QUOTE(Ariwom @ 2011 01 06, 11:40)
sveikos mamytes, neseniai gimdziusios AK
netrukus ir manes laukia gimdymas AK, todel noreciau suzinoti kaip imanoma daugiau smulkmenu, kadangi pirmas kartas, tai labai jau nerimas kankina...
1 klausimas del daiktu. susikroviau dvi tases: vienoj daiktai man (paketai po gimdymo, vienkartines paklodeles, kelnaites, naktinukai, chalatas, slepetes, ranksluosciai, stalo irankiai, higienos reikmenys ir t,.t.t), kitoj - pampersai, mazylio rubeliai ir kt smulkmenos mazylio prieziurai. esme ta, kad pirmoji tase isejo tikrai tokia nemaza - ar mane ileis i gimdykla su ja? ar geriau kazkaip kitaip tuos daiktus susideliot?
2. kaip supratau, vyrui tereikia tureti slepetes? jokiu steriliu vienkartiniu chalatu ir pan?
3. kai registraturoje klausia, ar esate susitarusi su kokiu gydytoju, ka jie turi omeny??? ar ruosiesi oficialiai moket i kasa? ka reik atsakyt tuo atveju, jei esi susitarus su daktaru, bet mokesi jam
neoficialiai???
4. ar reikia tureti savo nusipirktu Diclofenaco zvakuciu skausmui po gimdymo numalsinti??? nejau ligonine nepasirupina tokaiis dalykais?
is anksto aciu uz komentarus
1.aš turėjau didelę tašę ir kuprinytę, tai abi jas iškart vyras atnešė į gimdyklą, nieks nieko nesakė..
o vyras po gimdymo pabuvo su mumis šiek tiek ir išvažiavo namo, tai nebereikėjo dar vaikščiot iki mašinos, tašės jau buvo su manim, paskui viską kartu nuvežė į palatą..
2. taip, arba šlepetes, arba tuos vienkartinius maišiukus ant batų
3. man atrodo, kad turi omeny, ar jau pasikvietėt gydytoją savo, ne pinigus turi omeny..aš kai buvau susitarus, pasakiau gydytojo pavardę, tai pati sesutė paskambino jam ir pakvietė..gal tada neskuba guldyt į gimdyklą, kol gydytojas jūsų atvažiuos ar pan..
nors galit iškart susitarti su gydytoja, kad ji kartu su jumis tuo pačiu metu atvažiuotų į AK, tada nebūtų nerimo..
4. nereikia