Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Respect @ 2010 12 19, 09:40)
Sudetinga paaiskinti. Nesu "naturalizmo" gerbeja, megstu svara, nesinori sugadinti pirmaja susitikimo su vaikeliu akimirka kazkokiom neigiamom savo emocijom.. As, pvz., niekada nevalgiau su savo vaiku is vienos lekstes, vieno sauksto, ar niekada ciulptuko i burna neemiau (kaip daugelis daro, jei ant grindu nukrenta) smile.gif Tiesiog noretusi tvarkingai, svariai, be gleiviu ant krutines blush2.gif

ar as blogai prisimenu, bet man atrodo, kad ir taip pirmiau vaikiuka apvalo, pasveria ir pan, o tik po to paguldo mamytei ant krutines... g.gif
nes as pamenu, kad mano dukryte ant krutines gulejo visa ta laika, kol mane siuvo, askui atejo vyras kartu pabuti ir tada mus isveze i palata, taip pat su dukryte ant krutines.... wub.gif
bet cia tas buvo VGN'e..... Gal Antakalnyje kita tvarka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varniukas: 19 gruodžio 2010 - 12:14
QUOTE(varniukas @ 2010 12 19, 13:14)
ar as blogai prisimenu, bet man atrodo, kad ir taip pirmiau vaikiuka apvalo, pasveria ir pan, o tik po to paguldo mamytei ant krutines...  g.gif

kai gimė sūnelis tai jam veiduką truputuką nuvalė bei burnytę ir nosytę išvalė, o tada uždėjo man ant krūtinės kelioms minutėms, ir tik paskui svėrė/matavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 19 gruodžio 2010 - 12:39
QUOTE(Respect @ 2010 12 19, 10:40)
Sudetinga paaiskinti. Nesu "naturalizmo" gerbeja, megstu svara, nesinori sugadinti pirmaja susitikimo su vaikeliu akimirka kazkokiom neigiamom savo emocijom.. As, pvz., niekada nevalgiau su savo vaiku is vienos lekstes, vieno sauksto, ar niekada ciulptuko i burna neemiau (kaip daugelis daro, jei ant grindu nukrenta) smile.gif Tiesiog noretusi tvarkingai, svariai, be gleiviu ant krutines blush2.gif

Tai kad gimdykloje neprausia vaiko. Ji apsluoja pries padedant ant krutines, kol kerpama virkstele. Paskui paima ir suvysto i gimdyklos vystyklus. Kai isnesa i naujagimiu sk - ten vaika pavalo (bet neprausia) aprengia ligonines drabuzeliais ir tada atiduoda mamai.
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2010 12 19, 09:40)

aš irgi esu tvarkinguolė, irgi nedarau tokių dalykų, kuriuos čia paminėjot, bet tas vaiko pirmasis apglėbimas, tai kažkas tokio stebuklingo, kai negalvoji nei apie tvarką, nei apie švarą, norisi tik paimti jį į glėbį ir raminti, priglausti.. wub.gif man tikrai buvo visiškai tas pats, ar tas vaikiukas švarus, ar ne..pirma dukra ramesnė gimė, bet antroji tiek verkė tik užgimus, taip ir norėjos laikyt ją glėbį prisiglaudus, nebeatiduoti.. wub.gif bet tai čia tikrai jūsų teisė rinktis, kaip nuspręsit, taip bus geriausia..

O vaikelį iškart uždeda ant krūtinės, dar nesvertą, nenuvalytą, neaprengtą..kelioms minutėms, paskui tik paima svėrimui ir rengimui..ir paskui vėl iškart atiduoda mamytei ir tetukui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 19 gruodžio 2010 - 12:50
QUOTE(Cansado @ 2010 12 19, 12:50)
O vaikelį iškart uždeda ant krūtinės, dar nesvertą, nenuvalytą, neaprengtą..kelioms minutėms, paskui tik paima svėrimui ir rengimui..ir paskui vėl iškart atiduoda mamytei ir tetukui..

galir pas mane taip ir buvo. Paprasciausiai svarbiausia buvo laikyt savo angeliuka, buti prisiglaudus, ad net neisidemejau, kada apvale, kada pasvere.... wub.gif wub.gif wub.gif
Pamenu tik kad tikrai ilgai gulejo ant krutines, ieskojo papulio, judejo ir tas jausmas buvo fantastiskas!!!! wub.gif
Gulejo nuogutele.....
Tai reskias tikrai tik veliau viska sutvarke ir aprenge....
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2010 12 19, 12:38)
kai gimė sūnelis tai jam veiduką  truputuką nuvalė bei burnytę ir nosytę išvalė, o tada uždėjo man ant krūtinės kelioms minutėms, ir tik paskui svėrė/matavo smile.gif

Taip. Prisimenu, kad išsiurbė iš kvėpavimo takų vandenis ir uždėjo man ant krūtinės. Virkštelė dar buvo nenukirpta. Nukirpo vėliau.
Atsakyti
g.gif ar yra AK mokamos palatos ir kokios kainytes butu? g.gif
Atsakyti
Yra yra, kaina 200 lt visam laikui, kiek gulėsi, tik ne visada jos būna laisvos, klausk palatos daktaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 12 17, 16:30)
Atsiprasau jeigu paklausiu gan kvailokai, bet esu pirmakarte, todel labai nesijuokit, jei klausimas nuskambes naivokai  blush2.gif  biggrin.gif
Norejau paklaust ar jau kai vyksta visas tas finisas, na, vaikelio stumimas ir dalyvauja vyras, ar kojos buna uzdengtos kad nesimatytu visu tu grozybiu, ar viskas vyksta atvirai nuogai?  blush2.gif  ax.gif

siaip juk ne nuoga guli, su kazkuo apsivilkus, tai kai kojos ausktai iskeltos nieko ten nesimato...
Papildyta:
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 17, 12:21)
Ims, neims nesvarbu, bet bent zinos, kad gaus.. biggrin.gif

taip, pritariu, dazniausiai neima, taciau jei jau mato kad gaus, viskas apsivercia aukstyn kojom, patikekit
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 07, 09:35)
Jei pirmus du pati pagimdėte, tikrai tikiu, kad viskas bus gerai ir šį kartą  console.gif
Papildyta:
Labai lauksim žinių iš Jūsų  ax.gif

Labutis,stai ir as 4u.gif .Pagimdziau sveikute,labai laukta ir mylima dukryte clap.gif .Pagimdziau gruodzio 13d.Gimdziau sakyciau lengvai,pagimdziau per 10min smile.gif ,aisku be kirpimo neapsejo.Tai kad pas mus viskas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 21, 21:14)
Labutis,stai ir as 4u.gif .Pagimdziau sveikute,labai laukta ir mylima dukryte clap.gif .Pagimdziau gruodzio 13d.Gimdziau sakyciau lengvai,pagimdziau per 10min smile.gif ,aisku be kirpimo neapsejo.Tai kad pas mus viskas thumbup.gif .

wub.gif wub.gif wub.gif
Kuo didziausi sveikinimai!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 21, 21:14)

Na va, kaip gerai. Nuoširdžiausiai sveikinu. Ir kaip greitai! Kai galėsite, papasakokite plačiau. Kokie įspūdžiai iš gimdymo namų, kokio svorio dukrytė gimė.
Ech...... Kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti