Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

gal kas galetu pasakyti, kam jau rove dantis, kokius israso antibiotikus? koks pavadinimas ir kiek trunka gerimo kursas?
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 03 19, 22:50)
gal kas galetu pasakyti,  kam jau rove dantis, kokius israso antibiotikus? koks pavadinimas ir kiek trunka gerimo kursas?

Man prie dantų problemų visada rašo "Augmentin 625", kursas savaitė po dvi tabletes per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 03 19, 23:50)
gal kas galetu pasakyti,  kam jau rove dantis, kokius israso antibiotikus? koks pavadinimas ir kiek trunka gerimo kursas?

smile.gif manau, kad skirtingus rašo. Jų be recepto neparduoda.
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 03 19, 23:50)

Man buvo ospamox israse, bet be recepto ju negausi ir da nimesilio irgi be recepto neparduoda
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 03 22, 22:27)
Man buvo ospamox israse, bet be recepto ju negausi ir da nimesilio irgi be recepto neparduoda

As ir ospamoxa geriau,o nimesili ir be recepto parduoda
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2011 03 22, 23:25)
As ir ospamoxa geriau,o nimesili ir be recepto parduoda

Na as kai norejau nusipirkt tai paprase recepto is manes biggrin.gif tai tada jau nesuprantu kaip cia yra biggrin.gif bet jo israse man kai rove danti biggrin.gif
Atsakyti
man nereik ju pirkt be recepto, as maitinu krutimi ir reik raut dantis,nes kreivinasi jau priekiniai... tai vat o antibiotikus gert reiki. nzn ka daryti,nenoriu nutraukt maitinimo. siaip ospamox galima gert maitinant,su angina juos geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 03 23, 13:13)
Na as kai norejau nusipirkt tai paprase recepto is manes biggrin.gif tai tada jau nesuprantu kaip cia yra biggrin.gif bet jo israse man kai rove danti biggrin.gif

Tai man ir buvo israse,o paskui pritrukau ir nusipirkau laisvai smile.gif
Agatka,tai gal dar neskubu?Gali palaukti?Seip ir as,kai laukiaus geriau ospamoxa,sako nekenkia,bet kazkaip bet kokie vaistai baisu del vaikucio.Pasitark su gyd ka jie sakys.
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 03 23, 13:50)
man nereik ju pirkt be recepto, as maitinu krutimi ir reik raut dantis,nes kreivinasi jau priekiniai... tai vat o antibiotikus gert reiki. nzn ka daryti,nenoriu nutraukt maitinimo. siaip ospamox galima gert maitinant,su angina juos geriau smile.gif

O dantys jau isdyge ?
Man kai isdygusi protini rove jokiu antibijotiku neisrase ir viskas labai gerai sugijo, tik skalavimo skysti specialu israse ir viskas smile.gif
Atsakyti
dar neisdygo, bet ir neislys, o jei islys tai nustums geraji danti. man auga beveik 45 laipsniu kampu i geraji danti ir stumiasi viskas priekyje... savaite po savaites ir vis labiau ir labiau. mazytei mano 9 menesiai. gydytoja chirurge pasake geriau nemaitinti,
tai arba nutraukti maitinima arba laukti. nemanau kad mazoji pati atsisakys artimiausiu metu kruties, mat ji beveik nieko kito negeria smile.gif nei saldzios sultys ja vilioja nei arbatos smile.gif
pagalvojau jei ospamoxa gert, tai gal nieko tokio. jau geriau ji ir jokiu alerginiu reakciju nebuvo. ir jei greit gys,manau nustociau gert. zinau kad negalima taip,bet...
tiesiog noriu graziu dantu ir noriu ilgai ir sekmingai maitinti.
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 03 23, 23:56)
dar neisdygo, bet ir neislys, o jei islys tai nustums geraji danti. man auga beveik 45 laipsniu kampu i geraji danti ir stumiasi viskas priekyje... savaite po savaites ir vis labiau ir labiau. mazytei mano 9 menesiai. gydytoja chirurge pasake geriau nemaitinti,
tai arba nutraukti maitinima arba laukti. nemanau kad mazoji pati atsisakys artimiausiu metu kruties, mat ji beveik nieko kito negeria smile.gif nei saldzios sultys ja vilioja nei arbatos smile.gif
pagalvojau jei ospamoxa gert, tai gal nieko tokio. jau geriau ji ir jokiu alerginiu reakciju nebuvo. ir jei greit gys,manau nustociau gert. zinau kad negalima taip,bet...
tiesiog noriu graziu dantu ir noriu ilgai ir sekmingai maitinti.

Oj man viso kurso neisrase, gal tik dvi dienas geriau, tai manau tikrai nepakenks labai smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kuri traukėtės Žalgiryje - kaip ten su kainomis? Man pasakė, kad dviejų dantų traukimas kainuoja apie 150-170lt ir čia mokestis ne už traukimą, o už medžiagas ir vaistus tuo atveju, jei nesiguli į ligoninę narkozei, o rauniesi po du dantis. O jei turi siuntimą, tai nemokama tik konsultacija, už medžiagas vistiek reiks mokėti. Tai kaip yra? Ar yra tokių, kurioms ištraukė Žalgiryje visai už dyką?
Atsakyti