QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 22, 00:11)
Na va, kaip gerai. Nuoširdžiausiai sveikinu. Ir kaip greitai! Kai galėsite, papasakokite plačiau. Kokie įspūdžiai iš gimdymo namų, kokio svorio dukrytė gimė.
Ech...... Kaip gerai
Aciu uz sveikinimus
.Kai atvaziavome i ligonines priimamaji,tai vos suradome kazka is personalo kas mane priimtu,duris atidare liftininke,kuri buvo apsimiegojusi ir niekaip negalejo surasti kazka is mediku
.Kai mane jau uzregistravo,nuvede i gimdykla,saremiai kartojosi jau kas 5min.Gimde tuo metu dar viena mamyte,tai daktare vis pergyveno kad mes vienu kartu nepradetume gimdyti
.Kai pagimdziau dukryte,man ja is kart padejo ant pilvo,leido jai paguleti keles minutes,o tada paeme ja ir pradejo ja tvarkyti.Svereme mes 3,580,o ugis musu 56cm.
.Dukryte buvo prisigerusi per daug vandenu,tai issiurbe vandenuka jai is burnytes.Su manimi visa laika salia buvo mano dukra,kuri mane kai reikejo paguode,ir buvo mano fotografas,Jai ir lialiaus bambyte dave atkirpti
.Kai lialiuniai nukirpo bambyte,tada ja paeme sverti matuoti.Rubelius turejome savo,bet jie apvilko savais ir iviniojo i dekiuka.Kai dukryte buvo sutvarkyta,tada man ja vel atnese ir dave jai mano papuka
.Oi tai cmokino jinai mano cica
.Paskiau prasidejo placentos isgimdymas. :lotuliukas:Tiesa nei klizmos nei duso nieks ligonineje pries gimdyma nepasiule.Gerai kad viska pasidariau pries vaziuojant i ligonine.Palatos po remonto.Palatoje gulejau dar su viena mamyte.Palatoje nesalta,salia yra tualetas kartu su dusine,gyventi galima
.Valgyti duoda daznai,ier jei neisrankios esate tai ir galima pavalgyti
.