Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 30, 16:56)
o tai jei yra nuometas, tai nesilaiko garbanos? g.gif

biggrin.gif laikosi, bet mūsų dieną buvo karšta, ir po nuometu plaukam kurie lietės prie nugaros buvo karšta biggrin.gif jie išsileido... smile.gif na, gal supratot ką suvėliau bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 30, 14:39)
tokiam salty tuoktis tai man jau butu tragedija didziuasia doh.gif

man būtų tragedija tuoktis prie +30 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 11 30, 17:01)
biggrin.gif  laikosi, bet mūsų dieną buvo karšta, ir po nuometu plaukam kurie lietės prie nugaros buvo karšta  biggrin.gif  jie išsileido... smile.gif na, gal supratot ką suvėliau  bigsmile.gif  blush2.gif

ir mano plaukam buvo karsta kai lietesi prie nugaros lotuliukas.gif bet juos stengiausi i prieki atmesti, bet vistiek isileido doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 30, 17:03)
man būtų tragedija tuoktis prie +30  doh.gif

man geriau jau +30, negu -20 ir dar su veju doh.gif mano lupos ir pirstai melyni butu, nosis ir ausys raudonos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 30, 12:39)
tokiam salty tuoktis tai man jau butu tragedija didziuasia doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As irgi... Neisvarytu manes is namu su suknele ir bateliais doh.gif
Papildyta:
Plius dar isivaizduoju kaip salta, jei susirisi kuoda ir ausys buna atviros doh.gif
Atsakyti
oij pamenu uzpraeitais metais buvau pamerge gruodzio pabaigoj tuokesi pora, tai jetau doh.gif su bateliais buvau, kojos tiek susalo, kad nejauciau net keista buvo kaip is vis paejau dar, nes einu ir nejauciu nieko biggrin.gif o baznycioje is viso tragedija, mintys tik kad tik greiciau, nosis raudona, filmuoja nei nusivalyt nosi kazkaip, stovim pamerges nulenke galvas ir burbam kaip salta lotuliukas.gif tada irgi sakem nu ir sumastyk prie tokio salcio tuoktis biggrin.gif
Atsakyti
tokiu oru ir aš nelabai norėčiau tuoktis ax.gif
Atsakyti
Neisvaizduoju savo vestuviu, kad ir prie -10 schmoll.gif Suragociau tikraja to zodzio prasme, ir apskritai ziemos nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2010 11 30, 00:21)
neisivaizduoju kaip man sukuosena atlaikys  doh.gif jei penktadieni bus toks oras kaip siandien

penktadienį bus apie -5, gal ne taip ir šalta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 11 30, 23:05)
oij pamenu uzpraeitais metais buvau pamerge gruodzio pabaigoj tuokesi pora, tai jetau  doh.gif  su bateliais buvau, kojos tiek susalo, kad nejauciau net keista buvo kaip is vis paejau dar, nes einu ir nejauciu nieko biggrin.gif o baznycioje is viso tragedija, mintys tik kad tik greiciau, nosis raudona, filmuoja nei nusivalyt nosi kazkaip, stovim pamerges nulenke galvas ir burbam kaip salta  lotuliukas.gif  tada irgi sakem nu ir sumastyk prie tokio salcio tuoktis biggrin.gif

uzuojauta unsure.gif po tokiu svenciu gali i pataliuka su tamperatura atsigulti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mafijozė @ 2010 12 01, 22:56)
penktadienį bus apie -5, gal ne taip ir šalta smile.gif

bet uztat sniego pranesa g.gif o snaiges kisdamos ant veido gali praplauti makiaza ir apgadinti sukuosena g.gif
Atsakyti
na tikiuosi viskas bus gerai, o lauke busim tik prie CMB , tai neturetu but ilgai
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2010 12 02, 14:38)
na tikiuosi viskas bus gerai, o lauke busim tik prie CMB , tai neturetu but ilgai

ten tai greitai viskas smile.gif o i baznycia neisit? nes ten dazniausiai lb salta buna unsure.gif
Atsakyti
sumastyk tu taip doh.gif ir puokštės nereikia lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 02 gruodžio 2010 - 15:39