Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 17, 16:40)
Gal kažką ne taip supratote. Beje, aš ėjau su siuntimu, tai ir kaina buvo atitinkama,
galite pažiūrėti, kiek ten burnos chirurgų ir burnos-žandikaulio chirurgų dirba. galėjo būti nemandagi ar dar kitaip negražiai elgėsi, nebent jūs atitinkamai elgėtės.
O dėl privačios klinikos atsiprašymas, kad daug ima, bet buvo sudėtingas atvejis - jų įprasta politika, o kas jiems belieka? Man tai nebūna geriau kai atsiprašo, kišenės dėl to nepapilnėja biggrin.gif

Viską taip supratau ir tikiu tuo žmogumi, kuris ten buvo. Siuntimą jis turėjo smile.gif
Žmogus tikrai labai malonus, duodu galvą nukirsti ax.gif
O jūsų geroji pasakė, kad ji viena biggrin.gif
O kas sakė, kad nemandagi? Sakiau, kad neprofesionaliai elgėsi. Šitaip nugąsdinus niekas nepaleidžia žmogaus, o jei jau taip blogai, tai trūks plyš reikia artimiausiu metu padėti, o ne po 2 mėn. rolleyes.gif Įsivaizduokite save tokioje situacijoje, bus lengviau rolleyes.gif
Nu va, o man patinka tokie malonūs žmonės, kurie net atsiprašo, man lengviau tada tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 17, 19:18)
Viską taip supratau ir tikiu tuo žmogumi, kuris ten buvo. Siuntimą jis turėjo smile.gif
Žmogus tikrai labai malonus, duodu galvą nukirsti ax.gif
O jūsų geroji pasakė, kad ji viena biggrin.gif
O kas sakė, kad nemandagi? Sakiau, kad neprofesionaliai elgėsi. Šitaip nugąsdinus niekas nepaleidžia žmogaus, o jei jau taip blogai, tai trūks plyš reikia artimiausiu metu padėti, o ne po 2 mėn. rolleyes.gif Įsivaizduokite save tokioje situacijoje, bus lengviau rolleyes.gif
Nu va, o man patinka tokie malonūs žmonės, kurie net atsiprašo, man lengviau tada tongue.gif

Ai, tai net ne jūs ten buvot, o kažkoks kitas žmogus. Tuomet čia jau sugedęs telefonas. Aš netikiu, kad kalbam apie tą pačią chirurgę. Dar viena dirba už tų pačių durų, galbūt tuos gandus girdėjote apie ją, nes nei jos padėjėja, nei ji pati nėra labai malonios, kiek pastebėjau, bet manoji chirurgė tikrai fantastiška. Dar nesu jokioje gydymo įstaigoje sutikusi tokio malonaus, taktiško, jautraus ir supratingo žmogaus. Ir su visais ji elgiasi vienodai maloniai.
Pati nebuvusi perpasakojate kito žmogaus žodžius. Čia jau dvigubai subjektyvu.
Gal tiesiog kažkas nepatiko, neįtiko ir išsiliejo.
Kodėl su visais žmonėmis, kiek mačiau, įskaitant ir mane, buvo elgiamasi supermaloniai, o būtent su tuo jūsų aprašytu žmogumi - ne? Fantastika. Ne kitaip. Kai pati apsilankysite ir pamatysite, koks tai iš tikro žmogus, tada ir rašykite tokius nepagrįstus kaltinimus.
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2011 05 10, 15:11)
poliklinikoj eiles, o as jau nebegaliu laukt... ir man kazkaip moraliskai geriau i privatu, ten ir maloniau priima ir galbut vaistukai geresni (cia as taip save guodziu, nes laaaabai bijau odontologu) smile.gif

drinks_cheers.gif prieš dvi dienas teko raut du protinius privačioj klinikoj , laukia dar du verysad.gif kadangi vienas pusiau išdygęs - tai darė kaip ir chirurginę operaciją - viską padarė super, vietoj ir nuskausminamų vaistų duoda, ir aptarnavimas nepalyginsi su polikliniku, ir žinoma darbo kokybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2011 05 18, 14:58)
drinks_cheers.gif  prieš dvi dienas teko raut du protinius privačioj klinikoj , laukia dar du verysad.gif  kadangi vienas pusiau išdygęs - tai darė kaip ir chirurginę operaciją - viską padarė super, vietoj ir nuskausminamų vaistų duoda, ir aptarnavimas nepalyginsi su polikliniku, ir žinoma darbo kokybė doh.gif

O jūs rovėte protinius dantis ir poliklinikoje, kad lyginate su darbo kokybe ir aptarnavimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 18, 17:07)
O jūs rovėte protinius dantis ir poliklinikoje, kad lyginate su darbo kokybe ir aptarnavimu? g.gif

Mano šeimos narys rovė - puikiai žinau visus pliusus ir minusus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2011 05 19, 15:16)
Mano šeimos narys rovė - puikiai žinau visus pliusus ir minusus  g.gif

Na, aš taip pat nėjau aklai - sesuo rovėsi Žalgiry, dar keli pažįstami, ir visų atsiliepimai patys geriausi, todėl ir ėjau. Bet čia, matyt, sėkmės dalykas, kaip ir visur kitur. Būna ir privačių nekokių, būna ir poliklinikų nekokių. Tiesiog nemanau, kad reikėtų taip apibendrinti, kad privačiose - tik gerai, o ne privačiose - tik blogai rolleyes.gif
Tiesiog pati asmeniškai įsitikinau, kad ir neprivačioje įstaigoje gali būti puikiau nei puiku už prieinamą kainą, ir kažkaip nemalonu skaityti, kad neprivačios klinikos yra kažkokia baisybė-blogybė.
Atsakyti
Sveikos mamytes, smile.gif
gal kam rove protini danti Aivaras Kontenis is J. Nargelaites-Zaliauskienes klinikos (Vilniuje, Baltrusaicio 9)? Parasykite, prasom, savo nuomone del jo darbo, nes man rekia pasalinti protinio danties saknis, t. y. danties virsunes nera, reikes krapstyti is dantenos saknys, kurios dar ir linkusios puluoti. Tai vat nezinau, gal tai jau sudetingas atvejis ir reikia kreiptis i Zalgirio ligonine? g.gif Nors man minetoje klinikoje pasake kad A. Kontenis gerai rauna, bet noretusi suzinoti ir nesaliska nuomone
Atsakyti
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2011 04 14, 16:20)
Na va, vėl po baisių skausmų buvau pas gydytoją, pasak jos, viskas gyja gražiai, uždegimo nėra, tokie skausmai kaip mano yra nenormalūs, bet ji nežino, dėl ko. Pakeitė vaistus, išrašė leidžiamų vaistų nuo skausmo, ir liepė laukti sad.gif Teks pačiai išmokti vaistus susileisti, iki šiol esu leidusi tik šuniui ir katinui biggrin.gif Dabar teks mokytis suleisti žmogui, t.y. sau biggrin.gif
"Smagumėlis"...

O kur jums salino danti, kokia gydytoja? Man paciai reikia salinti (t. y. krapstyti is dantenos) puliujancias ir skaudancias protinio danties saknis ir nezinau pas koki chirurga eiti, noretusi kad gerai, svariai istrauktu, nepaliktu kokio uzdegimo. Oi kaip bijau... bet traukti reikia kuo greiciau.
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 19, 18:53)
Na, aš taip pat nėjau aklai - sesuo rovėsi Žalgiry, dar keli pažįstami, ir visų atsiliepimai patys geriausi, todėl ir ėjau. Bet čia, matyt, sėkmės dalykas, kaip ir visur kitur. Būna ir privačių nekokių, būna ir poliklinikų nekokių. Tiesiog nemanau, kad reikėtų taip apibendrinti, kad privačiose - tik gerai, o ne privačiose - tik blogai rolleyes.gif
Tiesiog pati asmeniškai įsitikinau, kad ir neprivačioje įstaigoje gali būti puikiau nei puiku už prieinamą kainą, ir kažkaip nemalonu skaityti, kad neprivačios klinikos yra kažkokia baisybė-blogybė.

Dėl šito sutinku, bet tas biurokratizmas valdiškose doh.gif Reikia daug kantrybės turėti. Kaip ir buvo čia minėta, paskambinus registratorė vienaip šneka, chirurgė jau kitaip. Ir kodėl pasakyki man pas juos taip sudėtinga? Užrašo negreitai, ateini ir tik pakonsultuoja, nors traukti reiktų verkiant doh.gif Kodėl neįmanoma iš karto pasiimti įrankių ir dirbti? Tol, kol su žmogumi ginčijasi ir aiškina kaip čia viskas sunku ir sudėtinga, jau atliktų darbą. O į privačią paskambini, sako ateikit - padėsim. Tą pačią dieną viską sutvarko ir nesigirdėjo, kad žmonės dėl to mirtų. Juk privačiose nei ten stacionare laiko tris dienas, nei ką g.gif Susireikšmina kaži kaip tas Žalgiris ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylena @ 2011 05 25, 12:26)
Sveikos mamytes,  smile.gif
gal kam rove protini danti Aivaras Kontenis is J. Nargelaites-Zaliauskienes klinikos (Vilniuje, Baltrusaicio 9)? Parasykite, prasom, savo nuomone del jo darbo, nes  man rekia pasalinti protinio danties saknis, t. y. danties virsunes nera, reikes krapstyti is dantenos saknys, kurios dar ir linkusios puluoti. Tai vat nezinau, gal tai jau sudetingas atvejis ir reikia kreiptis i Zalgirio ligonine? g.gif  Nors man minetoje klinikoje pasake kad A. Kontenis gerai rauna, bet noretusi suzinoti ir nesaliska nuomone

QUOTE(Mylena @ 2011 05 25, 12:59)
O kur jums salino danti, kokia gydytoja? Man paciai reikia salinti (t. y. krapstyti is dantenos) puliujancias ir skaudancias protinio danties saknis ir nezinau pas koki chirurga eiti, noretusi kad gerai, svariai istrauktu, nepaliktu kokio uzdegimo. Oi kaip bijau... bet traukti reikia kuo greiciau.

Tokiais atvejais (kai pūliuoja, uždegimas) prieš operaciją išrašo antibiotikų kursą smile.gif Su šaknimis kuo puikiausiai susitvarko visi burnos chirurgai - toks jų darbas smile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 26, 11:06)
Dėl šito sutinku, bet tas biurokratizmas valdiškose doh.gif Reikia daug kantrybės turėti. Kaip ir buvo čia minėta, paskambinus registratorė vienaip šneka, chirurgė jau kitaip. Ir kodėl pasakyki man pas juos taip sudėtinga? Užrašo negreitai, ateini ir tik pakonsultuoja, nors traukti reiktų verkiant doh.gif Kodėl neįmanoma iš karto pasiimti įrankių ir dirbti? Tol, kol su žmogumi ginčijasi ir aiškina kaip čia viskas sunku ir sudėtinga, jau atliktų darbą. O į privačią paskambini, sako ateikit - padėsim. Tą pačią dieną viską sutvarko ir nesigirdėjo, kad žmonės dėl to mirtų. Juk privačiose nei ten stacionare laiko tris dienas, nei ką g.gif Susireikšmina kaži kaip tas Žalgiris ir tiek ax.gif

Dėl biurokratizmo sutinku drinks_cheers.gif Tačiau visgi privačiose nėra tokių eilių kaip Žalgiry, todėl ir tenka laukti. Kiek kartų buvau, visad prie kabineto laukdavo penki - dešimt žmonių. Chirurgai - irgi žmonės, jie negali kaip konvejeriai operuoti po dešimt dantų per dieną, taip jau yra. Kiek mačiau skubių atvejų, visad priimdavo iškart ir be eilės: tarkim pargriuvęs vaikas su kraujuojančia burna ir panašiai. Mano odontologė irgi ragino mane kuo skubiau išsioperuoti, nes dantis buvo nekokios būklės, tačiau Žalgiry operavo tik po mėnesio ir nieko baisaus nenutiko.
Jie negali imti ir operuoti čia ir dabar, turi tam būti paskirtas laikas, nes, kaip minėjau, žmonių srautai labai dideli. Pavyzdžiui mano vieną dantį operavo pusantros valandos, nes jis buvo išgedęs, trupėjo, teko nemažai pjaustyti, darkart vidury operacijos daryti rentgeną ir t.t., o kitą dantį išrovė per penkias minutes. Tad niekada nežinai kaip gali būti, tam ir skiriamas laikas.
O konsultacija prieš operaciją reikalinga panoraminei rentgeno nuotraukai padaryti bei pažiūrėti ar nėra uždegimo, nes uždegimo atveju prieš operaciją skiriamas antibiotikų kursas.
Privačiose nėra tokių eilių, nes kainos ne visiems įkandamos, todėl ir priima iškart ir su džiaugsmu.
Atsakyti
Sveiki, sūnui reikia traukti 4 protinius dantis. Turim siuntimą pas burnos chirurgę I. Margevičiūtę(Šiauliai, respublikinė poliklinika) Kokie atsiliepimai apie šią gydytoją? Taip pat noriu paklausti apie protinių dantų šalinimą - ar tai labai sudėtinga? Patys dantys dar neišdygę, bet šalinimas reikalingas dantų tiesinimui. Lauksiu atsiliepimų wink.gif...
Atsakyti
O aš trejetą dienų pasikankinau su skaudančiu protiniu.Galėjau gi ir vakar nuvažiuoti išsitraukti,bet galvojau,kad praeis.Šiandien nuvažiavau po 20 val. į Žalgirį,keliolika minučių pasėdėjau eilėje,pakvietė į kabinetą ir pasiūlė protinį traukti.Gerokai išgedęs pasirodo doh.gif.Dar pasiūlė ir kito (neprotinio) danties likusias šaknis tuomkart ištraukt.Po geros minutės dvejonių nutariau,kad trauksim tik protinį.O tai po dviejų dantų traukimo Joninės nelabai šventiškos gali būti g.gif .Nuskausmino,ištraukė ir tiek žinių thumbup.gif .Įdėjo paprastą tamponą,liepė sukandus palaikyti pusvalandį.Palaikiau gal valandą ir visa mano istorija.Dabar dar kraujuoja,bet ,esu įsitikinusi,kad taip ir turi būti.
Susimokėjau 60 Lt. Prieš miegą profilaktiškai išgersiu Ibumetin 200 mg.
Kažkaip man viskas labai paprasta.Ir esu įsitikinusi,kad bus viskas good.gif
Atsakyti