Buna visokiu nutikimu, retinuotu operacija buna ir su bendrine narkoze. O del nervu pazeidimo tikiuos jie jau atsistate?
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 29, 08:36)
Kankinuosi ir aš su protiniais dantim - jie paauga kas pusmetį. Kaip pagal kokį grafiką - vėlyvą pavasarį ir vėlyvą rudenį.
Šiuo metu iš viso žiauriai. nes, nors ir išsikalę jie, bet dar auga ir atitrūkinėja nuo dantenų. Jausmas žiaurus
Bet jau pirma diena be vaistų, matyt jau aprims iki rudens
Norėjau paklausti susidūrusių su protinių dantų bėdomis, ar jums protiniai dantys neiššaukia slogos? Man šį kartą prasidėjo kažkokia neaiški sloga, kosulys, čiaudulys nei iš šio nei iš to, turiu įtarimų, kad su dantimis susiję
Nelaukit, eikit pas chirurga. Buna, kad po truputi kalasi protiniai. Vaistai neispres problemos. Jie tik simtomus nuima.
Sloga butu, jeigu sinusa puliai pasiektu is dantu, ties pirmu kruminiu dantimi standartiskai. Sinusitas butu vienpusis, na is vienos puses butu sloga.
Turit kreiptis i bendrosios praktikos odontologa arba chirurga, nes problemiskas dantis arba bus traukiamas arba bus isplauta dantenu kisene su chlorheksidino tirpalu arba furacilino tirpalu.
Papildyta:
Jeigu dantis kalasi arba prasikale su skausmais dideliais, isiziojimas pasunkejes, pakilo temperatura ir pan. Tai vadinama perikoronaritas.
Tokiu atveju butinai reiki kreiptis i gydytoja odontologa.
Jei reikia bendrines anestezijos, patarciau kreiptis i klinikas, i veido ir zandikauliu skyriu.
Papildyta:
QUOTE(Anzelikangell @ 2013 04 29, 13:39)
nzn, nenori man det to dirbtinio...sake dar near taip blogai, nors man atrodo kad laaaaabai blogai. israse antibiotiku savaitei. jei iki penktadienio nebus pagerejimo, sake susius alveole. O jau taip atsibodo, nei normaliai miegu, nei valgau, darbai kaupiasi tik, o galva plysta....
Dirbtinis kresulys nebuna.
Buna atnaujinamas kresulys, jeigu netycia iskalautas buvo ar kazkaip kitaip. Tada atnaujinamas kresulys. O jei problemiskas atvejis, idedama i istraukto danties vieta tokia medziaga panasi i zalia vata.
Antibiotikus butina gerti tiek dienu, kiek israse.