Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2010 12 03, 15:27)
Sveikos, ieskau patarimo patinka sios trys sukuosenos, mano plaukai yra tamsus, pusilgiai, kokia sukuosena geriau daryti?

user posted image

user posted image

user posted image

Kazkaip man jos perkrautos, noretusi ko nors lengvesnio ir elegantiskesnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 12 03, 19:15)

Jaaaazau kaip grazu wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Frezija*
Ar planuoji tokia per savo darytis? grazi rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, kiek laiko uztrunka sukuosenos darymas? g.gif Gal patartu nuotakos, turincios ilgus plaukus? As galvoju tiesiog tiesinti ir galus sukti stambiomis garbanomis - negi tam reikalui reikes 2 val? Man tai atrodo labai daug unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 05 gruodžio 2010 - 11:05
QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 04, 21:59)
Frezija*
Ar planuoji tokia per savo darytis? grazi  rolleyes.gif

Na kolkas kitokiu variatu neisivaizduoju ka daryti , siaip man ji labai patinka tik klausimas ar man tiks ax.gif as ieskau kasko kuklaus gale , ir kad nebutu priekyje sulaizyta, tai kolkas tik vienintelis variantas ka radau, jau perziurejau keleta tukstanciu sukuosenu , bet pagrindas galas israitytas o priekis sulaizytas arba sukeltas, ko as negaliu daryti del musu su MB vienodu ugiu smile.gif dar tokie variantai priekyje man nieko
vestuves ne uz kalnu , bet dar net nezinau kur darytis sukuosena , kur pasibandyt ech unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 05 gruodžio 2010 - 18:58
QUOTE(Frezija* @ 2010 12 05, 20:55)

pirmoji tai lb graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 05, 20:58)
pirmoji tai lb graziai atrodo wub.gif

neatrodo labai sudetinga ax.gif Man galas kai bebus bus gerai kad tik prieki padarytu graziai ir tiek , nes erzina mane mano veido forma , atrodo niekas netinka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Frezija*
man ta auksciau grazesne nei paskutine smile.gif

Honey/Tea

mano zemiau liemens plaukai, man prireike 2,5 val biggrin.gif bet man suko ir kele plaukus i virsu.
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 12 05, 11:04)
Noreciau paklausti, kiek laiko uztrunka sukuosenos darymas? g.gif Gal patartu nuotakos, turincios ilgus plaukus? As galvoju tiesiog tiesinti ir galus sukti stambiomis garbanomis - negi tam reikalui reikes 2 val? Man tai atrodo labai daug unsure.gif

manau kad 2 val tai tikrai reiks, nes man kol isdziovino ir istiesino ir sugaiso apie valanda, aisku dar priklauso kiek daug plauku yra smile.gif pas mane daug plauku ir jie iki juosmens, dariausi kuoda tai uztruko daugiau nei 2 val
Atsakyti