QUOTE(Magnifique @ 2012 08 26, 11:42)
Aušra Šaikuvienė.Šalino 3 iš 4 mano protinių dantų.
Puiku, aciu
Papildyta:
QUOTE(Meshkiukas @ 2012 08 26, 18:44)
na ziurint kokia pas tave situacija,jei isdyge jie ir neproblematiskai tai gal net neguldo,kadangi pas mane tik vienas is triju isdyges kiti uzstrige ir nera vietos jiems isdygti,tai darys operacija su pilna narkoze,pirma diena paguldys i ligonine antra diena tik operuos,o trecia gal ir isleis jei viskas gerai ir be komplikaciju. na bent as taip tikiuosi kad po 3 dienu busiu namie.
cia jau nuejus pas burnos chirurga ir pasikonsultavus manau geriau butu,nei sukti galva
cia jau nuejus pas burnos chirurga ir pasikonsultavus manau geriau butu,nei sukti galva
Aisku.. tai pas mane panasi situacija. 2 virsuje isdyge, o apacioje vos vo islinde ir jiem vietos nera ne pro kur daugiau lyst.. kas men skausmai uzeina, visa veida net plesia, net seiles ryjant skauda.. tai nekas, norisi kuo greiciau issilupti juos. Einu rugseji i konsultacija (nors neplilnai pries metus esu buvusi), bet kadangi mano gyd jau nebendirba pas kuria lankiausi, tai vel is naujo reikia eiti pas kita o dar UK gyvenu, tai ne taip greitai cia sulakstysi.. viena karta i konsultacija nueisi, susitarsi del operacijos, o jau kita karta vel skrisi operacijai.. bet ka darysi, sveikata svarbiau juk