Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(lassie172 @ 2012 11 07, 13:40)
Oi apturėjau ir aš šitą malonumą nesenai doh.gif  Tris dantis rovė gyd. Pūrienė, vieną Julius Spruogis. Tai Pūrienė išrovė idealiai, jei vėl reiktų tik pas ją, nei skausmo nieko, net nepajaučiau. na o apie Julių to nepasakyčiau...

Man visus tas pats gydytojas rovė, du tiesiog idealiai išrovė. Apatinis buvo negyvas- tai buvo sunkiau, bet vis tiek nejaučiau skausmo, tik gijimas buvo sunkesnis, nes raunant lūžo - tai paskui kažką gręžė, krapštė, bet vis tiek sutvarė. O va kartą šio gydytojo nebuvo, o reikėjo skubiai rauti krūminį dantį- tai kitas gydytojas žiauriai prikankino.
Atsakyti
Visiems rekomenduoju Vilmą Tauraitę iš Žalgirio klinikų wink.gif super maloni ir profesionali chirurgė! Laukiu antro retinuotų protinių dantukų dublio po mėnesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sharbata @ 2012 11 07, 12:00)
o kada planuoji kita puse traukti? nesake daktare? Nes as va kaire puse susitvarkiau ir noriu kuo skubiau ir desine susitvarkyti... tai nezinau kiek to "greitumo" tiketis...

Man sake, kad galima ir po poros savaiciu, bet nerekomenduoja, geriausia menesi palaukti, man del eiliu ir asmeniniu problemu taip iseis, kad bus praejusios 6 savaites, viskas jau uzsimirso, tai laukiu, o tuo tinimo laikotarpiu, baisu buvo pagalvoti, kad vel reikes ax.gif
Atsakyti
jungiuosiu prie Jusu 4u.gif
desiuos breketus , tad reikia israuti net 4 protinius.
tikriausiai savo astuntukus trauksiu KMU, nes isgyre ju skyriu + nemokamai rauna, beto jei kokia komplikuota situacija i stacionara guldo, is kart operuoja , rauna, siuna,narkoze ir t.t. prieziura gaunama ir savaitgaliais. pas mane vienas net su 5 ,,virsunelem,, , tai ir su jo saknim bus bedos doh.gif

o kokiu turite atsileipimu apie KMU daktariukus?
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2012 11 13, 23:20)
Man sake, kad galima ir po poros savaiciu, bet nerekomenduoja, geriausia menesi palaukti, man del eiliu ir asmeniniu problemu taip iseis, kad bus praejusios 6 savaites, viskas jau uzsimirso, tai laukiu, o tuo tinimo laikotarpiu, baisu buvo pagalvoti, kad vel reikes ax.gif

man irgi taip išeis, kad 5savaitės bus praėjusios. Kai tik nulipau nuo kėdės, sakiau, kad gali traukt ir traukt man dantis, bet kitas tris dienas keikiausi ir galvojau velniam man čia reikia.. Bet dabar viskas gerai - vėl laukiu! smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kauno klinikose rekomenduoju A. Gervicką. Superinis gydytojas! Pačiai penktadienį teko operuotis pas jį smile.gif
Atsakyti
As ketvirtadieni dantuku fejai atdaviau paskutinius 2protinius. Pirma rovi pusiau gulinti, vos ausi iskisusi. O paskui issiderjau i del antra( tas buva beveik pilnai islindes). Kur sits nedorelis buva, tai nei skausma, nei patinima ner. O antroj pusej zands ispampes, sunkiau issiziot. Bet atroda, ka viskas ein i geraja puse. Siaip tik ketvirtadieni vakare valgiau trinta varski su grietine i cukrum. O jau nuo penktadienia ryta perejau prie normalaus maista.
Biski naudojau vaistu nuo skausma, bet normalia dozi dalinau i 3 dozes. Vakar diena apsiejau be vaistu, o ant nakties isgeriau paskutine doze( istustinau nimesilia pakiuka).Zadu apsieit be vaistu, zresme kaip gausis.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti kokia procedura kmuk, ar ten pirma uzsiregistruoji apziurai ir tada paskiria traukima ar iskart jau skiria ir viskas greitai vyksta? Turiu siuntima, tik beda ta, kad kita gydytoja liepia palaukti ir mano siuntimas jau negalios...
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 12 07, 00:48)
Sveikos, noriu paklausti kokia procedura kmuk, ar ten pirma uzsiregistruoji apziurai ir tada paskiria traukima ar iskart jau skiria ir viskas greitai vyksta? Turiu siuntima, tik beda ta, kad kita gydytoja liepia palaukti ir mano siuntimas jau negalios...

Aš pirmiausia susitariau susitikti su gydytoju, poto jis maždaug už dviejų savaičių paskyrė operaciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 12 06, 23:48)

as su siuntimu nuejau i poliklinika,ten apziurejo,paskyre diena operacijai reikejo palaukt apie pora sav,nes kadangi trauke visus iskart gulde i skyriu,reikejo tyrimus kraujo ir pan pasaidaryti. ir aisku jei nori pas kazkoki gydytoja operuotis turi su juo susitarti manau wink.gif
Atsakyti
Aciu, as dar tada patempsiu ir nueisiu pries kaladas, gal paskirs tada sausio menesiu traukima
Atsakyti
Sveikos! Užsirašiau danties rovimui kitą savaitę, galvoju pasiskaitinėsiu šią temą iš įdomumo, bet jau pasigailėjau, kad skaičiau lotuliukas.gif dabar turbūt visą savaitę nemiegosiu, o rovimo dieną tai ir raminamųjų teks gert.. biggrin.gif
Atsakyti