Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Merlina96 @ 2012 04 08, 21:17)
o kai išeina krešulys kokie pirmi pozymiai? as kaip bijau ji pamest, gal ir pameciau nejausdama kad pablogejo unsure.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimelis: ka daryti su blogu burnos kvapu? nesuprantu, laikausi grieztai higienos bet jis niekur nedigsta nuo pirmos paros kaip atsirado, labai bijau unsure.gif

na va,jau iskeldino paskutini mano nuomininka is burnos.antibai 5d.steroidai nuo uzdegimo ir tinimo,nuo skausmo ir 5 siules.va,kokia apdovanota Velyku proga esu.as nepajutau,kad pameciau,kol nepradejo puliai sunktis is duobes,kur buvo dantis...mano burnos kvapas toks i prastesne puse visad.nepastebejau,kad po salinimo prastesnis butu.valau 2k.dienoj,plius skalauju po kiekvienos uzkandos ir valgymo Eludril skysciu.
Atsakyti
nu apacioj duobutes tikrai ner, o viršui per toli nera kaip pasižiūrėt verysad.gif
Atsakyti
as tai dabar jauciuosi laabai uzsigrudinus,nes visgi jau 4 dantis...esme visus kartus ta pati buvo.tai va,praejo 1,5val.einu vistienos valgyt biggrin.gif mama juokias,sako,zinai,kad ryt skaudes,tai kol nuo skausmo veikia gerai,reik valgyt biggrin.gif
Atsakyti
man tai jau ir verkt noris nebezinau ka daryt verysad.gif skausmo ner beveik, bet pilna burna per kelias sekuntes prisipildo tasiu seiliu kurias ir isspjaut sunku, ir tos skylutes apatines eina jos ir nebezinau ka daryt verysad.gif skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 04 08, 22:45)
nu apacioj duobutes tikrai ner, o viršui per toli nera kaip pasižiūrėt verysad.gif

As tai su nedideliu veidrodeliu visus dantus apziuriu.
Atsakyti
Kaip sekasi gydytis po operacijų? Man vizitas pas gydytoją kitą penktadienį.
Atsakyti
Man rytoj kitos puses operacija unsure.gif gyjam sunkiai kazkaip, tikejaus lengviau smile.gif
Atsakyti
Man tai jau beveik nesbeskauda.Siandien lygiai 2 savaites po operacijos.
Tik ziauriai maistas lenda i likusias skyles. doh.gif Bandziau ji is ten iskrapstyt, tai pradeda kraujuoti. unsure.gif Kaip jus tvarkotes su sita beda?
O liezuvis vis dar uztirpes, geriu vit.B...

Merlina- imk 4u.gif , lauksim ziniu.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 04 11, 17:06)
Tik ziauriai maistas lenda i likusias skyles. doh.gif Bandziau ji is ten iskrapstyt, tai pradeda kraujuoti. unsure.gif Kaip jus tvarkotes su sita beda?
Merlina- imk  4u.gif , lauksim ziniu.

Aš krapštydavau, pakramtybavau medinio krapštuko dalį, kad suminkštėtų ir krapšydavau. O kai imdavo kraujuoti su ausų krapštuku kraują valydavau ir tepdavau peroksidu.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 04 11, 17:06)
Merlina- imk  4u.gif , lauksim ziniu.

As tai pritraukdavau seniau svirksta be adatos ir srove i skyle palysdavau.Dabar jei lyg skylen irgi taip pat plausiu.
Man siaip sis pjovimas lengviausias.Aisku virsutiniai lengviau nei apatiniai bet kokiu atveju,nors dantenu daug prapjove,daug atkele (atkelimas dar per 2 kruminius eina nuo protinio),geriu ibuprofeno kasdien 3tab*400mg.ir uztenka,dar antibiotikai plius.Valgau viska,aisku ne karsta ir ne astru ir kita puse kramtau.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif sakė jei bus infekcija dar neoperuos, bet man taip noris kuo greičiau viską baigt su šitu reikalu, vis galvoju nervuojuos, o išoperuotų ir ramybė būtų smile.gif dabar bus dar sudėtingesnė operacija skaldys dantuką blink.gif man kažkaip beveik neskaudėjo, išėo ta nejautra aš skausmo ir nejaučiau tik nemalonu labai buvo, o dabar jaučių iš vis cypsiu. Pas mane nesimato jokių skylių tik juostos tokios nesugiją dantenų, o viršuj neišeina pasižiūrėt niekaip nei su veidrodėliu kas ten darosi smile.gif
Atsakyti
Nu va, šiandien aš jau po visko, neoperavo kitos puses atvere senas zaizdas puliuoja, uzdegimas didelis, išplovė viską, tvarstis į dantis ir vėl kankintis per nauja, iš burnos kvapas kai nzn is kur niekas nepadeda, puliuoja, zodziu depresija prasideda juodai....
Atsakyti