Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(lialia99 @ 2010 12 13, 14:47)
Tai pasakyt tai aisku pasakys, tik vis tas smalsumas, o iki to treciadienio dar sitaip toli atrodo  doh.gif  doh.gif

man su pirmu nestumu buvo panasi situacija. Tai ta gimdymo termino diena nuvaziavau i gimdymo namus. Paziurejo, kad kaklelis atsidares dar tik 3 cm. Tai pasake, kad jei noriu, galiu vaziuoti namo ir ten laukti kitu pozymiu, arba gultis i ligonine ir guleti.....

bet kadangi vaziuoti ne taip ir toli, kai gyveni paciame Vilniuje, tai nusprendeme, kad geriau jau as namuose pabusiu tas kelias dienas.

tik pasake, kad jei saremiai neprasides iki sestadienio (terminas buvo treciadieni), kad atvaziuociau vel is naujo. Bet sestadieni atvaziavus buvo vel tie patys 3 cm ir paleido namo. O sekmadinio anksti ryta (apie 04:30 val) prasidejo saremiai ir i ligonine nuvaziavom sekmadienio ryta....

tai gi kai pagalvoji, tiek dienu guleti ligonineje (nuo treciadienio iki sekmadienio) butu labai sunku. Geriau namuose laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2010 12 13, 17:14)
man su pirmu nestumu buvo panasi situacija. Tai ta gimdymo termino diena nuvaziavau i gimdymo namus. Paziurejo, kad kaklelis atsidares dar tik 3 cm. Tai pasake, kad jei noriu, galiu vaziuoti namo ir ten laukti kitu pozymiu, arba gultis i ligonine ir guleti.....

bet kadangi vaziuoti ne taip ir toli, kai gyveni paciame Vilniuje, tai nusprendeme, kad geriau jau as namuose pabusiu tas kelias dienas.

tik pasake, kad jei saremiai neprasides iki sestadienio (terminas buvo treciadieni), kad atvaziuociau vel is naujo. Bet sestadieni atvaziavus buvo vel tie patys 3 cm ir paleido namo. O sekmadinio anksti ryta (apie 04:30 val) prasidejo saremiai ir i ligonine nuvaziavom sekmadienio ryta....

tai gi kai pagalvoji, tiek dienu guleti ligonineje (nuo treciadienio iki sekmadienio) butu labai sunku. Geriau namuose laukti smile.gif

Aisku namuciuose smagiau;) Mane tai sian daktare sunervino, termino diena, o nic nieko nepaziurejo, nei ar atsiveres kaleles, nei kiek vandenu, net spaudima ir a pamirso pamatuot.. blush2.gif Tai visgi pasiskambinau sian daktarei i AK, ryt vaziuosiu, kad viska apziuretu ir tada tuo paciu del gimdymo susitarsim, nors neplanavom tartis, bet bus ramiau.. 4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko nesenai gimdyti pas gyd. Jutuziene? Butu idomu isgirsti atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 13, 15:57)
Gal kam teko nesenai gimdyti pas gyd. Jutuziene? Butu idomu isgirsti atsiliepimu  4u.gif

Turbūt turi omeny gyd.Jatužienę? g.gif Aš pas ją negimdžiau, bet ji man darė ginekologinę operaciją - pasirodė maloni, rūpestinga, tai tokie ir atsiliepimai..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 14, 13:03)
Turbūt turi omeny gyd.Jatužienę?  g.gif  Aš pas ją negimdžiau, bet ji man darė ginekologinę operaciją - pasirodė maloni, rūpestinga, tai tokie ir atsiliepimai..

Taip, taip, D. Jatuziene, suklydau truputuka ten;) buvau sian apziuroj pas ja, lbi maloni, tikrai viska apziurejo, paaiskino, labai pan patiko, jei iki sestad musu stebukliukas nesugalvos pats pradet belstis, sestad skatinsim, butent pas sia daktare, jei anksciau tada jai skambinsim, kad jau atvyktu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 14, 14:31)
Taip, taip, D. Jatuziene, suklydau truputuka ten;) buvau sian apziuroj pas ja, lbi maloni, tikrai viska apziurejo, paaiskino, labai pan patiko, jei iki sestad musu stebukliukas nesugalvos pats pradet belstis, sestad skatinsim, butent pas sia daktare, jei anksciau tada jai skambinsim, kad jau atvyktu wink.gif

Oi kaip viskas jau greit wub.gif Lengvo susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 14, 16:52)
Oi kaip viskas jau greit  wub.gif Lengvo susitikimo  4u.gif

Taip norejau kuo greiciau gimdyti, o jau kai zinau, kad sia savaite vienaip ar kitaip jau reiks, tai kazkaip baisoka pasidare.. 4u.gif doh.gif
Po to parasysiu savo nuomone apie AK butinai smile.gif
Atsakyti
Lialia, natūralu, kad jaudiniesi. Juk tai įvykis, kurį prisiminsi visą gyvenimą. Jau greit greit sūpuosi kūdikiuką. Laikykis. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 10, 16:31)
Dar skaiciau sitoje temoje,tik jau is ankciau,vienos mamytes komentarus,kad reikia su savimi paimti misinuka primaitinimui.Jinai rase kad gali lialiui neuztekti mamytes pienuko ir jis bus neramus ir verks verysad.gif, tada reikia damaitinti g.gif.Bet kiek gi tam lialiui pirmom dienom reikia pieniuko,man atrodo kad pilnai turetu uztekti mamuko pieniuko bigsmile.gif.Parasykite kaip ten is tikro ax.gif .

Gimdziau AK pries nepilnus pora metu. Misinuko nesivezkit, jei tikrai prireiks, paprasysit naujagimiu skyriuje. O gal ir neprireiks. Mums pirma ir antra para prireike, nes kudikiui tikrai neuzteko priespienio lasu (ir nesuabsoliutinkit visko, kad visiems kudikiams uztenka arba neuztenka priespienio, manau, kiekvienas atvejis individualus), o pienas atsirado antrai parai baigiantis ar tai trecia para ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 12 14, 17:44)
Gimdziau AK pries nepilnus pora metu. Misinuko nesivezkit, jei tikrai prireiks, paprasysit naujagimiu skyriuje. O gal ir neprireiks. Mums pirma ir antra para prireike, nes kudikiui tikrai neuzteko priespienio lasu (ir nesuabsoliutinkit visko, kad visiems kudikiams uztenka arba neuztenka priespienio, manau, kiekvienas atvejis individualus), o pienas atsirado antrai parai baigiantis ar tai trecia para  ax.gif

as manau, kad problema ne tame, uztenka ar neuztenka kudikiui priespienio. Manau, kad paprasciausia ne visiems kudikiams pavyksta is karto istraukti priespoeni ar pienuka. T.y. cia yra sunkus darbas ir tikrai reikia moketi tinkamai paduoti kruti, kad lelius pavalgytu, o ne tik ciulptu.... Ir kudikelis turi netingeti valgyti, turi tueti jegu ir pan.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuabsoliutinu ir aš. Tik rašiau, kad aš mišinuko nesivežčiau. Ir savo artimai siūlyčiau nesivežti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 14, 17:29)
Lialia, natūralu, kad jaudiniesi. Juk tai įvykis, kurį prisiminsi visą gyvenimą. Jau greit greit sūpuosi kūdikiuką. Laikykis. Viskas bus gerai  4u.gif

Dekui uz palaikyma wub.gif
Papildyta:
Tiesa, dar norejau pasiteirauti, o ten leidzia rinktis i kuri gimdymo skyriu nori? Nebus taip, kad tarkim vienam nera vietos i kuri nri ir i kita nukreips?
Atsakyti