Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(varniukas @ 2010 12 21, 23:09)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kuo didziausi sveikinimai!!!!!!!!  wub.gif

Aciu uz sveikinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 22, 00:11)
Na va, kaip gerai. Nuoširdžiausiai sveikinu. Ir kaip greitai! Kai galėsite, papasakokite plačiau. Kokie įspūdžiai iš gimdymo namų, kokio svorio dukrytė gimė.
Ech...... Kaip gerai  thumbup.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif .Kai atvaziavome i ligonines priimamaji,tai vos suradome kazka is personalo kas mane priimtu,duris atidare liftininke,kuri buvo apsimiegojusi ir niekaip negalejo surasti kazka is mediku biggrin.gif .Kai mane jau uzregistravo,nuvede i gimdykla,saremiai kartojosi jau kas 5min.Gimde tuo metu dar viena mamyte,tai daktare vis pergyveno kad mes vienu kartu nepradetume gimdyti biggrin.gif.Kai pagimdziau dukryte,man ja is kart padejo ant pilvo,leido jai paguleti keles minutes,o tada paeme ja ir pradejo ja tvarkyti.Svereme mes 3,580,o ugis musu 56cm. smile.gif .Dukryte buvo prisigerusi per daug vandenu,tai issiurbe vandenuka jai is burnytes.Su manimi visa laika salia buvo mano dukra,kuri mane kai reikejo paguode,ir buvo mano fotografas,Jai ir lialiaus bambyte dave atkirpti rolleyes.gif .Kai lialiuniai nukirpo bambyte,tada ja paeme sverti matuoti.Rubelius turejome savo,bet jie apvilko savais ir iviniojo i dekiuka.Kai dukryte buvo sutvarkyta,tada man ja vel atnese ir dave jai mano papuka biggrin.gif .Oi tai cmokino jinai mano cica lotuliukas.gif.Paskiau prasidejo placentos isgimdymas. :lotuliukas:Tiesa nei klizmos nei duso nieks ligonineje pries gimdyma nepasiule.Gerai kad viska pasidariau pries vaziuojant i ligonine.Palatos po remonto.Palatoje gulejau dar su viena mamyte.Palatoje nesalta,salia yra tualetas kartu su dusine,gyventi galima biggrin.gif .Valgyti duoda daznai,ier jei neisrankios esate tai ir galima pavalgyti ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 22 gruodžio 2010 - 16:07
Rittusia, na va, kaip išsamiai papasakojote. Džiaugiuosi, kad viskas taip šauniai praėjo. Sėkmės auginant mažylę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 22, 23:03)
Rittusia, na va, kaip išsamiai papasakojote. Džiaugiuosi, kad viskas taip šauniai praėjo. Sėkmės auginant mažylę  4u.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Rittusia, ar galite papasakoti, kokia klizmute daretes pati? Pirkote vaistoneje? Ar sudetinga procedura atlikti paciai namuose? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki ,gimdziau 10d . labai patiko akusere Violeta pavardes tik nepamenu smile.gif. Ji ir mazyli net gimdikloj po gimdymo nuprause smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2010 12 23, 11:49)
Rittusia, ar galite papasakoti, kokia klizmute daretes pati? Pirkote vaistoneje? Ar sudetinga procedura atlikti paciai namuose?  blush2.gif

Klizma pirkau Antakalnio vaistineje,nes kitose miesto vaistinese jomis neprekiauja.Jinai vadinasi-vienkartinis klizmos rinkinys.Ja atlikti tikrai nesudetinga ax.gif .I ja ieina maiselis i kuri pilasi vanduo,skystas muilas-kuris pilasi i ta vandeni ir ilga slangele su antgaliu.Tik gerai butu kad kas ja jums palaikytu,kai jus ja naudosites.Suteka labai greitai rolleyes.gif ,truputi pagulite,o tada su palengvejimu mirksiukas.gif .Ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 23, 14:47)
Klizma pirkau Antakalnio vaistineje,nes kitose miesto vaistinese jomis neprekiauja.Jinai vadinasi-vienkartinis klizmos rinkinys.Ja atlikti tikrai nesudetinga ax.gif .I ja ieina maiselis i kuri pilasi vanduo,skystas muilas-kuris pilasi i ta vandeni ir ilga slangele su antgaliu.Tik gerai butu kad kas ja jums palaikytu,kai jus ja naudosites.Suteka labai greitai rolleyes.gif ,truputi pagulite,o tada su palengvejimu mirksiukas.gif .Ir viskas thumbup.gif

Sveikos,

nesuprantu kam tiek vargti su senovine klizma? doh.gif
yra Microlax klizmutes, nereikia niekam laikyti jokiu maiseliu, susisvirksti ta tubele ir palauki kol palengves. thumbup.gif beje, jomis prekiauja visos vaistines ir jos nebrangios...
Atsakyti
QUOTE(Sausainukas @ 2010 12 24, 01:30)
Sveikos,

yra Microlax klizmutes, nereikia niekam laikyti jokiu maiseliu, susisvirksti ta tubele ir palauki kol palengves. thumbup.gif beje, jomis prekiauja visos vaistines ir jos nebrangios...

Va as tapati pagalvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sausainukas @ 2010 12 24, 00:30)
Sveikos,

Sveikos... 4u.gif
O as suprantu, nes as su mikrolaksu prazaidziau dvi dienas, ir suveike tik po gimdymo doh.gif biggrin.gif ... va tada man buvo palengvejimas - tik mazyte bedele - buvau po cezario tai kol "nulekdavau" iki WC puse personalo koridoriuje isstumdziau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sausainukas @ 2010 12 24, 00:30)
Sveikos,

Na cia kiekvienos asmeniskas pasirinkimas mirksiukas.gif.Visai normali klizma,jokia cia kancia smile.gif . smile.gif Man Mikrolax klizmute tikrai butu nepadejusi pries gimdyma.Ir jos vienos girdejau kad neuztenka schmoll.gif .Va po gimdimo,jinai man buvo thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos,na va perskaiciau visa tema :)Ir nusprendziau,kad tikrai gimdysiu AK,bet db gal galit pasakyt kuo skiriasi tie gimdymo skyriai?Nes as neketinu su niekuom tartis ir moket,bet va jus cia raset kad klausia kokiame skyriuje nori gimdyt?Tai o ka as zinau? unsure.gif Man kai cia pirmas kartas ishvis nezinau nei ko laukt nei kaip cia seksis ar ko man gali prireikt blush2.gif
Atsakyti