Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

wub.gif Gimdziau 23d CP ,gulejau pirmam skyriuj ,akusere Oksana SUUUUUUUERine 4u.gif
aas irgi norejau i antra skyriu bet nebuvo vietos ,bet nesigailiu visai thumbup.gif nenuo skyriaus priklauso o nuo pamainos kuri dirba mirksiukas.gif buvo ir pas mane viena naky akusere budejo vardo nzn bet nelabai man patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2010 12 18, 21:56)
Man gimdymas dar negreitai nusimato, bet jau pradedu dometis ligoninem (pirma gimdziau VGN, bet pries daug jau metu...) Siaip mane labai neramina siulaiku praktika vos gimusi mazyli deti ant krutines. Jus su dziaugsmu si dalyka aprasote, o man kazkodel to nesinoretu doh.gif Labiau noretusi, kad vaika nupraustu, pasvertu, pamatuotu ir tik tuomet man duotu blush2.gif Ar labai nemotiniska pasirodyciau, jei pries gimdyma to paprasyciau gydytojo? unsure.gif
bent jau manęs niekas net neklausė, padėjo ir viskas. bet man, kitaip nei jums, tai buvo nerealu wub.gif net negalvojau apie jokias gleives ar dar kažką. juk tas vaikas tavo, iš tavęs, neįsivaizduoju, kaip tai gali sukelt nemalonumų. apkabinau ir gulėjau didžiausioj euforijoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2010 12 26, 15:55)
bent jau manęs niekas net neklausė, padėjo ir viskas. bet man, kitaip nei jums, tai buvo nerealu  wub.gif net negalvojau apie jokias gleives ar dar kažką. juk tas vaikas tavo, iš tavęs, neįsivaizduoju, kaip tai gali sukelt nemalonumų. apkabinau ir gulėjau didžiausioj euforijoj rolleyes.gif

Visiskai sutinku su jumis, oj kiek daug galeciau atiduoti uz si jausma, bet deja neteko man to patirti.. verysad.gif Kadangi dare CP, tai tik parode dukriuka puse minutes, pabuciavau 3kartus ir isnese teveliui, o kaip norejosi, kad ji butu salia.. wub.gif Kaip gali but nemalonu kai toks stebukliukas vyksta.. ax.gif
Atsakyti
Gal kuri galit pasakyti, pro kurias duris i priemimo skyriu ileidzia nakti? smile.gif
Atsakyti
As irgi noreciau info kuo skiriasi I skyrius nuo II.
Atsakyti
JO jo tai gal kuri pasakysit kuom skiriasi tie skyriai..?Ir as pvz kai nesiruosiu su niekuom tartis tai ir nezinau koki cia rinktis..?
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2010 12 27, 22:20)
JO jo tai gal kuri pasakysit kuom skiriasi tie skyriai..?Ir as pvz kai nesiruosiu su niekuom tartis tai ir nezinau koki cia rinktis..?

Aš gimdžiau nesusitarus viskas praėjo thumbup.gif , o kuriam skyriuje gulėjau net nežinau blush2.gif girdėjau gulėdama gimdykloje kai skambino akušėrė ir klausė, kuriame skyriuje yra laisvų lovų, bet neužfiksavau į kurį mane nuvežė, žinau, kad trečiame aukšte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2010 12 25, 19:19)
bet db gal galit pasakyt kuo skiriasi tie gimdymo skyriai?Nes as neketinu su niekuom tartis ir moket,bet va jus cia raset kad klausia kokiame skyriuje nori gimdyt?

QUOTE(MamaB @ 2010 12 27, 19:30)
As irgi noreciau info kuo skiriasi I skyrius nuo II.

QUOTE(Euforija911 @ 2010 12 27, 21:20)

Anksčiau tai buvo skirtumas tarp tų skyrių toks, kad tik vienas skyrius turėjo geresnes palatas..O dabar kai jos jau visos suremontuotos, nebėr to skirtumo..O šiaip tai skirias turbūt tik dirbančiais tame skyriuje gydytojais, t.y.viename skyriuje gimdymus priiminėja vieni, kitame - kiti..Konkrečias pavardes AK psl galite rasti, tai daugmaž pasirinkit info, kuriam skyriuj koks dirbantis gydytojas turi geresnių atsiliepimų, kuris - nekokių..

QUOTE(fidele @ 2010 12 27, 16:23)
Gal kuri galit pasakyti, pro kurias duris i priemimo skyriu ileidzia nakti? smile.gif

Taigi ten dabar vienas įėjimas, per jį ir įleidžia - ten, kur durys automatiškai atsidarinėja, įėjimas priešais vartus į antakalnio gatvę, gal suprasit, kaip čia paaiškint.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 27, 22:45)
Taigi ten dabar vienas įėjimas, per jį ir įleidžia - ten, kur durys automatiškai atsidarinėja, įėjimas priešais vartus į antakalnio gatvę, gal suprasit, kaip čia paaiškint..  ax.gif

Dekui, supratau smile.gif Suklaidino teritorijos planas, idetas oficialiame AK tinklapyje - durys net 3 ten parodytos doh.gif
Atsakyti
Aaa va kodel.Na aisku tada nezinau jau kam papulsiu i rankas tam,tikiuosi kad bus zmogiskas ir ishmanantis savo darba daugiau nelabai man svarbu.Galvoju gimdyt tik AK bet cia kam nepasakai tai kazkodel visi apie ta streptokoka gasdina.. doh.gif
Na bet esu 34sav ten buwus tai man visi pasirode rupestingi ir labai ten tvarkinga.
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 12 27, 23:33)
Aš gimdžiau nesusitarus viskas praėjo thumbup.gif , o kuriam skyriuje gulėjau net nežinau  blush2.gif girdėjau gulėdama gimdykloje kai skambino akušėrė ir klausė, kuriame skyriuje yra laisvų lovų, bet neužfiksavau į kurį mane nuvežė, žinau, kad trečiame aukšte  smile.gif

Treciam aukste pirmas skyrius;)
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2010 12 28, 00:22)
Aaa va kodel.Na aisku tada nezinau jau kam papulsiu i rankas tam,tikiuosi kad bus zmogiskas ir ishmanantis savo darba daugiau nelabai man svarbu.Galvoju gimdyt tik AK bet cia kam nepasakai tai kazkodel visi apie ta streptokoka gasdina.. doh.gif
Na bet esu 34sav ten buwus tai man visi pasirode rupestingi ir labai ten tvarkinga.

As pirmaja dukryte gimdziau VGN'e, kuriame mano mazyle uzsikrete Auksiniu stafilokoku verysad.gif Pragulejom ligonineje po gimdymo beveik 2 savaites.... sad.gif
Dabar planuoju gimdyti AK, tikiuosi, kad labiau pasiseks, nei VGN'e.... rolleyes.gif
Atsakyti