Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

sharbata, o Zalgirio klinikoj reikia moketi uz paslauga, jei tarkim su siuntimu? Ir jei reikia, tai kiek? Manes laukia protinio neisdygusio danties rovimas, tiksliau dvieju neisdygusiu net verysad.gif Uzsirasius pas ta pacia chirurge Vilma Tauraite. Aciu D, kad tokie geri atsiliepimai apie ja, nes as sita procedura jau atidelioju 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(Cynthia. @ 2013 02 27, 15:31)
sharbata, o Zalgirio klinikoj reikia moketi uz paslauga, jei tarkim su siuntimu? Ir jei reikia, tai kiek? Manes laukia protinio neisdygusio danties rovimas, tiksliau dvieju neisdygusiu net verysad.gif Uzsirasius pas ta pacia chirurge Vilma Tauraite. Aciu D, kad tokie geri atsiliepimai apie ja, nes as sita procedura jau atidelioju 2 metus.

nereikia bijoti,as irgi panasiai atideliojau bet kai issiroviau visus keturis tai esu super patenkinta, ir gailiuosi kad tiek laiko laukiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2013 02 28, 13:17)
nereikia bijoti,as irgi panasiai atideliojau bet kai issiroviau visus keturis tai esu super patenkinta, ir gailiuosi kad tiek laiko laukiau  mirksiukas.gif

O buvo kuriai nors puliuojantys protiniai? ar labai sudetinga procedura, pas mane du skaudantys protiniai, istisai...o as ne LT, tas apsunkina, o kas nors operavotes klaipedoje, turite kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2013 03 01, 14:32)
O buvo kuriai nors puliuojantys protiniai? ar labai sudetinga procedura, pas mane du skaudantys protiniai, istisai...o as ne LT, tas apsunkina, o kas nors operavotes klaipedoje, turite kokiu atsiliepimu?

Pas mane buvo pūliuojantis- tai ką galiu pasakyt, išrovė taip pat lengavai kaip ir kitus. Tik nuskausminančius kituys parinko, nes tradiciniai sakė, kad gali ir nesuveikti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 03 01, 16:35)
Pas mane buvo pūliuojantis- tai ką galiu pasakyt, išrovė taip pat lengavai kaip ir kitus. Tik nuskausminančius kituys parinko, nes tradiciniai sakė, kad gali ir nesuveikti.

O rentgenas parode, kad puliuojantys? kokie simptomai, pas mane prie kelias dienas sloga perejo i sinusita, galvoju ar cia nebus mano protiniu dantu issaukta, esu ne lietuvoje, visais varpais dabar skambinu, ka daryt :/
Atsakyti
Man , tai savaite ligoninej laike doh.gif bet buvo istynes visas zandas ir guzas po zandikauliu
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2013 03 01, 17:07)
O rentgenas parode, kad puliuojantys? kokie simptomai, pas mane prie kelias dienas sloga perejo i sinusita, galvoju ar cia nebus mano protiniu dantu issaukta, esu ne lietuvoje, visais varpais dabar skambinu, ka daryt :/

Man jį pradėjo skaudėti, nuėjau pas gydytoją, rado mažą skylutę, užplombavo, o po savaitės vėl suskaudo. Nuėjau pas tą pačią gydytoją, padarė nuotrauką, bet nuotrauka lyg ir nieko nerodė. Tačiau kadangi skauda, nusprendė atidaryti kanalus, nes šiaip dantis sunkiai prieinamas, reikia rauti, bet chirurgas atostogauja- tai reikia numarinti, kad neskaudėtų. Tai va, atidarė kanalą, uždėjo vaistų ir paleido. Atėjau pas chirurgą rovimui, tada jis man pasakė, kad kanale buvo pūliai, nemanau, kad gydytoja šį faktą tik dėl akių parašė į kortelę, jei parašė, vadinasi buvo. Šiaip joki skausmų ar tinimų po vaistų udėjimo nebuvo. Gali skaudėti ir nepūliuojantis, aš su vienu daug metų kankinausi, jis pirmas išdygo, pirmas sugedo, bet išrautas buvo paskutinis ir visų protinių. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 01 kovo 2013 - 21:54
ašų turiu pilnai išdygūsi, tik puliuojantį ir jau palūžusi protnį viršutinį, gyd liepė nuvykti išsitrukti, bet aš siaubinagai bijau doh.gif būkite geros nuraminkite, kad tokiam operacijos nereikės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2013 04 23, 20:24)
ašų turiu pilnai išdygūsi, tik puliuojantį ir jau palūžusi protnį viršutinį, gyd liepė nuvykti išsitrukti, bet aš siaubinagai bijau doh.gif  būkite geros nuraminkite, kad tokiam operacijos nereikės? biggrin.gif

Tikrai ne, parašiau jums dėl gydytojo anoj temoj.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 04 23, 22:26)
Tikrai ne, parašiau jums dėl gydytojo anoj temoj.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mane ir domina kiek moket reikejo su siuntimu uz visu 4 ar tarkim 2 protiniu rovima smile.gif gal buvo kas traukesi ir be siuntimo? ax.gif domina abu atvejai.

p.s. pas mane 2 isdyge (virsuj), 2 (apacioj) pusiau, bet didzioji dalis ju kaule ir jie visiskai vietos nera dygti.. doh.gif
Atsakyti
Pries pora dienu israutas apatinis protinis, buvo beveik isdyges, operacijos nereikejo, rovimas praejo lb sklandziai, truko 10min. Bet....likau menesiui su nutirpusia lupa, cia tikiuosi as, kad per menesi praeis bent jau. Skauda rovimo vieta ajajaj... Po rovimo grizus namo iskart isgeriau ibumetino ir gyvenau puikiai, kol kita diena daktare neisvale zaizdos nuo maisto, padare nauja kresuliuka, galvojau i kede sulysiu... Jau para laiko skausmas kankina, ryt vel einu pasirodyt, vel valys manau... Ech..
Atsakyti