QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 11, 11:56)
Na man ji raus tik treciadieni, iki to laiko nezinau ka daryti.. o su kuo skalauti po valgio? gal zinot.
Sakot puse danties... pas mane ta pati situacija, is to dantuka beveik nieko neliko.. Papasakokit kaip ten Jums rove? ar leido nuskausminamuosius? ar jautet skausma? per kiek laiko istrauke? Man kita savaite trauks, tai as ziauriai bijau
Sakot puse danties... pas mane ta pati situacija, is to dantuka beveik nieko neliko.. Papasakokit kaip ten Jums rove? ar leido nuskausminamuosius? ar jautet skausma? per kiek laiko istrauke? Man kita savaite trauks, tai as ziauriai bijau
Nėra ko bijoti Suleido nuskausminamųjų, aptirpo ta vieta ir ėmėsi darbo. Jauti, kaip į burną įkiša kokį nors įrankį, bet ničnieko nejauti - tik rauna, skaldo, siurbia kraują, dar ką nors papasakoja. O tu pats, žmogau, kaip nori - stebi odontologo darbą arba užsimerki ir mėgaujiesi procesu Likau patenkinta - nieko nejaučiau net tada, kai nustojo veikti nejautrumas, per visą laiką išgėriau dėl visa ko vieną tabletę skausmui šalinti ir 4-5 d. gėriau antibiotikus, kuriuos išrašė. Dėl uždegiminių dantenų liepė skalauti spec. skysčiu dvi savaites ir viskas. Viskas puiku - nieko nejaučiu. Be abejo, tą savaitę pasisaugojau valgydama. Dabar galvoju, kad nebe reikalo sumokėjau tuos pinigus - kokybė nustebino. Tad manau, kad ten visąlaik tvarkysiu visas burnos bėdas
O šiaip nėra ko bijoti! Aš irgi baisiausiai į kelnes dėjau, bet kad nėra ko Viskas bus gerai