QUOTE(Meshkiukas @ 2011 10 01, 15:43)
sveikos,man irgi reikia rauti protinius apacioje,nes jie neturi vietos isdygti,pastoviai maudzia. tai vat norejau truputi issiaiskinti is kur gauti siuntima operacijai,ar cia seimos gydytojas gali israsyti? nes siaip dantis taisausi privacai. ir gal rekomenduotumet koki gydytoja ir klinika kaune arba vilniuje?
be to kuriam laikui duoda bileteni? nes as dirbu parduotuvej su istinusiais zandais ir negaledama issiziot busiu nelabai naudinga turbut
tu pakalbek su savo odontologe, ka butu galima daryti su tais protiniais dantimis; kiekvienu atveju gali buti skirtingai, kai kada tik chirurgai imasi operacijos metu salinti dantis, kai kada toje pacioje klinikoje, kur gydaisi, gali pasalinti, nuo pacio atvejo sudetingumo manau viskas priklauso; man pvz. odontologe, pas kuria lankausi, atsisake traukti tuos dantis, nes sudetingas atvejis, todel israse siuntima chirurgo konsultacijai, uzsiregistravau ligonineje, nuvaziavau, apziurejo, jau is odontologes turejau panoramine burnos nuotrauka, pakalbejom, sutareme, kada galima operuoti ir tada jau planine tvarka atsiguliau i ligonine ir ta pati chirurge isoperavo, tuo viskas ir pasibaige; biuleteny buvau dvi savaites, po pirmos savaites apie darba net kalbos negalejo buti, veidas dar tebebuvo sutines, bet po dvieju jau isejau i darba; ligonineje man iskart pasake, kad biuletenis dviem savaitems, o paskui jau reikia eiti pas seimos gydytoja ir viskas priklauso nuo bendros savijautos, gali dar pratesti, jei savijauta prasta;
del narkozes tai man irgi atrodo, kad nuo kiekvieno individualaus atvejo sudetingumo priklauso, as pvz., kai db zinau, ka man dare, sunkiai isivaizduoju, kaip man be narkozes butu iseme tuos dantis, bet jeigu odontologas ar chirurgas mato, kad tuos dantis imanoma lengvai ir be narkozes pasalinti, tai turbut taip ir padarytu