QUOTE(aciai @ 2010 12 02, 17:39)
nuotaka gal ir nesugalvotu taip pasidaryti nes cia greiciausiai koks floristikos konkursas
Sveikos, ieskau patarimo patinka sios trys sukuosenos, mano plaukai yra tamsus, pusilgiai, kokia sukuosena geriau daryti?
QUOTE(dezma @ 2010 12 03, 14:27)
Sveikos, ieskau patarimo patinka sios trys sukuosenos, mano plaukai yra tamsus, pusilgiai, kokia sukuosena geriau daryti?
man 1 ir 2 grazios.tik 2 gal gelyciu tu tiek nedeciau
QUOTE(dezma @ 2010 12 03, 15:27)
man pirma ir trecia grazios antra man tokie truputi tortine bet aisku ant tamsiu plauku kitaip ziuretusi jau ir plius vienas prie vieno nepadarytu
man trečia
man 1 lb graži
1 ir 3 tokios prie trumpesniu plauku, paskutine tai iskarpytu, o 2 ilgesniu plauku, bent jau man taip atrodo. Man tai 1 ir 2 labiau patinka, nes 3 tai per daug susivielus atrodo.
O ta sukuosena su puokste ant galvos, tai tikra tragedija vien geles kaip is kapiniu
O ta sukuosena su puokste ant galvos, tai tikra tragedija vien geles kaip is kapiniu
QUOTE(Renatulyte @ 2010 11 27, 11:01)
nu nezinau, kazkas ne tap man tokioj sukuosenoj... jausmas, kad netycia perikrito geliu i susivelusius plaukus virsugalvis arba blogai nufotkintas, arba negraziai suveltas
atsiprasau uz kritika - ta tiesiog mano asmenine nuomone
Ačiū, visoms už pasisakymus, tai lieku prie šios,