Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 09, 19:42)
Blogiausia, kad niekad tyksliai nezinau kainos, o paskui ateinu pas gydytoja ir kai pasako suma as tokios sumos su savim neturiu  blink.gif

Man tai ne problema, klinikoje, kurioj lankausi galima mokėti banko kortele arba pavedimu. Kadangi ten lankausi jau keletą metų- tai didesnes sumas (pvz. už implantaciją) moku pavedimu, juk neneši grynais kelių tūkstančių, o mokant kortele bus dideli mokesčiai.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 05 09, 20:53)
Man tai ne problema, klinikoje, kurioj lankausi galima mokėti banko kortele arba pavedimu. Kadangi ten lankausi jau keletą metų- tai didesnes sumas (pvz. už implantaciją) moku pavedimu, juk neneši grynais kelių tūkstančių, o mokant kortele bus dideli mokesčiai.

Taip, tiesa. Bet man tai tik taiso keleta dantuku, nes yra skyluciu.. Pvz.vakar reikejo uz viena dantuka sumoketi 25lt., o as su savim turejau tik virs 10lt., tai teko eiti is korteles issiimti.. o sesute tokia nepatenkinta liko g.gif Na paskui jau grazinau ir viskas tvarkoi. O del tos nekietejancios plombos tai keistoka vistiek, tiek sumokejau, nors man tai cia daug 25lt. bet ji tokia minksta, ji bet kada gali iskristi, ir bus atvira skylute, vel skaudes.. nesuprantu uz ka as moku tuos pinigus...
Atsakyti
QUOTE(dykumaa @ 2012 05 09, 19:46)
Kainos įvairios. Man šį pirmadienį ištraukė - mokėjau 400 Lt.

O Jus su siuntimu ejote? 400lt. tiek daug!!!! blink.gif cia mano visa alga galima sakyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotika117: 10 gegužės 2012 - 06:36
QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 10, 07:36)
O Jus su siuntimu ejote? 400lt. tiek daug!!!!  blink.gif cia mano visa alga galima sakyti..

Ne, ne, be siuntimo - privačioj klinikoj. Buvo pakankamai sudėtinga, nes buvo belikusi tik pusė danties, šaknys užsirieturios, tad reikėjo padirbėti. Dar nuskausminamieji ir kažkokie labai geri vaistai - kempinėlė. Tai turbūt tokia ir kaina. Poliklinikose kitaip.
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 09, 13:03)
Gal kas zino kiek kainuoja protinio danties rovimas?

aš tai tik 12 lt. sumokėjau thumbup.gif
Atsakyti
Nulindau ir aš pasižiūrėti, kiek mano klynikoj šis "malonumas" kainuoja: nuo 100 iki 200 Lt priklausomai nuo sudėtingumo.
Atsakyti
Sveikos,
As Kauno Klinikose uz protinio danties operacini salinima (buvo neisdyges, gulejo ir remesi i salia esancio danties sakni) susimokejau 14lt su keliais centais smile.gif Ilgai ruosiausi ir pagaliau pasiryzau! Skaldyti ir traukti danti leidau 2 rezidentams - ir nei kiek nesigailiu (gal vaistuku siek tiek pagailejo, bet kai paprasiau viduryje proceduros, suleido dar). Uztruko mazdaug valanda laiko. Po visko laikiau ledo gal 15min., kad nebutu melynes, bet ji po 2 paru vis tiek visu grazumu islindo. Tinimas jau beveik atslugo (siandien 6 para). Geriau antibiotikus 6 dienas. Dar truputi maudzia, bet jau 4 para pradejau palengva viska valgyti (tik su kita puse, nei buvo protinis dantis). Viska uzsiuvo graziai 3 siulemis ir maistui patekti ten nera beveik jokiu sansu, bet zinoma po kiekvieno valgio prasiskalauju su remuneliu nuoviru. Siulus traukti vaziuosiu kita ketvirtad. po beveik 2 savaiciu, nors gydytojas pries tai sake istrauks po savaites, bet paskui prisimine, kad jo nebus, tai liepe atvaziuot po poros savaiteliu.
Dabar jau dziaugiuosi, kad viskas palyginus greitai gyja ir kad pagaliau nebera to protinio danties (nors realiai jo niekada ir nebuvo biggrin.gif ). Sekmes visoms besiruosiancioms ir gyjancioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumaa @ 2012 05 10, 08:18)
Ne, ne, be siuntimo - privačioj klinikoj. Buvo pakankamai sudėtinga, nes buvo belikusi tik pusė danties, šaknys užsirieturios, tad reikėjo padirbėti. Dar nuskausminamieji ir kažkokie labai geri vaistai - kempinėlė. Tai turbūt tokia ir kaina. Poliklinikose kitaip.

Ai privacioi.. tada viskas aisku. smile.gif
Atsakyti
Na va išsiėmiu ir aš siūlus, tikiuosi kad viskas gys graziai ir nereikes po savaites vaziuoti vel smile.gif as už 4 protinių operacija klinikose sumokejau 4,28 Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 05 10, 18:55)
Na va išsiėmiu ir aš siūlus, tikiuosi kad viskas gys graziai ir nereikes po savaites vaziuoti vel smile.gif  as už 4 protinių operacija klinikose sumokejau 4,28 Lt biggrin.gif

Patarkit ka daryti, labai issigandau, nes nesenai man is protinio danties iskrito plomba, ir dabar ten tokia gili skylute... blink.gif
Atsakyti
eikit kuo greiciau pas stomatologa kad vel uzblombuotu ir neprasidedu koks uzdegimas, vistiek maistas gerimai patenka i vidu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 05 11, 11:47)
eikit kuo greiciau pas stomatologa kad vel uzblombuotu ir neprasidedu koks uzdegimas, vistiek maistas gerimai patenka i vidu smile.gif

Na man ji raus tik treciadieni, iki to laiko nezinau ka daryti.. o su kuo skalauti po valgio? gal zinot.

QUOTE(dykumaa @ 2012 05 10, 08:18)

Sakot puse danties... pas mane ta pati situacija, is to dantuka beveik nieko neliko.. Papasakokit kaip ten Jums rove? ar leido nuskausminamuosius? ar jautet skausma? per kiek laiko istrauke? Man kita savaite trauks, tai as ziauriai bijau verysad.gif
Atsakyti