Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Jooo.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 12 02, 17:39)
sumastyk tu taip  doh.gif  ir puokštės nereikia  lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

doh.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 12 02, 17:39)
sumastyk tu taip  doh.gif  ir puokštės nereikia  lotuliukas.gif

nuotaka gal ir nesugalvotu taip pasidaryti lotuliukas.gif nes cia greiciausiai koks floristikos konkursas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskau patarimo patinka sios trys sukuosenos, mano plaukai yra tamsus, pusilgiai, kokia sukuosena geriau daryti?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dezma: 03 gruodžio 2010 - 13:28
QUOTE(dezma @ 2010 12 03, 14:27)
Sveikos, ieskau patarimo patinka sios trys sukuosenos, mano plaukai yra tamsus, pusilgiai, kokia sukuosena geriau daryti?

user posted image

user posted image

user posted image

man 1 ir 2 grazios.tik 2 gal gelyciu tu tiek nedeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2010 12 03, 15:27)

man pirma ir trecia grazios smile.gif antra man tokie truputi tortine ax.gif bet aisku ant tamsiu plauku kitaip ziuretusi jau ir plius vienas prie vieno nepadarytu smile.gif
Atsakyti
man trečia smile.gif
Atsakyti
man 1 lb graži
Atsakyti
1 ir 3 tokios prie trumpesniu plauku, paskutine tai iskarpytu, o 2 ilgesniu plauku, bent jau man taip atrodo. Man tai 1 ir 2 labiau patinka, nes 3 tai per daug susivielus atrodo.

O ta sukuosena su puokste ant galvos, tai tikra tragedija blink.gif doh.gif vien geles kaip is kapiniu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2010 11 27, 11:01)

o stai vasariska, panasi i sia, kuri yra pakankamai populiari tarp "mano" nuotaku

unsure.gif g.gif nu nezinau, kazkas ne tap man tokioj sukuosenoj... doh.gif jausmas, kad netycia perikrito geliu i susivelusius plaukus unsure.gif virsugalvis arba blogai nufotkintas, arba negraziai suveltas doh.gif

atsiprasau uz kritika - ta tiesiog mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, visoms už pasisakymus, tai lieku prie šios, wub.gif

user posted image

Atsakyti