Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Visko pasekoj sedziu antra diena ligoninej verysad.gif ir dar zada pora dieneliu palaikyt doh.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

imarta kaip tau ? g.gif

Gerai, kad neskaičiau, temos prieš rovimą...

O aš jau po "procedūros" na galvoju, kad apie linkėjimą priešui aš pagalvočiau, bet iš tiesų, tai nelinkiu niekam, bet kaip ateina laikas nėra kur dingti ...

Mano baimę galima buvo išmatuoti nuo 1 iki 10, tai būtų 10 0000, bet tikrai esu dėkinga chirurgui, kuris sugebėjo kaip su vaiku pažaisti ir iš dalies apgauti... Tad nebuvo taip baisu... O gyd. Eitmanavičius (Kaunas), atrodo Klinika Lordenta vadinasi, tikrai vertas 4u.gif Žodž jei ne gydytojas būtų blogai biggrin.gif

Beje toj klinikoj vedžiau krikštuką matyt dėl to ir pati nuėjau biggrin.gif

Na dabar lauksiu ryto, žiūrėsim kas bus...
Atsakyti
Borooze aciu man jau geriau smile.gif bet kosmarus dar ilgai sapnuosiu doh.gif
Atsakyti
Dziugu girdet!!! O kodel tave taip ilgai laiko? g.gif:
Atsakyti
paleido siandien smile.gif bijojo komplikaciju
Atsakyti
Tai viskas gerai namie bus!

Sveikstam dabar wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Treciadieni istrauks siulus , bet ausi vakarais paskauda doh.gif
Atsakyti
Ir as siandien si dziaugsma apturejau. Laukiau virs savaites, galvojau, gal be traukimo issiversiu,bet dantenu patinimas ir skausmas nepraejo. Buvau tema pries operacija pasiskaicius, dar nuotrauku paziurejau ka kaip daro, tai bijojau labai biggrin.gif Pasiruosiau blogiausiam, tikejaus geriausio ir nustebau! bigsmile.gif Nors reikejo pjaut kaula,nes dantis neislindo pro ta plysiuka, bet skausmo jokio nejutau operacijos metu, tik emocini diskomforta, nes traskejimas girdejosi biggrin.gif Vistiek drebejau ir kede isikabinus buvau, net pirstai skaudejo, vis laukiau, kada bus tas skausmas. Buvau nusiteikusi valandos trukmes operacijai, o su konsultacija ir receptu rasymu viskas truko 30min! thumbup.gif
Dar zandas uzsales, neatitirpo, ikaliau ketanov ir antibiotiku, bet nusiteikus skausmeliui esu, kai viskas atitirps. Na,bet kelio atgal nebera rolleyes.gif

Operacija vyko Vilniuje, chirurgas labai puikus buvo. thumbup.gif

Kas darysis operacija, nebijokit, nes nera ko 4u.gif

Dar pasidalinsiu kaip eisis gyjimas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 08 vasario 2013 - 18:55
Laba diena 4u.gif
turiu nepilnai išdygusų protinį dantį, ar nejudinti jo ar eiti traukti/ pjauti dantenų, kad pilnai išlįstų, ką manote?
Man atrodo, kad gal maisto likučiai labiau patenka po tom dantenom, kurios iškilę virš neišdygusios danties dalies g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 02 19, 23:50)
Laba diena 4u.gif
turiu nepilnai išdygusų protinį dantį, ar nejudinti jo ar eiti traukti/ pjauti dantenų, kad pilnai išlįstų, ką manote?
Man atrodo, kad gal maisto likučiai labiau patenka po tom dantenom, kurios iškilę  virš neišdygusios danties dalies g.gif

cia jau geriau pasitarti su savo stomatologu. as kankinausi su tokiu pusiau isdygusiais dviem daugiau nei metus,vis paskaudedavo,tai istindavo,tekdavo vykti pas stomoatologa kad praplautu ir isvalytu ten. o padarius nuotraukas paaiskejo kad neisdigs nes per mazai vietos. tad po to nusprendziau visus 4 israut, pagulejau 4 dienas ligoninej,su lengvu "apsvaiginimu" man juos isrove be jokiu komplikaciju ir dabar labai dziaugiuosi ir nesuprantu ko as taip ilgai kankinaus biggrin.gif
Atsakyti
oi vargeli unsure.gif 4u.gif
na manau ir man nepakanka vietos, bent pagal foto taip atrodo.
Žodžiu, vienoj vietoj tenka suktis už tūkstančius, kitose rauti, nėra teisybės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 02 20, 23:22)
oi vargeli  unsure.gif  4u.gif
na manau ir man nepakanka vietos, bent pagal foto taip atrodo.
Žodžiu, vienoj vietoj tenka suktis už tūkstančius, kitose rauti, nėra teisybės lotuliukas.gif

tikrai taip nera teisybes smile.gif
Atsakyti