Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(varniukas @ 2010 12 28, 15:01)
As pirmaja dukryte gimdziau VGN'e, kuriame mano mazyle uzsikrete Auksiniu stafilokoku  verysad.gif  Pragulejom ligonineje po gimdymo beveik 2 savaites.... sad.gif
Dabar planuoju gimdyti AK, tikiuosi, kad labiau pasiseks, nei VGN'e....  rolleyes.gif

Aš AK gimdžiau, bet sėkmingai grįžom su juo. mirksiukas.gif
Atsakyti
As pirma vaika gimdziau AK pirmame skyriuje, tada cdar tik ruosiama buvo remontui. Bet skustis negaliu, na tik viena sesele ten buvo ne kokia, kai jau po gimdymo gulejau. Vaikui isryskejo gelta, pagulde po kvarcu, nieko nepaaiskine, tai zliumbiau, o ji kaip nezinau kas baubt ant manes pradejo, kad kokia as mama jei cia bliaunu. Tai toks piktumas paeme doh.gif . Na, bet kita diena pasikeite pamaina, paaiskino viska normaliai ir tada jau ramu buvo smile.gif . Antra ruosiuosi irgi AK gimdyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laima090: 28 gruodžio 2010 - 19:18
Na kiek skaiciau apie AK tai daktarai ir akuserei ten labai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2010 12 29, 11:28)
Na kiek skaiciau apie AK tai daktarai ir akuserei ten labai geri  smile.gif

Sutinku, del daktaru ir akuseriu, gimdziau pas gyd. Jatuziene, neturiu nei vieno priekaisto ar skundo, galvojau jei viskas gerai tai daktare retai uzeina ir viskas gimdymas su akusere praeina, bet tikrai labai daznai daktare ateidinejo, ziurejo, rupinosi, tikrai esu labai jai dekinga!!! Bet po to jau kai gulejau tai nepasakyciau, kad labai patiko, aisku nuo akuseriu priklause viskas, buvo ir fainu, viska paaiskinanciu, nu bet buvo ir tikru raganu, gerai, kad pamaina keiciasi lotuliukas.gif Bet visumoj gimdyciau AK ir antra karta thumbup.gif
Atsakyti
Aš antrą dukrą sausy gimdžiau tikrai ne pas labai gerą gydytoją (Eiringytę), tikrai apie ją pilna nekokių atsiliepimų, ir mano draugė pasipiktinus ja buvo (jei kam bus įdomu, papasakosiu smulkiau), ir kai atvažiavau gimdyt nesitarus, atsitiko tai, ko labiausiai nenorėjau - pakliuvau gimdyti pas šitą gydytoją..Tai buvau nejuokais išsigandus, tikrai, kojas pakirto, galvojau, viskas, nepagimdysiu, nu tokios durnos mintys užpuolė..Jau taip nesaldu buvo dėl sąrėmių, o dar ta situacija, tai pasimečiau labai..Nu bet va, gimdymo metu negaliu pasakyt nė vieno blogo žodžio apie ją, dirbo gerai, ir patarė, ir maloniai elgėsi, ir gimimo laiką iš anksto nuspėjo super tiksliai, ir paskui kitą dieną buvo atėjusi aplankyti, nors nedavėm jokio vokelio..Tai čia gal man tik pasisekė, kad gimdymas lengvas ir labai greitas buvo..Kita mergina šalia gimdė irgi su šita gydytoja, tai paskui tikrai nekaip apie ją atsiliepė.. doh.gif
Nu išsiplėčiau, atleiskit.. smile.gif
Atsakyti
Gimdziau AK gruodzio viduryje. Personalas labai malonus kiek gimdykloje, tiet ir skyriuje po gimdymo. Keiciantys pamainai, ateina i palata ir prisistato, pasako kur galima bus jas surasti. Nemalonu ispudi paliko naujagimiu skyriaus personalas (ypac valytojos).
Atsakyti
Gimdžiau AK spalio pabaigoje. Esu labai patenkinta priežiūra tiek gimdymo metu , tiek po jo. Antrąjį gimdysiu tik tai ten flirt.gif thumbup.gif Gal tik naujagimiu gydytojai gruboki, o siaip prieziura superine thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz kvaila klausima (jei taip kam nors kartais pasirodys), o ar AK vykdoma nestumo prieziura?
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2011 01 04, 14:14)
Atsiprasau uz kvaila klausima (jei taip kam nors kartais pasirodys), o ar AK vykdoma nestumo prieziura?

man atrodo, kad ne.. g.gif ten tik konsultacijos teikiamos.. pabandykit paskambinti ir tiksliau sužinosit, gal aš klystu.. g.gif
Atsakyti
Jei ne naujagimiu priziuretojos viskas AK butu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 01 05, 13:43)
Jei ne naujagimiu priziuretojos viskas AK butu gerai smile.gif

Pritariu visu 100 proc, ale kai ten pabuni dvi dieneles, tai kazkaip nesureiksmini. Bet siaip tai tirai nemalonios doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Euforija911 @ 2010 12 25, 20:19)
Sveikos,na va perskaiciau visa tema :)Ir nusprendziau,kad tikrai gimdysiu AK,bet db gal galit pasakyt kuo skiriasi tie gimdymo skyriai?Nes as neketinu su niekuom tartis ir moket,bet va jus cia raset kad klausia kokiame skyriuje nori gimdyt?Tai o ka as zinau? unsure.gif Man kai cia pirmas kartas ishvis nezinau nei ko laukt nei kaip cia seksis ar ko man gali prireikt blush2.gif

mane irgi tas pats domino, bet kaip ir gavau atsakyma. Kaip supratau skyriai abu naujai remontuoti, skirtuma stik toks, kokie gydytojai viename ir kitame dirba.

QUOTE(Orma @ 2011 01 04, 15:14)

apsisprendimas gimdyti AK jau aiskus. Bet kur rinktis prieziura? tik privacioje klinikoje? nesinori tiek daug moketi kas karta. Pradejau lankytis pas Ramasauskaite, bet nezinau ar taip jau labai patiko. Konsultacijos metu turejau kiekviena zodi is jos pesti ( nors ejau privaciai ir susimokejau ziauriai daug- nesitikejau tiek) o blogiausia, kad ir isejau be atsakymo verysad.gif neturejo ji ka man pasakyti ir paaiskinti mano beda..
gal kas galite rekomenduoti kad ir privacia klinika, kur lankytis nestumo metu, butu profesionalu bet kaina nezveriska?
Atsakyti