Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Laimme @ 2012 01 16, 22:39)
Jo,nekas zodziu su tokiom operacijomis. Pavydu kam viskas praeityje, nes nemenkai apniaukia nuotaika tokie dalykai. Is nervu suedziau ospamox antibiotiko tablete, del viso pikto, manau pora dieneliu pagersiu.
Blin ir dar neapsiziurejau, kad nimesilio nebeturiu,o danti jau gelia kaip turi buti, laukia smagi naktele  verysad.gif

As irgi pagalvoju, kad geriausia turbut visus iskart salint, tada iseini i biuleteni savaitei , atkenti ir ramu. O cia dabar nei gyvas, nei mires, po viena danti rauna, i darba eit reikia, o skauda ir nieko gero tikrai.

jeigu salinti visus arba bent po du,savaite teks paguleti ligoninej.gal maziau,jei gys tvarkingai.mane iskart ispejo-teks gultis i ligonine.tad savaite ligoninej,na ir savaitele po visko namuose smile.gif mano mazej vasari salins du dantis virsutiniam zandikauly,nes jie niekad nebeisaugs,o jie yra abudu paskutiniai is skirtingu sonu.bijau pagalvoti kaip vaikas kankinsis,negaledamas normaliai valgyti doh.gif
Atsakyti
Dar paklausiu, gal žinosit blush2.gif

Siuntimą į žalgirį pas šeimos gydytoją pasiimti ar kaip? Ar kainuoja operacija? Narkozė ir palaikymas ligoninėje kiek reikia? g.gif Ar išvis apsimoka imti tą siuntimą? Nes pagal kainoraštį, tai vis tiek viskas ten mokama...
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 01 17, 00:29)
Dar paklausiu, gal žinosit  blush2.gif

Siuntimą į žalgirį pas šeimos gydytoją pasiimti ar kaip? Ar kainuoja operacija? Narkozė ir palaikymas ligoninėje kiek reikia?  g.gif Ar išvis apsimoka imti tą siuntimą? Nes pagal kainoraštį, tai vis tiek viskas ten mokama...

jeigu turit siuntima,nekainuos niekas,tik rengenas,jeigu dirbat ar esat Sodros drausta.siuntima gali duoti tik stomatologas-odontologas,seimos gydytojas ji gali tik perrasyti,jei gerai su juo sutariate mirksiukas.gif kadangi zalgiryje tenka laukti priemimo,ir kartais tai trunka ilgiau,nei menesi,siuntimo galiojimo laikas speja pasibaigti.tokiu atveju,atnesus siuntima,ji perrasyti turi teise Jusu seimos gydytojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 16, 23:35)
jeigu turit siuntima,nekainuos niekas,tik rengenas,jeigu dirbat ar esat Sodros drausta.siuntima gali duoti tik stomatologas-odontologas,seimos gydytojas ji gali tik perrasyti,jei gerai su juo sutariate mirksiukas.gif kadangi zalgiryje tenka laukti priemimo,ir kartais tai trunka ilgiau,nei menesi,siuntimo galiojimo laikas speja pasibaigti.tokiu atveju,atnesus siuntima,ji perrasyti turi teise Jusu seimos gydytojas 4u.gif

4u.gif O ar privatus odontologas išrašo tą siuntimą ar reikia eiti pas savos klinikos, kurioje aš prirašyta, stomotologą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 16 sausio 2012 - 23:40
QUOTE(Fiorella @ 2012 01 17, 00:40)
4u.gif O ar privatus odontologas išrašo tą siuntimą ar reikia eiti pas savos klinikos, kurioje aš prirašyta, stomotologą?  g.gif

bet kuris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 16, 23:47)

Labai gerai, bus proga pirmadienį paprašyti thumbup.gif Labai ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 01 17, 00:57)
Labai gerai, bus proga pirmadienį paprašyti thumbup.gif Labai ačiū už atsakymą  4u.gif  4u.gif

visad prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 01 16, 22:39)
Jo,nekas zodziu su tokiom operacijomis. Pavydu kam viskas praeityje, nes nemenkai apniaukia nuotaika tokie dalykai. Is nervu suedziau ospamox antibiotiko tablete, del viso pikto, manau pora dieneliu pagersiu.
Blin ir dar neapsiziurejau, kad nimesilio nebeturiu,o danti jau gelia kaip turi buti, laukia smagi naktele  verysad.gif

As irgi pagalvoju, kad geriausia turbut visus iskart salint, tada iseini i biuleteni savaitei , atkenti ir ramu. O cia dabar nei gyvas, nei mires, po viena danti rauna, i darba eit reikia, o skauda ir nieko gero tikrai.

Nu apmetyket mani plytom, bet nesuprantu kaip galima savivaliaut antibiotikais? Per tokius gerinejimus- del visa paikta, paskui i issivysta MRSA i kiti veliniai. I kai reik antibiotiku, nebepaded... Ech...
Neisizeisk, bet Ospamoksas ne nuo nervu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 01 17, 20:19)
Nu apmetyket mani plytom, bet nesuprantu kaip galima savivaliaut antibiotikais? Per tokius gerinejimus- del visa paikta, paskui i issivysta MRSA i kiti veliniai. I kai reik antibiotiku, nebepaded... Ech...
Neisizeisk, bet Ospamoksas ne nuo nervu. blush2.gif

Flegma reikejo paskaityt anksciau ir butum pamacius, kad yra indikacija wink.gif nusprendziau nerizikuoti, tegul jie uzmusa tas bakterijas visas zaizdoje, nes tas kvapas ir isskyros man nepatinka.

Siaubas kokia as dabar priklausoma nuo nuskausminamuju, nakti nepamiegojau koks skausmas buvo, turbut buciau beleka atidavus uz Nimesilio pakeli kurio nebeturejau, ryte 7val jau stovejau prie vaistines kaip tas narkomanas ir laukiau kol man doze parduos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 01 17, 20:50)
Flegma reikejo paskaityt anksciau ir butum pamacius, kad yra indikacija wink.gif nusprendziau nerizikuoti, tegul jie uzmusa tas bakterijas visas zaizdoje, nes tas kvapas ir isskyros man nepatinka.
Siaubas kokia as dabar priklausoma nuo nuskausminamuju, nakti nepamiegojau koks skausmas buvo, turbut buciau beleka atidavus uz Nimesilio pakeli kurio nebeturejau, ryte 7val jau stovejau prie vaistines kaip tas narkomanas ir laukiau kol man doze parduos  blink.gif

Skaiciau... i rasei vakar ka kaip i geriau.Rasei, ka ne puliai ein. I ka patinims atlegst. Jei kokia zaraza metas, tai nemanau, ka geriau bun...patinims tada da didetu. Butu sudinai( atsiprasau uz issireiskima). Manau, ka jei but blogai, tai daktariki but liepus antibiotikus gert. g.gif
P.S. Narkomanai nakti but kokia"doze" susiraden. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet va geriu ir kaip ranka nueme man ta supuvusio danties fenomena. Siandien iseme siulus, jau daraus laimingesne kad gyja smile.gif galetu tik neskaudet.
Atsakyti
Nu va laukia ir manes sitas dziaugsmelis. Pacio traukimo metu jauciamas skausmas? as kazkaip labiausiai bijau kad jausiu viskas kai man zandikauli rauna koki biggrin.gif doh.gif
Atsakyti