklodeles, kelnaites, naktinukai, chalatas, slepetes, ranksluosciai, stalo irankiai, higienos reikmenys ir t,.t.t), kitoj - pampersai, mazylio rubeliai ir kt smulkmenos mazylio prieziurai. esme ta, kad pirmoji tase isejo tikrai tokia nemaza - ar mane ileis i gimdykla su ja? ar geriau kazkaip kitaip tuos daiktus susideliot?
2. kaip supratau, vyrui tereikia tureti slepetes? jokiu steriliu vienkartiniu chalatu ir pan?
3. kai registraturoje klausia, ar esate susitarusi su kokiu gydytoju, ka jie turi omeny??? ar ruosiesi oficialiai moket i kasa? ka reik atsakyt tuo atveju, jei esi susitarus su daktaru, bet mokesi jam neoficialiai???
4. ar reikia tureti savo nusipirktu Diclofenaco zvakuciu skausmui po gimdymo numalsinti??? nejau ligonine nepasirupina tokaiis dalykais?

is anksto aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2011 01 06, 12:40)
sveikos mamytes, neseniai gimdziusios AK  4u.gif
netrukus ir manes laukia gimdymas AK, todel noreciau suzinoti kaip imanoma daugiau smulkmenu, kadangi pirmas kartas, tai labai jau nerimas kankina...  4u.gif
1 klausimas del daiktu. susikroviau dvi tases: vienoj daiktai man (paketai po gimdymo, vienkartines paklodeles, kelnaites, naktinukai, chalatas, slepetes, ranksluosciai, stalo irankiai, higienos reikmenys ir t,.t.t), kitoj - pampersai, mazylio rubeliai ir kt smulkmenos mazylio prieziurai. esme ta, kad pirmoji tase isejo tikrai tokia nemaza - ar mane ileis i gimdykla su ja? ar geriau kazkaip kitaip tuos daiktus susideliot?
2. kaip supratau, vyrui tereikia tureti slepetes? jokiu steriliu vienkartiniu chalatu ir pan?
3. kai registraturoje klausia, ar esate susitarusi su kokiu gydytoju, ka jie turi omeny??? ar ruosiesi oficialiai moket i kasa? ka reik atsakyt tuo atveju, jei esi susitarus su daktaru, bet mokesi jam neoficialiai???
4. ar reikia tureti savo nusipirktu Diclofenaco zvakuciu skausmui po gimdymo numalsinti??? nejau ligonine nepasirupina tokaiis dalykais?

is anksto aciu uz komentarus  4u.gif

1.Nereik į gimdyklą temptis visą tašę, į atskirą mažą maišiuką susikraukit ko reiks gimdykloj t.y jums naktinukai ir šlepetės (paketus ir paklotus duoda ten po gimdymo, bent jau man davė) o leliukui tik vilnoninių kojinyčių reik mirksiukas.gif Likusius daiktus vyras atneš kai perveš jus į palatą.
2.Taip, vyrui reik tik šlepetes turėt, galit savo iš namų pasiimt, arba ant batų teks užsidėt tokias vienkartines celofanines tapkes.
3.manęs nieks neklausė ar susitarus ar ne, jei jūs susitarusi tai kai viskas prasidės skambinkit savo gydytojui ir jis jus priims, ir niekam nieko nereiks aiškint mirksiukas.gif
4.nereikia žvakučių, akušerės atneša 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 06 sausio 2011 - 11:55
QUOTE(Ariwom @ 2011 01 06, 11:40)
sveikos mamytes, neseniai gimdziusios AK  4u.gif
netrukus ir manes laukia gimdymas AK, todel noreciau suzinoti kaip imanoma daugiau smulkmenu, kadangi pirmas kartas, tai labai jau nerimas kankina...  4u.gif

is anksto aciu uz komentarus  4u.gif

1.aš turėjau didelę tašę ir kuprinytę, tai abi jas iškart vyras atnešė į gimdyklą, nieks nieko nesakė.. biggrin.gif o vyras po gimdymo pabuvo su mumis šiek tiek ir išvažiavo namo, tai nebereikėjo dar vaikščiot iki mašinos, tašės jau buvo su manim, paskui viską kartu nuvežė į palatą..

2. taip, arba šlepetes, arba tuos vienkartinius maišiukus ant batų

3. man atrodo, kad turi omeny, ar jau pasikvietėt gydytoją savo, ne pinigus turi omeny..aš kai buvau susitarus, pasakiau gydytojo pavardę, tai pati sesutė paskambino jam ir pakvietė..gal tada neskuba guldyt į gimdyklą, kol gydytojas jūsų atvažiuos ar pan.. g.gif nors galit iškart susitarti su gydytoja, kad ji kartu su jumis tuo pačiu metu atvažiuotų į AK, tada nebūtų nerimo.. mirksiukas.gif

4. nereikia
Atsakyti
Siaip gal durnas klausimas,na nezinau kur dar info suzinot....... blush2.gif o kiek mazdaug reikia siulyt kai tariesi su gydytoju blush2.gif Pirma karta gimdziau 2004 tai su nieko nesitariau, niekam nemokejau, bet dabar girdajau kad stavkes iki 2000 lt pakilo doh.gif Ar cia nuo ligonines priklauso.........? g.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys ar nesitarus su gydytoja reikia AK moket i kasa? Kazkaip nelabai suprantu g.gif
Atsakyti