Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Man istrauke vissikai uz dyka, ve sedziu su skylem dabar;D Kaip suprantu jei esi draustas tai nemokamai. registraturoje klausti neapsimoka, jos ten nieko nezino. Kadangi konsultacija nemokama tai nieks neuzmus jei apsilakysite ir pasiklausite daktaro:)
Atsakyti
Tik va niekaip nesuprantu. Kai prasidejo danties skausmas. Nezinau del ko. ar kam buvo, kad po operacijos pradejo nei sio nei sto nieko deta dantuka skaudeti? Atrodo tuoj vemsiu nuo skausmo. Nezinau ka daryti, ir vaistai nepadeda. Melsiu aukstuju jegu, kad pasibaigs. Gal koks maisto likutis tarp dantu, bet issivalyti be sansu. sad.gif((((
Atsakyti
QUOTE(RamiosBites @ 2011 03 26, 20:18)
Merginos, o kuri traukėtės Žalgiryje - kaip ten su kainomis? Man pasakė, kad dviejų dantų traukimas kainuoja apie 150-170lt ir čia mokestis ne už traukimą, o už medžiagas ir vaistus tuo atveju, jei nesiguli į ligoninę narkozei, o rauniesi po du dantis. O jei turi siuntimą, tai nemokama tik konsultacija, už medžiagas vistiek reiks mokėti. Tai kaip yra? Ar yra tokių, kurioms ištraukė Žalgiryje visai už dyką?

As viena traukiau privaciai mokejau 300, o du isdygusius KMUK tai nemokejau nei cento is savo poliklinikos paeiau siuntima ir viskas smile.gif

O del skausmo tai man vuvo po vieno danties rovimo salia esanti skaudejo tai padare nuotrauka nieko nerado, sake gal nerva uzjudino. Po keliu savaiciu praejo
Atsakyti
QUOTE(Ciubabra @ 2011 03 28, 16:52)
Man istrauke vissikai uz dyka, ve sedziu su skylem dabar;D Kaip suprantu jei esi draustas tai nemokamai. registraturoje klausti neapsimoka, jos ten nieko nezino. Kadangi konsultacija nemokama tai nieks neuzmus jei apsilakysite ir pasiklausite daktaro:)

O kokį turėjot siuntimą? Ar išvis jokio? Nes man trauks iškart 4, tai norėtųsi žinot ar reiks už medžiagas mokėt, ar ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(RamiosBites @ 2011 03 26, 20:18)
Merginos, o kuri traukėtės Žalgiryje - kaip ten su kainomis? Man pasakė, kad dviejų dantų traukimas kainuoja apie 150-170lt ir čia mokestis ne už traukimą, o už medžiagas ir vaistus tuo atveju, jei nesiguli į ligoninę narkozei, o rauniesi po du dantis. O jei turi siuntimą, tai nemokama tik konsultacija, už medžiagas vistiek reiks mokėti. Tai kaip yra? Ar yra tokių, kurioms ištraukė Žalgiryje visai už dyką?

O kas būna jei su narkoze? Tada jau kitokios kainos?
Atsakyti
Is poliklinikos turejau. As eidama irgi galvojau kad reikės mokėti, bet man konsultuojanti daktarė pasakė, kad drausta taigi nereikia. Aišku jei siuntimo nėra tada turbūt reikia mokėti. O šiaip jei tie protiniai dantis prastai auga tai čia jau yra butinoji pagalba, kuri yra nemokama. Beje pasiruoškit dar ir ligoninėje pagulėti.smile.gif
Atsakyti
O pati gulėjot ligoninėj? Nes man gydytoja sakė, kad nereiks g.gif Ir aš siuntimą turiu iš privataus gydytojo, gal irgi reiktu kreiptis į polikliniką.. Liko kelios savaitės iki tos malonios procedūros, pradedu nervintis.. biggrin.gif
Atsakyti
Tai jei nereikes tai niekas jum ir narkozes pilnos nedarys. O tai jeigu jau žinot kada jums juos trauks tai negi nepaklausėte kaip su kaina? Aš tai gulėjau. Va galiu papasakoti. atvykau su siuntimu į žalgiri, apsilankiau konsultacijoje, padarė rengeną(už kuri sumokėjau), rengenas parodė, kad man katastrofa su apatiniais protiniais, tada nusiuntė į priimamaji, ten užrašė kada atvykti gulimuisi. tada atvykau atsiguliau, kitą dieną gavau pamiegoti ant operacinės stalo.
Atsakyti
Na aš buvau pas savo ortodontą, padarė panoraminę nuotrauką ir pamatė, kad dantys auga ne vertikaliai, o horizontaliai.. Davė gydytojos, kuri užsiima rovimu, iš Žalgirio klinikų nr., pas ją buvau žiemą, bet sakė netrauks kol šalti orai, tai susitarėm balandį. Sako tiks siuntimas, tai kažkaip pagalvojau, kad nemokamai, bet pašnekėjau su drauge, kuri turėjus panašią situaciją, dar čia pasiskaitinėjau, tai tik ir susivokiau, kad už medžiagas bent jau teks mokėt, o nepaklausiau to per žioplumą doh.gif Bet kelios dienos prieš operaciją susitiksiu su gydytoja kuri ir trauks dantis, tada bent išsiaiškinsiu tiksliai blush2.gif Bet jau norisi nueit "apsišvietusiai" ;D
Atsakyti
Tai jei norisi ateiti apsisšvietusiai tai gal norisi nueiti ir jau danti išsirovusiai?
Nuveisite ir viską jum pasakys arba paklausite jei nesakys. Neraus juk niekas dantu prieš tai nepasake mokėsite ar ne. Tik va sekmės balandi mėlynes slėpti:)
Atsakyti
o gali būti, kad auga 2 protiniai dantys vienoje vietoje smile.gif? nes nuo vidurio skaiciuojant jis man jau kaip ir 9 gaunasi blink.gif
Atsakyti
Cia jau didele genetinė klaida butu.

Man va idomus dalikėlis kuriom jau tie dantukai išgrežti, išrauti, išpjauti ir kitaip pašalinti. Ar kam taip buvo, kad jaustumėt plevesuojančia dantena? Na ryt skambinsiu daktarei, bet nelabai ramu. visiskai nenorėčiau, kad man ten ką kirptu, pjautu ir vėl siutu. Šiaip juokinga man kaip bailiukei tas po operacinis periodas nera toks jau baisus kai skaičiau gausybe komentarų, tik truputi neramina gijimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciubabra: 30 kovo 2011 - 18:54
QUOTE(Ciubabra @ 2011 03 30, 16:33)
Tai jei norisi ateiti apsisšvietusiai tai gal norisi nueiti ir jau danti išsirovusiai?
Nuveisite ir viską jum pasakys arba paklausite jei nesakys. Neraus juk niekas dantu prieš tai nepasake mokėsite ar ne. Tik va sekmės balandi mėlynes slėpti:)

Na matot šiuo metu ne Vilniuj gyvenu, o jau tik kelios dienos prieš operaciją nuvyksiu į Vilnių konsultacijos, tad ir norėtųsi bent jau iki to žinot apytikrią sumą, kad pinigėlių ne per mažai atsiveščiau. Ką jau padarysi, teks bet kokiu atveju traukt, kai per tuos nelemtus protinius kiti dantys pradėjo krypt doh.gif O ilgai pačiai mėlynės buvo? Iš tikrųjų jau norisi kuo greičiau išsitraukt ir daugiau nebegalvot apie tuos dantis. Nes čia pasiskaitinėjus istorijas, drąsiau nepasidaro.. unsure.gif
Atsakyti