QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2011 04 05, 21:03)
Na va, aš jau po traukimo Pas gydytoją nuėjau išgėrusi raminamųjų, tai buvo kiek ramiau, sąlyginai Traukė daugiau valandą, vis suskausdavo, pasakydavau, tai suleisdavo dar papildomai vaistų, gal kokius 7-8 kartus leido.
Išrašė antibiotikų gerti, vaistų nuo skausmo. Kol kas beveik neskauda, nes neatitirpo, paskui sakė jau skaudės atitirpus
Apibendrinant, nebuvo taip baisu, kaip tikėjausi, bet vistiek, to patirti daugiau nenorėčiau Bet gydytoja labai faina, tai jei dar reikės traukti, sakiau jai, kad pas ją eisiu Aš traukiausi privačiai, ne Žalgiryje, bijau aš tų valstybinių poliklinikų
Išrašė antibiotikų gerti, vaistų nuo skausmo. Kol kas beveik neskauda, nes neatitirpo, paskui sakė jau skaudės atitirpus
Apibendrinant, nebuvo taip baisu, kaip tikėjausi, bet vistiek, to patirti daugiau nenorėčiau Bet gydytoja labai faina, tai jei dar reikės traukti, sakiau jai, kad pas ją eisiu Aš traukiausi privačiai, ne Žalgiryje, bijau aš tų valstybinių poliklinikų
Tai ziuriu viskas gerai pasiseke as ir kai pirma kart ejau raut ot strioko buvo, bet po to viskas ciki, bet man tik kad uzmarino taip, kad nejauciau nieko tik teko kitai galva laikyt nes tase i visas puses