QUOTE(Euforija911 @ 2010 12 25, 20:19)
Sveikos,na va perskaiciau visa tema :)Ir nusprendziau,kad tikrai gimdysiu AK,bet db gal galit pasakyt kuo skiriasi tie gimdymo skyriai?Nes as neketinu su niekuom tartis ir moket,bet va jus cia raset kad klausia kokiame skyriuje nori gimdyt?Tai o ka as zinau?
Man kai cia pirmas kartas ishvis nezinau nei ko laukt nei kaip cia seksis ar ko man gali prireikt
mane irgi tas pats domino, bet kaip ir gavau atsakyma. Kaip supratau skyriai abu naujai remontuoti, skirtuma stik toks, kokie gydytojai viename ir kitame dirba.
QUOTE(Orma @ 2011 01 04, 15:14)
Atsiprasau uz kvaila klausima (jei taip kam nors kartais pasirodys), o ar AK vykdoma nestumo prieziura?
apsisprendimas gimdyti AK jau aiskus. Bet kur rinktis prieziura? tik privacioje klinikoje? nesinori tiek daug moketi kas karta. Pradejau lankytis pas Ramasauskaite, bet nezinau ar taip jau labai patiko. Konsultacijos metu turejau kiekviena zodi is jos pesti ( nors ejau privaciai ir susimokejau ziauriai daug- nesitikejau tiek) o blogiausia, kad ir isejau be atsakymo
neturejo ji ka man pasakyti ir paaiskinti mano beda..
gal kas galite rekomenduoti kad ir privacia klinika, kur lankytis nestumo metu, butu profesionalu bet kaina nezveriska?