Visu/pirma/sorry/kad/rasau/taip..tarpas/nebeveikia/klaviaturoj
Isoperavo/ir/man/neisdygusi/horizontaliai/isaugusi/protini/danti. Na/nemaniau,kad/taip/bus/blogai. Po/operacijos/niekaip/nesustojo/kraujuoti/zaizdos/buvau/issigandusi/nakti/net/greitaja/kvieciausi/kai/visa/kruvina/pabudau, tai/liepe/vaziuoti/i/Zalgiri/pas/budinti/odontologa/kadangi/buvau/viena/ir/nebuvo/su/kuo/nuvaziuoti/tai/prasikankinau/visa/nakti zandas/sutino/visas. Kraujavo/dvi/dienas/net/nezinia/nuo/ko/toks/kraujavimas, gal/nuskausminamieji/suskystino/krauja /skambinau/gydytojai/ji/zinoma/sake/kad/neturetu/taip/buti... Dabar/jau/ketvirta/diena/yra/po/traukimo/ir/jauciu/is/uzsiutos/zaizdos/nemalonu/kvapa/ir/isskyras/nors/skalauju/ir/valau/dantis. turbut/uzdegimas/isimete??uz/triju/dienu/turiu/eiti/pas/gydytoja, tai/mastau/ar/laukti/ar/anksciau/skambintis. turiu/antibiotiku/bet/ziauriai/nenoriu/pradet/ju/gert/kol/nezinau/ar/tikrai/yra/indikacija/tai/daryt. Jau/ir/taip/Nimesili/geriu/daznai/nes/kitaip/nepabuciau/ir/neuzmigciau/nes/skauda. tai/va/mastau/ka/daryti
Baisu/ir/pagalvot/nes/dar/du/tokie/neisdygeliai/laukia/savo/eiles /operacijai:oh
QUOTE(Laimme @ 2012 01 15, 14:37)
Laimme, nelaukite ir eikite pas gydytoją, taip tikrai neturi būti. Pirmą dieną gali vos vos pakraujuoti, bet ne taip.
Kai aš operavausi, man sakė, kad jei kas ne taip, iš karto skambinti jiems.
Tad nelaukite ir kuo greičiau eikite pas gydytoją.
QUOTE(Laimme @ 2012 01 15, 14:37)
Aš irgi patarčiau kreiptis į gydytoją.
Šiaip teko girdėti, kad labai kraujuoja, kai rauna mėnesinių metu. Netgi tai kažkurioj temoj patvirtino gydytoja, kad geriau nerauti dantų tomis dienomis.
Na/ne/tokio/sutapimo/kaip/menesines/nebuvo. Gal/gydytoja/kokia/kraujagysle/pazeide. Lieka/tik/speliot. Nepriskambinu/jai/siandien/matyt/todel/kad/sekmadienis .Ryt/tikiuosi/teiksis/apziuret/nes/iki/to/nurodymus/telefonu/tik/deste.
Laimme kokiu antibiotiku turit? Jei atitinkami, patarciau pradet juos imt, nes is aprasymu 100% uzdegimas ir geriau nedelst skalauk atvesusiu virintu sudintu vandeniu kas kelios valandos ir sveik
Einu uz valandos pas gydytoja, sake isplaus ir paziures kaip ir kas ten. Manau,kad antibiotikai neisvengiami. Tik mastau del ko toks komplikuotas gyjimas, nes laukia dar du tokie traukimai,todel imu mastyti, gal keisti operuojanti gydytoja. Nors gal cia mano pacios organizmas taip nesusidorojo,plius dar ziema prisideda speju.
QUOTE(x.sima @ 2012 01 16, 16:07)
ar visos pries raunant protinius daretes kraujo tyrimus? Man gydytoja nieko neminėjo, kad ju reikia..
O kodėl reikėtų? Nei dariausi, nei man kas apie juos ką sakė
QUOTE(x.sima @ 2012 01 16, 17:07)
Sveikos,
noriu pasitikslinti, o ar visos pries raunant protinius daretes kraujo tyrimus? Man gydytoja nieko neminėjo, kad ju reikia.. sveikatos problemu neturiu, bet tiesiog galvoju, kokia praktika tokiais atvejais taikoma..
noriu pasitikslinti, o ar visos pries raunant protinius daretes kraujo tyrimus? Man gydytoja nieko neminėjo, kad ju reikia.. sveikatos problemu neturiu, bet tiesiog galvoju, kokia praktika tokiais atvejais taikoma..
reikia darytis.turiu siuntima,tai sake butinai pasidaryti tyrimus ir is daktaro gauti isvada,ka operuoti gali sprendzaiu dilema ar pasirasyti tam traukimui
QUOTE(x.sima @ 2012 01 16, 16:07)
Sveikos,
Ne, gydytojas nieko nesakė nei prieš protinių rovimą, nei prieš kitas procedūras (sinuso dugno pakėlimą, implantaciją).
Na va grizau is gydytojos, tai praplove zaizda, sako is isores tikrai graziai atrodo, turbut del maisto likuciu kurie prilenda i zaizda sako tas blogas kvapas, dave toki dideli svirksta ir liepe ivedus i krasteli plauti su vandeniu ir druska. O antibiotikai sake jeigu jau nepradejau gerti, tai jau nebera tikslinga, nebent imtu blogeti situacija.
Ir kresejimo tyrimus sake butinai pasidaryti ir noretu juos matyti, kai toks kraujavimas buvo. Kadangi dar du tokie dantu salinimai laukia.
Ir kresejimo tyrimus sake butinai pasidaryti ir noretu juos matyti, kai toks kraujavimas buvo. Kadangi dar du tokie dantu salinimai laukia.
QUOTE(Laimme @ 2012 01 16, 17:05)
Na va grizau is gydytojos, tai praplove zaizda, sako is isores tikrai graziai atrodo, turbut del maisto likuciu kurie prilenda i zaizda sako tas blogas kvapas, dave toki dideli svirksta ir liepe ivedus i krasteli plauti su vandeniu ir druska. O antibiotikai sake jeigu jau nepradejau gerti, tai jau nebera tikslinga, nebent imtu blogeti situacija.
O tau paprastai rautas dantis, ar operuota? Kaip ten maisto gali prislįsti? nesiuvo žaizdos? Man tai viską susiuvo, tai nebent prie siūlų maisto likučiai būtų prikibę, bet tikrai ne į žaizdą. O skalauti reiktų po kiekvieno pavalgymo burną, kad maisto likučiai išsiplautų.
Jokių kraujo tyrimų nedarė man, tik paklausinėjo apie alergijas.