Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(imarta @ 2010 11 27, 02:08)
kazka panasaus mastau

pirma gal ir grazi,bet antra tai man vistu lizdas biggrin.gif neisizeiskit tik mirksiukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man grazios abi paskutines sukuosenos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 11 26, 22:06)
pim
jau atsiminaiu Jusu sukuosena... man labai daili jinai... 4u.gif 

user posted image

Labai grazi ideja ir originali, tik mazai kas ryztusi tokiai... thumbup.gif
o stai vasariska, panasi i sia, kuri yra pakankamai populiari tarp "mano" nuotaku
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2010 11 27, 13:01)
o stai vasariska, panasi i sia, kuri yra pakankamai populiari tarp "mano" nuotaku

siaip visai grazi, bet iki tobulumo kazko truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 11 26, 20:06)
pim
jau atsiminaiu Jusu sukuosena... man labai daili jinai... 4u.gif 

labai malonu, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 27, 02:12)
pirma gal ir grazi,bet antra tai man vistu lizdas biggrin.gif neisizeiskit tik mirksiukas.gif  schmoll.gif

man prie suknutes tinka tokio stiliaus ir prie veido, taip kad teks kazka gaminti g.gif o laiko liko nedaug tik iki penktadienio
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 11 26, 09:13)
Merginos, jau sakiau, bet pasikartosiu  blush2.gif  Prieš renkantis palaidų plaukų šukuoseną gerai apsvarstykite  ax.gif  Aš tokios labai norėjau, bandomoji laikė super, mano ir plaukai labai klusnūs... Tačiau vestuvių diena buvo labai karšta, visi šlapi, o dar nuometas...Tai išsileido mano garbanos... Nieko baisaus aišku, tą dieną nekreipiau dėmesio, bet pamčstykit kurių plaukai nelabai laiko ir šeip garbanų... Tiek  4u.gif

Mano buvo plaukai labai nelaiko garbanu, bet per vestuves irgi karsta diena palaidi garbanoti plaukai atlaike pukiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fijonce @ 2010 11 26, 08:15)
Sveikos mielosios, sakykite prasau gal kas zinote kur gauti Klaipedoje papuosimu ar sagiu i plaukus vestuvinei sukuosenai? g.gif

Ar senamiesty "Medinese sukose" ieskojote? Jei dar iasku yra ten tokia parduotuve, seniai KLP buvau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
neisivaizduoju kaip man sukuosena atlaikys doh.gif jei penktadieni bus toks oras kaip siandien
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2010 11 30, 01:21)
neisivaizduoju kaip man sukuosena atlaikys  doh.gif jei penktadieni bus toks oras kaip siandien

doh.gif Patariu nesidaryti palaidų plaukų šukuosenos, kažkoki kuoduką, tuomet viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2010 11 30, 02:21)
neisivaizduoju kaip man sukuosena atlaikys  doh.gif jei penktadieni bus toks oras kaip siandien

tokiam salty tuoktis tai man jau butu tragedija didziuasia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 30, 02:05)
Mano buvo plaukai labai nelaiko garbanu, bet per vestuves irgi karsta diena palaidi garbanoti plaukai atlaike pukiai  mirksiukas.gif

jūs buvot be nuometo ax.gif Daug ką duoda nuometas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 11 30, 16:44)
jūs buvot be nuometo  ax.gif  Daug ką duoda nuometas...  4u.gif

o tai jei yra nuometas, tai nesilaiko garbanos? g.gif
Atsakyti