Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(justyte @ 2012 01 16, 18:52)
tik paklausinėjo apie alergijas.

Man tai, kai atėjau pirmą kartą į tą kliniką, davė užpildyti anketą, apie alergiją, persirgtas ligas, esamas ligas (tokias kaip cukrinis diabetas).

Šiaip man niekad po rovimo nesiuvo. Aš skalaudavau su Dentosept- tai yra spiritinė žolelių tinktūra, bet tikrai labai veiksminga priemonė.
Atsakyti
Paskaičiau, na kad operavo Laimme. Tai turėjo užsiūti žaizdą, tai kaip į vidų tas maistas patenka g.gif

Po paprasto rovimo kartais siūna, kartais ne. Po operacijos turi siūti, nes atidengia žandikaulį, kad neišdygusį dantį pašalintų.
Atsakyti
Siuvo ir operavo man, skalaut, tai skalavau ir as, ir dantis valiau,tik labai atsargiai,kad neuzgauciau, gal to nepakako.
Kai taip kraujavo, nesusidare kresulys man ir todel i zaizda patenka lengvai kokie negerumai per siules, kurie ir duoda ta kvapa ir isskyras tokias,bet ne puliai, jausmas nekoks, nes atrodo kad supuvusi danti tureciau burnoj. Siaip keista tikrai. Treciadieni eisiu pas ja, siulus isimt, nors man jau keli siuliukai iskrito. Na tikiuosi, kad nieko blogo, kartais suabejoju ar tiket tuom ka sako odontologe. Kad man ten koks zandikaulis negenda ar panasiai, bet butu kiti pozymiai, patintu,paraustu ir panasiai. O dabar patinimas kaip tik jau siandien atsileides yra beveik visai ir issiziot normaliai galiu.

Reikes isigyti Dentosept, nes nepirma kart girdziu, kad neblogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 16 sausio 2012 - 19:37
QUOTE(Laimme @ 2012 01 16, 20:33)
Siuvo ir operavo man, skalaut, tai skalavau ir as, ir dantis valiau,tik labai atsargiai,kad neuzgauciau, gal to nepakako.
Kai taip kraujavo, nesusidare kresulys man ir todel i zaizda patenka lengvai kokie negerumai per siules, kurie ir duoda ta kvapa ir isskyras tokias,bet ne puliai, jausmas nekoks, nes atrodo kad supuvusi danti tureciau burnoj. Siaip keista tikrai. Treciadieni eisiu pas ja, siulus isimt, nors man jau keli siuliukai iskrito. Na tikiuosi, kad nieko blogo, kartais suabejoju ar tiket tuom ka sako odontologe.

Reikes isigyti Dentosept, nes nepirma kart girdziu, kad neblogas

man buvo lygiai tas pats su abiem israutais protiniais.ir plius dar nezmoniskai skaudejo.tai po savaites nuvaziavau pas chirurge kuri man rode,tai isplove zaizda,uzdejo kazkokiu vaistuku kuriu skonis kaip gvazdikeliai doh.gif ir praejo smile.gif ir abu kartus lygiai tas pats kartojosi doh.gif
Atsakyti
Vieną operaciją apturėjau gan senokai. Dabar niekaip neprisiverčiu eiti rautis kitų triejų dantų, kurie jau stumia greta esančius... Buvo gal du metai paranoja eiti pas odontologus, ne kartą teko ir valerijonų man nešti ir pan., tai vat, nebenoriu vėl to išgyventi... Klausimas, kur galima tartis, kad tave pilnai užmigddytų ir visus tris likusius dantis išrautų nejaučiant visų operacinių skausmų? unsure.gif Nes dar tris kartus to neištverčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 01 16, 19:41)
Vieną operaciją apturėjau gan senokai. Dabar niekaip neprisiverčiu eiti rautis kitų triejų dantų, kurie jau stumia greta esančius... Buvo gal du metai paranoja eiti pas odontologus, ne kartą teko ir valerijonų man nešti ir pan., tai vat, nebenoriu vėl to išgyventi... Klausimas, kur galima tartis, kad tave pilnai užmigddytų ir visus tris likusius dantis išrautų nejaučiant visų operacinių skausmų?  unsure.gif Nes dar tris kartus to neištverčiau  unsure.gif

Manau, kad tik Žalgirio g.
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 16, 20:38)
man buvo lygiai tas pats su abiem israutais protiniais.ir plius dar nezmoniskai skaudejo.tai po savaites nuvaziavau pas chirurge kuri man rode,tai isplove zaizda,uzdejo kazkokiu vaistuku kuriu skonis kaip gvazdikeliai doh.gif ir praejo smile.gif ir abu kartus lygiai tas pats kartojosi doh.gif

Skauda ir man, geriu nimesili pries miega ir ryte. Galejo ir man kokiu vaistu uzdeti, ne gi gaila, tikrai butu ramiau, ir nereiktu cia man kankintis. Tu gal pati issireikalavai? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 01 16, 19:41)
Vieną operaciją apturėjau gan senokai. Dabar niekaip neprisiverčiu eiti rautis kitų triejų dantų, kurie jau stumia greta esančius... Buvo gal du metai paranoja eiti pas odontologus, ne kartą teko ir valerijonų man nešti ir pan., tai vat, nebenoriu vėl to išgyventi... Klausimas, kur galima tartis, kad tave pilnai užmigddytų ir visus tris likusius dantis išrautų nejaučiant visų operacinių skausmų?  unsure.gif Nes dar tris kartus to neištverčiau  unsure.gif

Bet po operacijos vistiek skaudės unsure.gif Klinikose užmigdytų. O jūs rauti ar operuoti norit? Aš tai tikrai visų neoperuočiau vienu metu, nebent abu iš vienos pusės, nes kaip valgyt reiks, jei su vienu operuotu kančia.
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2012 01 16, 20:51)
Skauda ir man, geriu nimesili pries miega ir ryte. Galejo ir man kokiu vaistu uzdeti, ne gi gaila, tikrai butu ramiau, ir nereiktu cia man kankintis. Tu gal pati issireikalavai? smile.gif

ne ,tiesiog sakiau,kad skauda nezmoniskai(man rove viena,po dvieju savaiciu kita ir visa sita laika gyvenau ant vaistu nuo skausmo galima sakyt).tai kai jau antra isrove man ir vel skausmai uzejo ir vel atvaziavau,tada israse leidziamu nuo skausmo dar.siaip labai maloni ir rupestinga mano gydytoja buvo,jei bus dar kokiu didesniu bedu gyvenime su dantukais butinai pas ja kreipsiuos vel.
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2012 01 16, 20:02)
Bet po operacijos vistiek skaudės  unsure.gif Klinikose užmigdytų. O jūs rauti ar operuoti norit? Aš tai tikrai visų neoperuočiau vienu metu, nebent abu iš vienos pusės, nes kaip valgyt reiks, jei su vienu operuotu kančia.

Tai man pooperacinis ne toks baisus kaip ką patyriau tą vieną apačioj dešinėj beoperuojant. Pas mane septintukai išaugę 8 vietoje, tai 8 dantys begalo toli, neįsivaizduoju kaip ten viršuj juos pasiektų, nes dabar tvarkiausi 7, galvojau numirčiau, jei man viršuj 8 operuotų, nes vos tą 7 prigavo(ir aplamai labai keistai, tie mano septinti grynai kaip 8 atrodo, tvarkė man tą dantį ir visą laiką stebėjosi kaip čia man taip)... doh.gif

Aš operuoti noriu, nes man jie tiesiog guli horizontaliai, tai ir visa ta procedūra sudėtinga, o ir šaknys visos kabliuko forma, nors imk ir į žvejybą neškis doh.gif

Pavalgyt pavalgysiu košes, bus tik į naudą, gražiau atrodysiu, žinau kaip skauda, nieko nepadarysi, bet geriau vieną kartą atkenėsiu, nei kad dar tris kartus, tada dešimtmetį pas stomotologą bijosiu nueiti, net dantų pasitikrinti lotuliukas.gif O tai ir dabar kartais reikia valerijonų įkalti prieš ten apsilankant... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 01 16, 21:11)
Tai man pooperacinis ne toks baisus kaip ką patyriau tą vieną apačioj dešinėj beoperuojant. Pas mane septintukai išaugę 8 vietoje, tai 8 dantys begalo toli, neįsivaizduoju kaip ten viršuj juos pasiektų, nes dabar tvarkiausi 7, galvojau numirčiau, jei man viršuj 8 operuotų, nes vos tą 7 prigavo(ir aplamai labai keistai, tie mano septinti grynai kaip 8 atrodo, tvarkė man tą dantį ir visą laiką stebėjosi kaip čia man taip)...  doh.gif

Aš operuoti noriu, nes man jie tiesiog guli horizontaliai, tai ir visa ta procedūra sudėtinga, o ir šaknys visos kabliuko forma, nors imk ir į žvejybą neškis  doh.gif

Pavalgyt pavalgysiu košes, bus tik į naudą, gražiau atrodysiu, žinau kaip skauda, nieko nepadarysi, bet geriau vieną kartą atkenėsiu, nei kad dar tris kartus, tada dešimtmetį pas stomotologą bijosiu nueiti, net dantų pasitikrinti  lotuliukas.gif O tai ir dabar kartais reikia valerijonų įkalti prieš ten apsilankant... doh.gif

na tai zalgiris tikrai pasalins.man siule arba visus 4 kartu salinti,arba po 2.tad drasiai eikit ten i klinika ir prasykit siuntimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 16, 21:08)
ne ,tiesiog sakiau,kad skauda nezmoniskai(man rove viena,po dvieju savaiciu kita ir visa sita laika gyvenau ant vaistu nuo skausmo galima sakyt).tai kai jau antra isrove man ir vel skausmai uzejo ir vel atvaziavau,tada israse leidziamu nuo skausmo dar.siaip labai maloni ir rupestinga mano gydytoja buvo,jei bus dar kokiu didesniu bedu gyvenime su dantukais butinai pas ja kreipsiuos vel.

Jo,nekas zodziu su tokiom operacijomis. Pavydu kam viskas praeityje, nes nemenkai apniaukia nuotaika tokie dalykai. Is nervu suedziau ospamox antibiotiko tablete, del viso pikto, manau pora dieneliu pagersiu.
Blin ir dar neapsiziurejau, kad nimesilio nebeturiu,o danti jau gelia kaip turi buti, laukia smagi naktele verysad.gif

As irgi pagalvoju, kad geriausia turbut visus iskart salint, tada iseini i biuleteni savaitei , atkenti ir ramu. O cia dabar nei gyvas, nei mires, po viena danti rauna, i darba eit reikia, o skauda ir nieko gero tikrai.
Atsakyti