QUOTE(Irtisa @ 2012 01 12, 12:11)
Na as ir praeita penktadieni KMUK issioperavau du prorinius neisdygusius dantis. Bet kurie zmones 4 is kart issioperuoja tai reikia jiems rankas paspaust
4 is kart nesirysciau jau vien del to kad pavalgyt be siauduko tai be sansu. Jau su dviem isoperuotais vienoje puseje yra ka veikti, kol arbatini sauksciuka ikisi i burna, apie kramtyma gera tai pamirst reikia, su sveika puse tik biskiuka apkramtai ir vsio.
O norejau paklausti mamyciu, perejusiu ta "smagia" procedura, kada jums normaliai zandas jau ne istines buvo ir kada jau normalu sauksta i rankas paemet?
Aš trečia dieną jau pradėjau normaliai valgyti, iš pradžių skaudėjo labai, bet po truputį kramtamt, gal prasimakštino ir tas skausmas tikrai sumažėjo, bet maistą valgiau tikrai mažais kąsneliais ir atsargiai, kad nesukramtyčiau patinusios gleivinės, bei kramčiau su sveika puse. Po savaitės žandas tik truputi patinęs bebuvo, bet atsirado mėlynė, tik geltona. Bet man po 1 dantį operavo, tai kaip su 2 iš karto nežinau. Beje aš nuolat skalavau burną, net nežinau kiek kartų per dieną. Po kiekvieno pavalgymo atsargiai išsivalydavau dantis, nusipirkau labai labai mikštą dantų šepetuką, net jei pakliūdavo kur ne namie valgyt, tualete išsivalydavau po to dantis. Turėjau paranoją, kad nesigautų užkrėtimas koks
Man audiniai po savaitės beveik sugiję buvo, o po 2 savaičių visiškai sugiję.