LAbai grazi akcija
QUOTE(nutera @ 2011 02 13, 17:36)
LAbai grazi akcija
Pritariu
šiais metais būtinai kartosime, tik viską reikės pradėti daug anksčiau
Labukas
Kokie planai siemet del angeliuku?
Kokie planai siemet del angeliuku?
QUOTE(Višniukė @ 2011 09 26, 15:26)
Labukas
Visų pirma didelis dėkui, vyšniuke, kad jau domiesi
akciją būtinai tęsime ir su nauja idėja. Kadangi, kaip jau minėjau, "Spalvų namai" iš realios parduotuvėlės išsikraustė, o internetinės parduotuvėlės prekes atiduoda tam tikromis valandomis ir prašyti, kad moterys sėdėtų bei lauktų žmonių atnešančių angelus, nelabai drįsčiau ir nemanau kad tai būtų įmanoma ir gražu prašyti. Taigi, pasibėdavojau darbe ir pavaduotoja bei direktorius mielai sutiko paremti šią akciją ir įjungti mūsų darbuotojus bei lankytojus. Kadangi dirbu Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centre, tai ir lankytojai su darbuotojais mielai gamins angelėlius ir netgi socialinio skyriaus darbuotojus bandysime įjungti. Todėl, manau spalio viduryje jau skelbsiu kur sugalvosime apie šią akciją, padidėjusią, prasiplėtusią ir, manau įgavusią dar ir kitokią kryptį. Neįgalieji gamins vilties angelus onkologinėmis ligomis sergantiesiems. Taip pat angelų labai lauksime ir iš visų geros valios žmonių. Mes randamės žemuosiuose šančiuose (Danų g. 15) bus galima angelus atnešti ten, kam nepatogu, galima ir man į namus atnešti, visiškai nieko prieš, tik adresiuką rašysiu į až, ne viešai
Ir labai tikiuosi, kad mus įsileis Panemunėje esanti onkologinė ligoninė, kadangi, kiek man teko girdėti, klinikose esantis padalinys remontuojamas, nesu tuo tikra, reikia pasiskambinti vyr.slaugytojai
Sveikutės
Priimkit ir mane į šaunią kompaniją... ir jau su šiokiu tokiu kraičiu
Kol kas tas kraitis - tai šio pavasario ir vasaros įdirbis informacine prasme. Mat organizuojant 'kepuryčių akciją' onkologinio skyriaus vaikams susibūrė labai šauni padėjėjų komanda. Ką ten padėjėjų - tiesiog visapusiškų vykdytojų
"Siūlų krautuvėlė", ''Casa Lana", 'kasiūlai.lt' parduotuvės, "Šeimininkės" laikraščio redakcija - tai kolektyvai, kurie ir ateity, kartu su savo lankytojų, pirkėjų ir skaitytojų būriais, norėtų dalyvauti gerumo akcijose. Tada, vasarą, aš minėjau jiems apie planuojamą "angelų" akciją. Pritarė ir prašė jų neužmiršti Šiandien buvau užsukusi į "kasiūlus" ir "casa laną" - abi parduotuvės mielai prisijungtų (ne tik būtų surinkimo taškais, bet ir platintų info tarp pirkėjų). Į senamiesčio krautuvytę galėsiu užbėgti irgi kurią dieną.. O va į "Šeimininkę" gal Jenifer nuvyktų? Turiu redaktorės tel., galėčiau paskambinti ir susitarti dėl vizito. Ir siūlų parduotuvėse minėjau, kad šią akciją gal kuri kita mergina kuruos, nes aš nesuspėsiu visko prieš Kalėdas (gi tikrai rengsim tradicinę akciją onkologinio skyriaus vaikams, taip kad...)
Jennifer, jei reikia kokių koordinačių ar šiaip yra klausimų - galim per AŽ
Akcija šiemet tikrai išsiplės, manau, kad galima bus aplankyti visas onkologines ligonines (tik reiktų savanorių koordinatorių Vilniuje, Klaipėdoje ir (atrodo) Šiauliuose )..
Kol kas tas kraitis - tai šio pavasario ir vasaros įdirbis informacine prasme. Mat organizuojant 'kepuryčių akciją' onkologinio skyriaus vaikams susibūrė labai šauni padėjėjų komanda. Ką ten padėjėjų - tiesiog visapusiškų vykdytojų
"Siūlų krautuvėlė", ''Casa Lana", 'kasiūlai.lt' parduotuvės, "Šeimininkės" laikraščio redakcija - tai kolektyvai, kurie ir ateity, kartu su savo lankytojų, pirkėjų ir skaitytojų būriais, norėtų dalyvauti gerumo akcijose. Tada, vasarą, aš minėjau jiems apie planuojamą "angelų" akciją. Pritarė ir prašė jų neužmiršti Šiandien buvau užsukusi į "kasiūlus" ir "casa laną" - abi parduotuvės mielai prisijungtų (ne tik būtų surinkimo taškais, bet ir platintų info tarp pirkėjų). Į senamiesčio krautuvytę galėsiu užbėgti irgi kurią dieną.. O va į "Šeimininkę" gal Jenifer nuvyktų? Turiu redaktorės tel., galėčiau paskambinti ir susitarti dėl vizito. Ir siūlų parduotuvėse minėjau, kad šią akciją gal kuri kita mergina kuruos, nes aš nesuspėsiu visko prieš Kalėdas (gi tikrai rengsim tradicinę akciją onkologinio skyriaus vaikams, taip kad...)
Akcija šiemet tikrai išsiplės, manau, kad galima bus aplankyti visas onkologines ligonines (tik reiktų savanorių koordinatorių Vilniuje, Klaipėdoje ir (atrodo) Šiauliuose )..
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 10 06, 16:05)
Sveikutės
Oi kiek informacijos, kiek daug pagalbos, fantastika
Būtinai jungsime visus kas tik norės, o surinkimo taškų galės būti daug, kad daugiau angelų pririnkti, kur kam bus patogiau atnešti. Tik man baisiai liūdna prisiminus pernai metus, kai mes kartu, tik dviese, su dahlia+++ ir jos dukryte vaikščiojome po skyrių, taip norėjosi daugiau palaikančiųjų, na, bet dėkui, kad palaikė savo angelėliais
Manau kooperuosimės, dahlia ir padėsime vienos kitoms, bus daug lengviau
Man reikia dabar atsisėsti ir susirašyti visą veiklos planą, kaip kas kam ką ir kada, tuomet pasidalinsiu su jumis ir organizuosime viską. Ilgai nedelsiu, kad kuo greičiau pradėti
Ačiū dar kartelį, dahlia
+2011 10 10, 19:17-->
Ačiū dideliausias, baisiai malonu, aš irgi darbais, problemomis apsivertusi, neturiu laiko prisėsti ir sudėlioti viską į savas vietas, o dabar dar ir sirguliuoju, na bet nieko, viskas praeis, viską mes galime, viską mes padarysime ir viskas bus gerai, kitaip negali būti kai palinkui tiek nuostabių žmogučių, AČIŪ JUMS VISOMS
QUOTE(hi @ 2011 10 10, 19:17)
Sveikos, jungsiuos, prisidėsiu, kažkaip žinią paplatinsiu, vieną angeliuką iš gerų rankų jau turiu ir pagalvosiu kaip pati šiemet galiu daugiau ir konkrečiau (tiesa tai susiję su Kaunu), bet gal apie tai keliom dienom vėliau, nes šiandien jau
Ačiū dideliausias, baisiai malonu, aš irgi darbais, problemomis apsivertusi, neturiu laiko prisėsti ir sudėlioti viską į savas vietas, o dabar dar ir sirguliuoju, na bet nieko, viskas praeis, viską mes galime, viską mes padarysime ir viskas bus gerai, kitaip negali būti kai palinkui tiek nuostabių žmogučių, AČIŪ JUMS VISOMS
Na ką gi, naujienos kol kas tokios, kad skambinausi į KMUK onkologinį skyrių, ten kur mus ir pernai priėmė, kalbėjau su ta pačia vyr.slaugytoja Ingrida, kuri mane iš karto prisiminė ir su dideliu malonumu sutiko mus ir šiemet priimti Be to, pažadėjo sužinoti Panemunės onkologinės ligoninės vyr.slaugytojos mobilųjį, kad galėčiau pasiskambinti ir susitarti. Taigi, pradedame darbą
Šiais metais, ši akcija bus organizuojama Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centro, neįgalieji taip pat, užimtumų metu gamins angelus ir juos įteiks ligonėliams. Dar mintis yra tarpušventyje pakoncertuoti ligoninėse. Bet, viską paskelbsiu kai bus aišku.
Na o Jūsų pagamintų vilties angelų jau laukiame Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centre, Danų g. 15 Kaune, Žemuosiuose Šančiuose. www.nju.lt Dar kol kas nepadariau, bet rytoj imsiuosi darbo ir bus pagaminta dėžė ar pintinė, kuri bus padėta pirmąjame aukšte, matomoje vietoje, budintis ir darbuotojai bus informuoti kur tai yra, taigi, bet kas galės jums suteikti informaciją kur padėti jūsų sukurtus ir atneštus vilties angelus. Netolimoje ateityje, manau bus dar keletas taškų, kur bus galima pristatyti angelus, tad galėsite pasirinkti kur patogiau. Visą naujausią informaciją skelbsiu čia, jei yra kokių klausimų, prašau, drąsiai rašykite man į až, o kam patogu, galima vakare pristatyti ir man į namus. Gyvenu netoli p.c.SAVAS. Smulkiau į až
Šiam kartui tiek
Šiais metais, ši akcija bus organizuojama Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centro, neįgalieji taip pat, užimtumų metu gamins angelus ir juos įteiks ligonėliams. Dar mintis yra tarpušventyje pakoncertuoti ligoninėse. Bet, viską paskelbsiu kai bus aišku.
Na o Jūsų pagamintų vilties angelų jau laukiame Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centre, Danų g. 15 Kaune, Žemuosiuose Šančiuose. www.nju.lt Dar kol kas nepadariau, bet rytoj imsiuosi darbo ir bus pagaminta dėžė ar pintinė, kuri bus padėta pirmąjame aukšte, matomoje vietoje, budintis ir darbuotojai bus informuoti kur tai yra, taigi, bet kas galės jums suteikti informaciją kur padėti jūsų sukurtus ir atneštus vilties angelus. Netolimoje ateityje, manau bus dar keletas taškų, kur bus galima pristatyti angelus, tad galėsite pasirinkti kur patogiau. Visą naujausią informaciją skelbsiu čia, jei yra kokių klausimų, prašau, drąsiai rašykite man į až, o kam patogu, galima vakare pristatyti ir man į namus. Gyvenu netoli p.c.SAVAS. Smulkiau į až
Šiam kartui tiek
Jennifer, puiki akcija , pernai teko vienu kukliu angeliuku prisidėti, būtinai ir šiemet pasistengsiu ką nors padaryti
QUOTE(Esprit @ 2011 10 29, 14:31)
Jennifer, puiki akcija , pernai teko vienu kukliu angeliuku prisidėti, būtinai ir šiemet pasistengsiu ką nors padaryti
labai smagu AČIŪ
ATNEŠTUS ANGELUS Į KNJUC (DANŲ G. 15) NEŠTI Į ANTRĄ AUKŠTĄ, PAS SEKRETORĘ ARBA MAN, Į 205 KABINETĄ. PAMANĖME, KAD NELABAI SAUGU PALIKTI FOJE ANGELĖLIUS. DĖŽUTĖ JAU LAUKIA
Pirmadieniais ir ketvirtadieniais, 17.00-19.00 val. su dėkingumu priimsime Jūsų sukurtus vilties angelus "Spalvų namuose", Gaižiūnų g. 5 ((informacija, kaip mus rasti).