QUOTE(RamiosBites @ 2011 04 02, 13:02)
Matot, mes čia dalinamės kaip kuriai buvo - kas mėlynu veidu sėdėjo, o kam visai neskaudėjo - tai priklauso nuo dantų padėties, pvz jei prasikalę dantys, tai jokių didelių problemų ir nekyla, išrauna ir tiek, o kai reikia pjaustyt dėsnas, va tada jau ir būna blogiau, o dar blogiau, kai dantys pvz guli horizontaliai ir t.t., tai sunku pasakyt, kaip geriau - gultis, nesigult, rautis 4 ar po du. Man asmeniškai geriau po du ir vietine, nepernešu narkozių, o poto bent viena puse nesikankinant galima kramtyt, o ne varyt stresą priekiniams dantims..
Aš pjoviausi Žalgiryje dantis.Bet po vieną.Pirma vieną apatinį,tai už medžiagas gal kokius 40lt mokėjau.O už antrą-nieko (čia taip išėjo su chirurge ).Tik kadangi pas mane kažko organizmas durnas,tai po to mokėjau už komplikacijų gydymą.Pas mane po antro danties neužsilaikė krešulys,tai prasidėjo skausmai.Pasakė,kad alveolitas.Tai pradžiai kasdien,po to kas II dieną vaikščiojau vaistus dėt.Ir dar po antro danties profesorė per anksti siūlus nukirpo,tai siuvo iš naujo.