Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Sveikos 4u.gif

turiu ir as klausima sia tema, man reikia rauti 4 protinius dantis, jie visi jau isdyge, pagal mano odontologa nereikia operuot, bet jis tokia isvada padare be jokios nuotraukos unsure.gif ir vienas dantis isauges horizontaliai. As ne gyvenu Lietuvoj, bet noreciau suzinot kiek kainuoja ten mazdaug operuot? Nes cia kiek sake baisiai brangu butu su narkoze unsure.gif o kitaip man baaaaaaaisaiiii baisu bijau.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2011 10 21, 12:35)
norejau paklausti kada skiria antibiotikus po siu dantu rovimo? ar tik po retinuotu pasalinimo operaciniu budu ar ir po normaliai isdygusio pasalinimo ar gali ir visai neskirti? smile.gif

??
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2011 10 27, 18:08)

Gal kai rovimas sudėtingas arba yra infekcija, arba bijoma infekcijos po operacinio rovimo. Man neskyrė, nes abu rovimai nebuvo sudėtingi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 10 27, 19:49)
Gal kai rovimas sudėtingas arba yra infekcija, arba bijoma infekcijos po operacinio rovimo. Man neskyrė, nes abu rovimai nebuvo sudėtingi. 4u.gif

as geriau antibiotikus 2 ar tai 3 dienas. Toki trumpa kursa.
Atsakyti
labas, turiu klausimeli. Kai dygsta protiniai dantys, ar atsivepia desnos aplink kurmini danti? Kelios dienos skauda, ten jos atsivepe jauciu. Eisiu pas gyd., bet nezinau nei ka daryti kol pateksiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2011 11 08, 16:43)
labas, turiu klausimeli. Kai dygsta protiniai dantys, ar atsivepia desnos aplink kurmini danti? Kelios dienos skauda, ten jos atsivepe jauciu. Eisiu pas gyd., bet nezinau nei ka daryti kol pateksiu...  doh.gif

man tai skauda baisiai dantenas kai auga, negaliu net kramtyt ta puse, bet po kokios savaites nustoja skaudeje, po to vel po belenkiek laiko pradeda augt ir vel skauda doh.gif
Atsakyti
parekomenduokit kokia padoria gydytoja zalgirio klinikoje. ir gal kas turi kontaktus? buytina ten su siuntimu lekti dantu rauti? ar gali seimos gydytoja parasyti?
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas galetumete rekomenduoti gera odontologa Kaune? tiktu ir privatus pas kuri kainos nesikandzioja smile.gif Turiu net tris problemiškus protinius dantukus, o vienas jau ir su didziule skyle, tai jau nieko kito nebelieka kaip bent jau viena pasalinti... verysad.gif Kadangi Kaune gyvenu neperseniausiai tai neturiu savo odontologo, o pas bet ka eiti su tokia problema baisoka..
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2011 11 08, 19:03)
parekomenduokit kokia padoria gydytoja zalgirio klinikoje. ir gal kas turi kontaktus? buytina ten su siuntimu lekti dantu rauti? ar gali seimos gydytoja parasyti?

Šaikuvienė.Ji man vakar jau trečią protinį pašalino ir gruodį šalins 4.2 dantys visai neišdygę buvo,tai juos išpjovė,dabar šitas kiek padygęs buvo,tai tik truputį pjovė,o paskutinis irgi išpjovinėjamas bus.viskas super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 11 17, 10:04)
Šaikuvienė.Ji man vakar jau trečią protinį pašalino ir gruodį šalins 4.2 dantys visai neišdygę buvo,tai juos išpjovė,dabar šitas kiek padygęs buvo,tai tik truputį pjovė,o paskutinis irgi išpjovinėjamas bus.viskas super. thumbup.gif

As irgi pas ja roviau protini ir viena krumini.
Atsakyti
guglinau tuos dantis, nes antra diena baisiausiai maudzia visa kaire veido puse per apatineje puseje dygstanti dantuka doh.gif parasyta, kad jie auga 17-21m jaunuoliams, bet man 23eji ir tai dar net nepaskutinis, cia normalu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 20, 17:05)
guglinau tuos dantis, nes antra diena baisiausiai maudzia visa kaire veido puse per apatineje puseje dygstanti dantuka doh.gif  parasyta, kad jie auga 17-21m jaunuoliams, bet man 23eji ir tai dar net nepaskutinis, cia normalu? biggrin.gif

kai kuriems gali jie visikai neisdygti,man isdygo 25-kiu kazkur 4u.gif visi trys isdyge pilnai siuo metu,o vieno dar tik puse islinde,manau tai yra normalu.jeigu labai skauda siulyciau nueiti pas odontologa,nes buna ir komplikaciju su tais dygimais 4u.gif
Papildyta:
beje,man kai augo,tai visos dantenos skaudejo,su ta puse isvis kramtyti buvo neimanoma doh.gif
Atsakyti