Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Anzelikangell @ 2013 04 24, 07:55)
Pries pora dienu israutas apatinis protinis, buvo beveik isdyges, operacijos nereikejo, rovimas praejo lb sklandziai, truko 10min. Bet....likau menesiui su nutirpusia lupa, cia tikiuosi as, kad per menesi praeis bent jau. Skauda rovimo vieta ajajaj... Po rovimo grizus namo iskart isgeriau ibumetino ir gyvenau puikiai, kol kita diena daktare neisvale zaizdos nuo maisto, padare nauja kresuliuka, galvojau i kede sulysiu... Jau para laiko skausmas kankina, ryt vel einu pasirodyt, vel valys manau... Ech..

Pas mane panašiai buvo su paskutiniu, bet prieš valant nuskausmino, o kadangi dar jaučiau- tai suvarė dvigubą dozę- tai kada atleido, nežinau, nes praėjus 5 val po procedūros ėjau miegoti dar nebuvo atleidę.
Atsakyti
reikia raut visus 4 dantis... delsiu kiek galiu... bet pradeda skaudet...
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 04 24, 20:14)
Pas mane panašiai buvo su paskutiniu, bet prieš valant nuskausmino, o kadangi dar jaučiau- tai suvarė dvigubą dozę- tai kada atleido, nežinau, nes praėjus 5 val po procedūros ėjau miegoti dar nebuvo atleidę.

man nelabai nori leisti nuskausminamuju, nes ir taip puse smakro nejauciu. Ketvirtad vel vale, skaudejo, pirmad vel einu. Nesusidaro man tas kresuliukas apsauginis, dingsta per puse dienos, pas mane nemazas seiletekis, tai isplauna tiesiog, o tada ir kankinuos. Prasysiu pirmad kad detu dirbtini kresuliuka, jei tik ji naudoja toki. Kazkaip manau mane jau uzdegimas kabina, nors ir netinsta, bet turiu temp 37. Tai taip ir gyvenu su nimesil.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 04 24, 20:14)

man nelabai nori leisti nuskausminamuju, nes ir taip puse smakro nejauciu. Ketvirtad vel vale, skaudejo, pirmad vel einu. Nesusidaro man tas kresuliukas apsauginis, dingsta per puse dienos, pas mane nemazas seiletekis, tai isplauna tiesiog, o tada ir kankinuos. Prasysiu pirmad kad detu dirbtini kresuliuka, jei tik ji naudoja toki. Kazkaip manau mane jau uzdegimas kabina, nors ir netinsta, bet turiu temp 37. Tai taip ir gyvenu su nimesil.
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2013 04 27, 19:24)

Tas dirbtinis tai gerai, labai greitai nustoja skaudėt ir sugyja.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 04 28, 15:00)
Tas dirbtinis tai gerai, labai greitai nustoja skaudėt ir sugyja.

nzn, nenori man det to dirbtinio...sake dar near taip blogai, nors man atrodo kad laaaaabai blogai. israse antibiotiku savaitei. jei iki penktadienio nebus pagerejimo, sake susius alveole. O jau taip atsibodo, nei normaliai miegu, nei valgau, darbai kaupiasi tik, o galva plysta....
Atsakyti
Sveikos,
Patarkit prašau, kokius antibiotikus gerti, jei ištinę nuo protinio dančio kaklas, veidas ir visos dantenos aplink tą dantį. Dantukas išdygęs pilnai. Gruodžio mėnesį dariausi nuotrauką, gydytoja pasakė, kad jis išdygęs gerai, nesugedęs. Bet va iš niekur prasidėjo skausmai, žandikaulį surakino, kai ryju labai skauda. Pas dantistą galimybės nueiti neturiu, nes ne Lietuvoje gyvenu. Pradėjau gerti Doksicikliną. Šiandien jau antra diena, bet jokio pagerėjimo sad.gif Nuskausminamieji nebepadeda taip pat.
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2013 05 01, 15:47)
Sveikos,
Patarkit prašau, kokius antibiotikus gerti, jei ištinę nuo protinio dančio kaklas, veidas ir visos dantenos aplink tą dantį. Dantukas išdygęs pilnai. Gruodžio mėnesį dariausi nuotrauką, gydytoja pasakė, kad jis išdygęs gerai, nesugedęs. Bet va iš niekur prasidėjo skausmai, žandikaulį surakino, kai ryju labai skauda. Pas dantistą galimybės nueiti neturiu, nes ne Lietuvoje gyvenu. Pradėjau gerti Doksicikliną. Šiandien jau antra diena, bet jokio pagerėjimo sad.gif Nuskausminamieji nebepadeda taip pat.

O tai ką, užsienyje dantistų nėra? Kažkaip man rodos, kad jums reikia pas gydytoją. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2013 05 01, 16:47)
Sveikos,

Strakseciau pas gydytoja. Neeksperimentuociau su antibiotikais is namu vaistineles. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2013 05 01, 16:14)
Strakseciau pas gydytoja. Neeksperimentuociau su antibiotikais is namu vaistineles.  4u.gif

Yra tų stomatologų ir čia, bet esmė, kad aš jais nepasitikiu. Kiek teko lankytis dėl kitų dantukų, pridarė daugiau žalos nei padėjo. Todėl bandau kažkokiu būdu gydytis pati, bet labai sunkiai sekasi ;(
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2013 05 01, 18:38)
Yra tų stomatologų ir čia, bet esmė, kad aš jais nepasitikiu. Kiek teko lankytis dėl kitų dantukų, pridarė daugiau žalos nei padėjo. Todėl bandau kažkokiu būdu gydytis pati, bet labai sunkiai sekasi ;(

Manau teks pasitiket. Arba turi kuo greiciau grizt i LT.
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2013 05 01, 16:47)
Sveikos,

Vaistai jau nepades verysad.gif reik raut
Atsakyti