Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Aš šiandien irgi roviausi, vieną dantį, privačiai. Trys metai jau kaip protiniai išaugę, nebuvo problemų, o šią savaitę užėjo skausmai.. Nebuvo labai žiauru, bet patinę, maudžia, nemalonu. Pats rovimas - visai neskaudėjo ir net nebijojau, bet kai viskas atitirpinėjo, buvo nekas.. Nors buvau iškart po rovimo kalus 2x ibuprofeno ir antibiotikų. Dabar, po visos dienos, skausmas atslūgo, bet nemalonu. Viskas pilnai atitirpo, ir taip juokingai siūlai styro, jaučiu. biggrin.gif Dėl likusių protinių - chirurgas pasiūlė nejudint, kol nėra problemų. Beje, pasiskaičius kainas privačių, čia temoje, pašiurpau. unsure.gif Buvau tikrai geroj klinikoj, žmogus daugiau chirurgija ir užsiima, už vieną dantį sumokėjau 150 Lt, plius antibiotikai. Kokybe labai patenkinta, viską paaiškino, taip atidžiai, rūpestingai, nelabai net ir jaudinaus. Rengeną darė po rovimo, kad patikrint, ar nieko neliko. Ar Žalgiryje padaro? Dabar labiausiai bijau, kad neįsimestu jokia infekcija, nes jau ir valgiau su kita puse. Na, tikėkimes greit ir gerai užgis.
Atsakyti
O ar buvo taip kam, kad labai skauda gerklę, kad vos seiles eina nuryt? unsure.gif
Atsakyti
Smagu skaityti, kaip viskas taip lengvai vyksta.. Greitai turetu uzgyti thumbup.gif

as su savo rovimu, tai aplenku sia tema, nesinori zmoniu gasdinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 09 03, 11:40)
Smagu skaityti, kaip viskas taip lengvai vyksta..  Greitai turetu uzgyti  thumbup.gif

as su savo rovimu, tai aplenku sia tema, nesinori zmoniu gasdinti  lotuliukas.gif

o kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 02, 20:52)
Aš šiandien irgi roviausi, vieną dantį, privačiai. Trys metai jau kaip protiniai išaugę, nebuvo problemų, o šią savaitę užėjo skausmai.. Nebuvo labai žiauru, bet patinę, maudžia, nemalonu. Pats rovimas - visai neskaudėjo ir net nebijojau, bet kai viskas atitirpinėjo, buvo nekas.. Nors buvau iškart po rovimo kalus 2x ibuprofeno ir antibiotikų. Dabar, po visos dienos, skausmas atslūgo, bet nemalonu. Viskas pilnai atitirpo, ir taip juokingai siūlai styro, jaučiu.  biggrin.gif

Patinimas man laikesi savaite su virsum.
Skaudejo ir visiems jau sakiau, kad blogiau jau nebebus doh.gif Jauciau daugmaz viska nuo iki. Apart siuvimo.
Negalejau valgyti ir prasizioti (del gerkles patinimo ir skausmo), bet vaistus siaip ne taip isgeriau.
Teko gerti visa savaite ax.gif Suvartojau virs 30 tableciu (buvau suskaiciavus, bet jau pamirsau). Be vaistu buvo neimanoma dirbti.. unsure.gif
Siulus istrauke po 2 savaiciu
Rove 2 h su trupuciu.
Kraujavo 2 dienas.
Na ir susiuvinejo nuo iki.. net gomuryje.

Viskas vyko taip sunkiai, nes mano dantukai buvo sveiki ir labai ilgos saknys. 2 is ju operacinio pobudzio. Vieno is protinuko saknys uzsilenkusios kabliuku. Taip pat vieno protinuko saknys nutruko ir dar sinusas atsivere isrovus protini, tai iskart dare plastika. Na zodziu sunku, bet savo sprendimo nesigailiu ir kitakart vistiek rauciau visus 4 is karto rolleyes.gif nes antrakart grizt i ta kede nebesugebeciau.. O ir gerai, kad artimiausiu metu tikrai ir neteks, o gal ir niekad jau daugiau tongue.gif
Atsakyti
Kaip sako mano gydytojas, kiekvienas atvejis individualus. Kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja į rovimą. Man nieko nesiuvo, jokių antibiotikų neskyrė ir viskas kuo puikiausiai sugijo ir jokių skausmų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 09 04, 16:43)
Kaip sako mano gydytojas, kiekvienas atvejis individualus. Kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja į rovimą. Man nieko nesiuvo, jokių antibiotikų neskyrė ir viskas kuo puikiausiai sugijo ir jokių skausmų nebuvo.

Tai va ar irgi taip norejau, deja biggrin.gif
Atsakyti
Novia, daug išknetėjos, medalis jums. smile.gif

QUOTE(Florestina @ 2011 09 04, 15:43)

Va va, tikrai, kad LABAI individualu. Mano situacija, palyginus su Novia'os, tai gėlytės.. Aš va keturios dienos po rovimo, NET žandas nebuvo patinęs, gal minimaliai, nuo skausmo tik kelias tabletes išgėriau, na, tik, kad tuos antibiotikus privalomus geriu. Kiek matau, žaizda pakankamai gražiai atrodo, jau norisi kuo greičiau siūlus, kad išimtų, nes erzint pradeda smile.gif Vienintelis nemalonus prisiminimas, kad pirmas dienas, ypač rytas, negalėjau seilių nuryt, nes, matyt, patino gerklė labiau nei žandas. g.gif
Atsakyti
iškentėjus*
Atsakyti
Na neuzilgo stosiu ir as i jusu kluba verysad.gif numatyta operacija po dvieju savaiciu, ispjaus 3 retinuotus protinius dantis, atrode operacija ir tiek, bet kai pasiskaiciau jusu patyrimus, tai o siaubeli, jau ir baisu pasidare unsure.gif ta pjaustyma man darys Klaipedos ligoninej, kazin kaip ten, ar yra kas ten buves traukesis
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2011 09 06, 22:14)
Na neuzilgo stosiu ir as i jusu kluba  verysad.gif  numatyta operacija po dvieju savaiciu, ispjaus 3 retinuotus protinius dantis, atrode operacija ir tiek, bet kai pasiskaiciau jusu patyrimus, tai o siaubeli, jau ir baisu pasidare unsure.gif ta pjaustyma man darys Klaipedos ligoninej, kazin kaip ten, ar yra kas ten buves traukesis

Ar tau trauks vienu metu su narkoze?
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 09 06, 23:21)
Ar tau trauks vienu metu su narkoze?

Aha vienu metu, keliom dienom paguldys i ligonine, sake, jei viskas gerai, paleis po poros dienu; na taip supratau, kad su narkoze
Atsakyti