Įkraunama...
Įkraunama...

Vilties angelai

QUOTE(Jennifer @ 2011 12 18, 17:44)
Bet angelai skrenda skrenda ir tikiu, kad jų tikrai užteks  wub.gif
Gruodžio 27d.  koncertuosime Panemunės onkologinėje ligoninėje, manyčiau kokią 11h, dar tiksliai nesutarėme dėl laiko  ax.gif

o angelai ten irgi tada? Ar vėliau?
Atsakyti
smile.gif+2011 12 18, 21:42-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 12 18, 21:42)
o angelai ten irgi tada? Ar vėliau?

Angelai bus dalinami gruodžio 30d ax.gif 10h klinikose, 11-12h onkologiniame smile.gif
Atsakyti
Jennifer, ateinu tikrai su kalėdinėmis žiniomis smile.gif
Šiandien dukra iš 'Rasos' gimnazijos parvežė diiidelę dėžę angelų, angeliukų wub.gif Kol kas priglaudžiau juos savo namuose.. (nuotraukytę tų kūrinėlių galiu pažadėti tik po Kalėdų ax.gif ).
O vakar sulaukiau skambučio iš "Casa Lanos" - direktorė sakė, kad pas juos yra surinkta wub.gif 6 dėžės angelų.. Kvietė atvažiuot pasiimti. Pažadėjau, kad tarpušvenčiu užsuksim.
Man jau atrodo, kad akcija pavyko ir, ko gero, viršijo visus lūkesčius.

Ramau ir jaukaus Kūčių vakaro ir džiugių šv. Kalėdų visiems temos lankytojams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 12 23, 21:21)
Jennifer, ateinu tikrai su kalėdinėmis žiniomis  smile.gif 
Šiandien dukra iš 'Rasos' gimnazijos parvežė diiidelę dėžę angelų, angeliukų  wub.gif Kol kas priglaudžiau juos savo namuose.. (nuotraukytę tų kūrinėlių galiu pažadėti tik po Kalėdų  ax.gif ).
O vakar sulaukiau skambučio iš "Casa Lanos" - direktorė sakė, kad pas juos yra surinkta  wub.gif  6 dėžės angelų.. Kvietė atvažiuot pasiimti. Pažadėjau, kad  tarpušvenčiu užsuksim.
Man jau atrodo, kad akcija pavyko ir, ko gero, viršijo visus lūkesčius.

Ramau ir jaukaus Kūčių vakaro ir džiugių šv. Kalėdų visiems temos lankytojams  wub.gif

dahlia+++, tikrai taip, tu teisi, akcija pasisekė ir viršijo visus lūkesčius, vakar iš Panemunės parapijos raštinės sulaukėme nuostabių angelų dėžę ir dėželę, iš Garliavos duonos, susisiekiau su Casa Lana, minėjo apie 6dėžes, Spalvų namuose jų taip pat yra, šiandien buvau užsukusi į Neiduką, ten taip pat pridėta keletas dėžių, šiandien dar iš vieno darželio gavome nuostabių angelų dėžę, kuriuos gamino vaikučiai su tėveliais ir auklėtojomis, žodžiu, tiesiog fantastika. Labai tikiuosi, kad bus surašyti bent jau dauguma gaminusių angelus įstaigų, žmonių ir mes galėsime jiems padėkoti ax.gif
O angelus iš visų surinkimo taškų surinkinėsime 12.28d., 12.27d. 11h koncertuojame Panemunės onkologinėje ligoninėje, 12.30d. daliname angelus 10h Klinikose, po to važiuosime į Panemunės ligoninę. Paskambino ir pareiškė norą kartu dalinti angelus dvi mergaitės - atstovės vienos gimnazijos, taip pat žurnalo "Šeimininkė" redaktorė atvažiuos.
Vakar netikėtai teko duoti interviu baltijos tv laidai "Sveikatos kodas", kurią rodys atrodo kitais metais, 01.01. 11h. Nebuvau pasiruošusi, kažkaip susijaudinau, dar tokia diena lakstymų pilna buvo, žodžiu, nepykite labai, jei ką ne taip būsiu pasakiusi blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, noriu pasidžiaugti, kad vakar sėkmingai įvyko koncertas Panemunės onkologinėje ligoninėje, gaila, kad nedaug ligoniukų buvo, nes šventėms liko labai sunkūs, beveik nevaikštantys, bet keli vis gi buvo atėję wub.gif Labai šiltai priėmė, labai maloni atmosfera, vyr. sesuo maloni moteris thumbup.gif
Šiandien surinkti galima sakyti visi Vilties Angelai, vos tilpo į autobusiuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rytoj laukia rūšiavimas, dėliojimas ir surašymas tų dalyvių, kurie paliko savo koordinates, pasistengsime visiems padėkoti. Jei skaitote tie, kas prisidėjote prie šios akcijos, bet nepalikote savo koordinačių (mokyklos, darželiai, progimnazijos, gimnazijos, įmonės, asociacijos ir pan.) parašykite man į až. Tai nebus materiali padėka, tiesiog padėkos raštai, tiek kiek mes galime blush2.gif
Atsakyti
Smagu. Šiltus žmones šiltai ir priėmė. wink.gif
Atsakyti
Laba diena,
Su Naujaisiais Metais!!!!! Laimės, džiaugsmo, sveikatos, tarpusavio supratimo, gėrio, ramybės ir ištvermės 4u.gif
Atėjau pasidžiaugti, kad akcija pavyko net labiau nei buvo tikėtasi. Taip pat iš visos širdies padėkoti tiems, kas prisijungė bent vienu Vilties angelu, kuris kiekvienas, kiekvienam įteiktam sergančiam žmogui suteikė daug džiaugsmo, kai kam net džiaugsmo ašarų, šypseną veide, šilumą širdyje. Ačiū visiems prisidėjusiems pagalbininkams dalinant angelus 12.30d. Dėkoju tiems, kas domėjosi, rašė ir palaikė. Tikiuosi, kad kitais metais, jei ne man, bet kažkam tikrai pavyks pavaduoti mane ir suorganizuoti šią nuostabią akciją. Jos finalas vertas viso darbo, kurį visi mes įdedame į ją 4u.gif
Dar kartą ačiū ir mano palinkėjimas būtų, kad kasmet reikėtų vis mažiau ir mažiau Vilties Angelų wub.gif
Gerų visiems metų, tegul Angelas saugo Jus visus ir Jūsų artimuosius, bei grąžina su kaupu Jums už Jūsų gerumą.
P.S. Apie akcijos finalą ir angelų dalinimą skaitykite ateinančios savaitės "Šeimininkės" žurnale. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 01 sausio 2012 - 16:53
Jei kas perskaitys, įsijunkite BTV dabar (sekmadienį 11h) Sveikatos kodą, matysite ištraukas iš "Vilties Angelų" akcijos baigiamojo renginio.
Dar kartą ačiū visiems, kas prisidėjote prie šios akcijos, tiems kurie nepalikote savo kontaktų, dėkojame nuoširdžiai. 4u.gif
Atsakyti
Kylame į viršų ir skelbiame šių metų Vilties Angelų akcijos pradžią. Maloniai prašome prisijungti smile.gifuser posted image
Vilties Angelų surinkimo taškai:
1. „Casa Lana“
Algirdo g. 2 (prie p.c. Hyper Maxima Savanoriu pr.)
I – V 10 – 19, VI 10 – 18
2. “Vaiko puota“
Raudondvario pl.76,
(pro vartus įvažiavus į teritoriją iškart pasukt į kairę)
I - V 10 - 17
(Pastaba: prieš važiuojant pasiskambinti. Gitana 865509425, Virginija 865286070)
3. „Ka siulai“
Savanorių pr. 192c (“Mariaus” kiemas, prieš „Juzę“, antroji laiptinė, 2a.)
I – V 10 – 18:30, VI 10 – 15
4. “Neidukas”
Savanorių pr. 419 (3aukštas, virš „Batų kalno“)
I – V 11 – 18, VI 10 – 15
5. “Deko studija”
Daukšos g. 16 ir Savanorių pr. 163
I – V 10 – 19, VI 10 – 16
6. “Garliavos duona”
Vytauto g. 2
I – VII 8 – 19
7. Aukštosios Panemunės parapijos raštinė
Vaidoto g. 9
I , IV 15-18, II 10-14, III 15-19
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 03 lapkričio 2012 - 19:19
Na ką, laikas atsinaujinti parašus. thumbup.gif
Gal galima būtų gauti tą patį tekstuką ir ne .jpg formatu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 lapkričio 2012 - 22:01
smile.gif+2012 11 07, 22:00-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 11 07, 22:00)
Na ką, laikas atsinaujinti parašus.  thumbup.gif
Gal galima būtų gauti tą patį tekstuką ir ne .jpg formatu?

drinks_cheers.gif
o tai dar negavote skelbimukų? unsure.gif
Tuoj atsiųsiu aš g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2012 11 07, 23:09)
drinks_cheers.gif
o tai dar negavote skelbimukų?  unsure.gif
Tuoj atsiųsiu aš  g.gif

Nea kažkodėl. Gal ką raidėse ne taip nurodžiau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 lapkričio 2012 - 22:11