Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Merlina, kaip siandien jauciates, baigesi kraujavimas? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien jau geriau biškeli, išsižioti negaliu beveik skauda žandikaulį baisiai, nors šiaip skausmo beveik nėra tik nemalonu labai, dar spajudaus rudom seilem bet jau i geraja puse ax.gif labai neskalauju dar daugiau palaikau burnoj tuos skyscius ir išspjaunu, bijau tą krešulį isšskalaut g.gif prisiviriau trintos sriubytes šiandien tai ja ir jogurtu maitinuosi, taip noris normalaus maisto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 04 06, 18:32)
Šiandien jau geriau biškeli, išsižioti negaliu beveik skauda žandikaulį baisiai, nors šiaip skausmo beveik nėra tik nemalonu labai, dar spajudaus rudom seilem bet jau i geraja puse ax.gif  labai neskalauju dar daugiau palaikau burnoj tuos skyscius ir išspjaunu, bijau tą krešulį isšskalaut g.gif  prisiviriau trintos sriubytes šiandien tai ja ir jogurtu maitinuosi, taip noris normalaus maisto ax.gif

normalu maista galima valgyt siaip uz 2 dienu.tik viska trinta doh.gif po 2savaiciu leis valgyt normalu maista kramtant,bet nieko labai kieto.priklausys,zinoma,nuo gyjimo
Atsakyti
sveikos 4u.gif griztu i tema...gruodi turejau issioperuot paskutini protini danti,bet taip nutiko,kad susirgus buvau,tada sausi operavo koja ir viskas taip nusitese...dabar jau tracia para nepakeliamai skauda puse zandikaulio...vis galvoju kaip islaukt iki antradienio,kad pas savo burnos chirurge nukeliaut zalgirio klinikoj,bet jauciu neislauksiu...reiks i zalgirio priimamaji vaziuot,nes sedziu va,prie Velyku stalo ir net maisto negaliu paimt i ta burnos puse,purskiuosi septolote su benzokainu,ale padeda 5 min... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 04 08, 13:37)
sveikos 4u.gif  griztu i tema...gruodi turejau issioperuot paskutini protini danti,bet taip nutiko,kad susirgus buvau,tada sausi operavo koja ir viskas taip nusitese...dabar jau tracia para nepakeliamai skauda puse zandikaulio...vis galvoju kaip islaukt iki antradienio,kad pas savo burnos chirurge nukeliaut zalgirio klinikoj,bet jauciu neislauksiu...reiks i zalgirio priimamaji vaziuot,nes sedziu va,prie Velyku stalo ir net maisto negaliu paimt i ta burnos puse,purskiuosi septolote su benzokainu,ale padeda 5 min... verysad.gif  verysad.gif

Ale kas tiems protiniams Velykų rytą nutiko, manojo kraštas nulūžo. Būsiu antradienį pas higienistę, reiks užsirašyti pas chirurgą.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 04 08, 14:19)
Ale kas tiems protiniams Velykų rytą nutiko, manojo kraštas nulūžo. Būsiu antradienį pas higienistę, reiks užsirašyti pas chirurgą.

man jau realiai nuo penktadienio vakaro,ale maniau,kad paskaudens ir praeis,bet dabar jau nepakenciamai skauda...nebutu svente,o siaip savaitgalis,paskambinciau chirurgei ir paprasyciau,kad atvaziuotu ir ispjautu ta danti,bet vis tos Velykos...
Atsakyti
o man irgi liudnokos sventes, vis dar spjaudaus su kraujo priemaisom, o jau 4 para, skauda, zodziu depresija o ne sventes verysad.gif pradejau pati snd antibijotikus gert nes daktarai nedirba, bijau kad infekcijos nebutu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 04 08, 18:34)
o man irgi liudnokos sventes, vis dar spjaudaus su kraujo priemaisom, o jau 4 para, skauda, zodziu depresija o ne sventes verysad.gif  pradejau pati snd antibijotikus gert nes daktarai nedirba, bijau kad infekcijos nebutu verysad.gif

svarbu besispjaudydama nesusiurbinekit per jega is visos burnos seiliu,kad kresulys neislektu.as po sunkiausio protinio su kraujukais spjaudziaus berods pora dienu,bet man iskart buvo ir antibiotikai paskirti ir dexamethazona leistis vazinedavau pradziai kasdien,tada kas antra diena...as tai jau antra valanda zalgirio klinikoj tupiu,eilej laukiu,tikiuosi ispjaus ta danti po velniu ir bus rami galva...
Atsakyti
Sėkmės jum didžiausios, praneškit kaip seksis 4u.gif aš tai ospamoxa geriu nuo siandien po1 du kartus dienoj, tikiuosi uzteks tokios dozes. O kiek laiko po operacijos jau tvirtai tas kresulys laikos ir nera rizikos kad iskris? man nakti tokie mazi kresuliukai atplyse tikriausiai ejo, bet dabar lyg nieko g.gif

QUOTE(Magnifique @ 2012 04 08, 20:16)
svarbu besispjaudydama nesusiurbinekit per jega is visos burnos seiliu,kad kresulys neislektu.as po sunkiausio protinio su kraujukais spjaudziaus berods pora dienu,bet man iskart buvo ir antibiotikai paskirti ir dexamethazona leistis vazinedavau pradziai kasdien,tada kas antra diena...as tai jau antra valanda zalgirio klinikoj tupiu,eilej laukiu,tikiuosi ispjaus ta danti po velniu ir bus rami galva...

Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 04 08, 19:23)
Sėkmės jum didžiausios, praneškit kaip seksis 4u.gif  aš tai ospamoxa geriu nuo siandien po1 du kartus dienoj, tikiuosi uzteks tokios dozes. O kiek laiko po operacijos jau tvirtai tas kresulys laikos ir nera rizikos kad iskris? man nakti tokie mazi kresuliukai atplyse tikriausiai ejo, bet dabar lyg nieko g.gif

na,man sake taip,pirma para neskalaut,tada skalaut 3-4 paras laaabai atsargiai,o tada jau taip padoriau paskalaut galima.bet as atsargiai savaite skalaudavau.kai viena apatini operavo per anksti profesore tokia siules paleido ir isejo kresulys,gavosi alveolitas.teko papildomai antibus gert,vazinet vaistus deliot,siuvo is naujo viska ir tt.taip,kad savaite sakyciau reikia tikrai labai saugoti.
Atsakyti
o kai išeina krešulys kokie pirmi pozymiai? as kaip bijau ji pamest, gal ir pameciau nejausdama kad pablogejo unsure.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimelis: ka daryti su blogu burnos kvapu? nesuprantu, laikausi grieztai higienos bet jis niekur nedigsta nuo pirmos paros kaip atsirado, labai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlina96 @ 2012 04 08, 21:05)
o kai išeina krešulys kokie pirmi pozymiai? as kaip bijau ji pamest, gal ir pameciau nejausdama kad pablogejo unsure.gif

Lieka duobė toj vietoj, kur buvo dantis. Man taip nutiko ne su protiniu - tai irgi reikėjo antibiotikų. Tada man rovė jaunas gydytojas, nes mano atostogavo- tai darbą padarė atmestinai, po kelių dienų vėl įsiskaudėjo, nuėjau, sako iškritęs krešulys. Tai aš gėriau Augmentin'ą savaitę, 3 kartus per dieną. Sakiau poryt prašysiu, kad pas tą gerąjį chirurgą užrašytų, jei reiks palauksiu, bet noriu būti užtikrinta dėl darbo kokybės, juolab, kad su juo jau esam kalbėję apie rovimą.
Atsakyti