Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(ewasadz @ 2011 11 27, 13:06)
man penktadieni isoperavo protini danti, visas zandas istynes, skauda, viduje matosi  geltoni puliai, geriu antibiotikus... kaip jus jauciates po danties rovimo, ar irgi baisiai tynsta? ryt einu pasitikrint, bijau, kad kas blogo nebutu... man siuvo, bet apie siulu traukima nieko nesake...

Kai išoperuoja viskas sunkiau būna.Man 2 operavo,o su 1 pjovė mažai ir nesiuvo nieko.Jei apie siūlų traukimą nekalbėjo vadinasi tirpstantys.Nors pas mane netirpstantys buvo,bet krist pradėjo po savaitės patys.Nes man sakė,kad trauks po 10 d.bet tiek išsilaikė tik 2 siūlės iš 5 ar 6
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 24, 18:42)
o kodel jus juos raunate visos? g.gif  nu man pamaude 4 dienas, dabar tvarkingas dantis papildomas atsirado....Ar cia tik tuo atveju jeigu jie neteisingai auga?

Kai odontologas padaro panoramine nuotrauka ir mato reikia rauti ar ne, man asmeniskai visus dantis sukreivino protiniu dantu islindimas,o labiausiai suaktyvejo ju dygimas per nestuma ir po gimdymo. jei neisdyge tai dar nereiskia kad ju rauti nereikia.,mano mamai 50m o suzinojo kad reik isoperuoti protini ,kad nuo jo jai visi dantys atrodo kad skauda,o net neisdyges,
QUOTE(bembyze @ 2011 11 24, 18:57)
cia kiekvienam priklauso nuo zandikaulio, sudejimo, protiniai dazniausiai isauga kreivai ir stumia kitus dantis, juos kreivindami ir pan, pas mane asmeniskai zandikaulis per mazas ir protiniam ner vietos.

drinks_cheers.gif

QUOTE(sambuka** @ 2011 11 24, 20:18)
Kiek kainavo visas malonumas?
Man ir vienas protinis kreivai auga,o jo dar net nesimato.Turiu siuntima i Kauno klinikas.
Gal kas zinot gera chirurga klinikose?

danties operacija 200, paprastas traukimas 80 as privaciai dariausi.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
ar yra čia dar šioj temukėj pasisakančių? va tik ką grįžau iš stomatologės, skauda protinį dantį, iš kart siūlė traukt ir viskas. aš nesutikau, nes ir taip pusę dantų neturiu(aišku dauguma protezuotų, bet yra ir tuščių vietų) blush2.gif na tai uždėjo vaistų, nors truputį nuskausmino, bet vistiek žiauriai skaudėjo, ir dabar vaistų veikimas į pabaigą, o skauda kaip cry.gif cry.gif cry.gif liepė ateit ketvirtadienį ir būt nusiteikus traukimui, bet aš nenoriu traukt doh.gif nesuprantu kodėl taip nori man tą dantį ištraukt, aš juk noriu, kad išgydytų. beje ji sako, brangiai kainuos gydymas, bet ar tai priežastis traukt? šiandien 80lt sumokėjau už vaistų uždėjimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 06, 20:24)
sveikutės 4u.gif
ar yra čia dar šioj temukėj pasisakančių? va tik ką grįžau iš stomatologės, skauda protinį dantį, iš kart siūlė traukt ir viskas. aš nesutikau, nes ir taip pusę dantų neturiu(aišku dauguma protezuotų, bet yra ir tuščių vietų) blush2.gif  na tai uždėjo vaistų, nors truputį nuskausmino, bet vistiek žiauriai skaudėjo, ir dabar vaistų veikimas į pabaigą, o skauda kaip cry.gif  cry.gif  cry.gif liepė ateit ketvirtadienį ir būt nusiteikus traukimui, bet aš nenoriu traukt doh.gif  nesuprantu kodėl taip nori man tą dantį ištraukt, aš juk noriu, kad išgydytų. beje ji sako, brangiai kainuos gydymas, bet ar tai priežastis traukt? šiandien 80lt sumokėjau už vaistų uždėjimą doh.gif

Jei is jo nieka gera, tai kam skausma kentet? Arba pinigus sukist uz gydyma, o paskui ji traukt, nes skausmai nepraein?
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 06, 20:44)
Jei is jo nieka gera, tai kam skausma kentet? Arba pinigus sukist uz gydyma, o paskui ji traukt, nes skausmai nepraein?

Va va. drinks_cheers.gif Asmeninė patirtis rodo, kad geriau iš karto traukti nei gydyti, man gydytojas iš karto liepė gydyti, o kas iš to užtenka truputį sušalti ir ima skaudėti. O dar jis šalia protezuoto priešpaskutinio danties, ten į tarpą kaip visko prilenda- tai ir iškrapštyti sunku prieiti. Jau geriau iš karto ištraukęs būtų.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 06, 20:44)

QUOTE(Florestina @ 2011 12 06, 20:51)
Va va. drinks_cheers.gif Asmeninė patirtis rodo, kad geriau iš karto traukti nei gydyti, man gydytojas iš karto liepė gydyti, o kas iš to užtenka truputį sušalti ir ima skaudėti. O dar jis šalia protezuoto priešpaskutinio danties, ten į tarpą kaip visko prilenda- tai ir iškrapštyti sunku prieiti. Jau geriau iš karto ištraukęs būtų.

žinokit šitoj temoj kai pasiskaičiau, koks sudėtingas protinių dantų traukimas, tai jau susimasčiau kad ryt eisiu pas kitą stomatologą ir jo nuomonės dar paklaust blush2.gif kiek protinis dantis turi kanalų? tris?
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 06, 22:12)
žinokit šitoj temoj kai pasiskaičiau, koks sudėtingas protinių dantų traukimas, tai jau susimasčiau kad ryt eisiu pas kitą stomatologą ir jo nuomonės dar paklaust blush2.gif  kiek protinis dantis turi kanalų? tris?

Cia kaip kam...i ziurint kokias saknys. Da manau, ka bjauresnis reikals, kai skaudanti banda isverst...
As neperseniausiai 2 atidaviau dantuku fejai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 06 gruodžio 2011 - 22:30
QUOTE(Flegma @ 2011 12 06, 22:29)
Cia kaip kam...i ziurint kokias saknys. Da manau, ka bjauresnis reikals, kai skaudanti banda isverst...
As neperseniausiai 2 atidaviau dantuku fejai...

žinokit nusprendžiau ryt apsilankyt pas kitą stomatologę, noriu dar ir kitos nuomonę išgirst. parašysiu ryt, ką kita sakys mirksiukas.gif kai pusę savų dantų neturiu tai kovoju už kiekvieną savą dantį geda2:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkrose: 06 gruodžio 2011 - 22:33
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 06, 23:33)
žinokit nusprendžiau ryt apsilankyt pas kitą stomatologę, noriu dar ir kitos nuomonę išgirst. parašysiu ryt, ką kita sakys mirksiukas.gif  kai pusę savų dantų neturiu tai kovoju už kiekvieną savą dantį geda2:

Aaaa... jasna tada...
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 06, 22:42)
Aaaa... jasna tada...

bet tai kaip supras kai grįžau skaudėjo, apsišarvojau vaistais prie lovos nakčiai, turiu nimesilio, dar dolmen nusipirkau, o man neskauda, blink.gif kaip niekur nieko, lyg nebūtų jo ir skaudėję, nesuprantu kaip taip gali būt, jeigu gydytoja net pasiūlė nuo skausmo dolmen nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 06, 21:12)
žinokit šitoj temoj kai pasiskaičiau, koks sudėtingas protinių dantų traukimas, tai jau susimasčiau kad ryt eisiu pas kitą stomatologą ir jo nuomonės dar paklaust blush2.gif  kiek protinis dantis turi kanalų? tris?

Man du išrovė visiškai lengvai.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 06, 22:33)
kai pusę savų dantų neturiu tai kovoju už kiekvieną savą dantį geda2:

Bet argi jie nors kiek dalyvauja kramtyme? Aš irgi daug jau neturiu, bet nė trupučio nesigailiu protinių atsikračiusi (tiesa, tik 2 viršutinius turėjau, apačioj taip ir neišdygo).
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 06, 19:24)
nesuprantu kodėl taip nori man tą dantį ištraukt

Rūpinasi jūsų finansais mirksiukas.gif Anksčiau ar vėliau vis tiek teks išraut.
Atsakyti